יום הולדת ל neta2

ronylew

New member
יום הולדת ל neta2../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

חברתי היקרה אומנם יום הולדתך חל מחר אבל את יודעת שאין לי מחשב זמין והייתי רוצה להיות הראשונה לברך אותך. נטע, שולחת לך אלפי מזל טוב ומאחלת לך את כל הטוב והאושר שבעולם. כחברה אני יכולה להעיד ולומר שיש לי הזכות להיות בחברת ולשהות בחברת אדם כה מיוחד וטוב-לב כמוך, אדם כ"כ אינטילגנט שחוכמתו ועצותיו מתאימות לכולם ,חברה רגישה שנותנת המון מעצמה לכל הסובבים אותה ותמיד עוזרת ונמצאת כשצריך אותה. נטע חברה יקרה שלי תמשיכי להיות כמו שאת מקסימה אני מאחלת לך שהשנה הזו תגשימי את חלומך להיות אמא ושוב המון מזל טוב ותודה על חברות נפלאה! אוהבת אותך המון רוני

חבובי

New member
מזל טוב!!!../images/Emo39.gif

לנטע, רק אושר והרבה טוב, ובע"ה שזו תהיה השנה שלך!!!!

לי מ ו ר

New member
מזל טוב ענקי ../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif

נטע שתיהיה לך שנה נפלאה, מלאה צחוק וחיוכים. שנה שבה כל משאלותייך יתגשמו, ובעיקר הגדולה מכולן.

הקדימו אותי....

תכננתי בחצות להכניס הודעה... אבל מה שחשוב באמת הוא לברך אותך בצרור ענקי של ברכות ואיחולים. המון אהבה ואושר ליום הולדת ה
שלך. חברה אהובה ומיוחדת שלי, מאחלת לך את כל השירים שב
. את בחורה כל כך מיוחדת, רב גונית וכשרונית. גם אמנית, גם אשת ספר אנטלקטואלית, גם רגישה לניואנסים קטנים וגם יודעת כל כך הרבה לתת. התברכתי בחברה כמוך, שתמיד נמצאת שם כשצריך, שבעדינותך הרבה מצליחה להשפיע, לגעת ולעשות את העולם הזה קצת יותר טוב. מאחלת לך אחותי למזל קשת, שהשנה נפגע. שהחצים שלנו ילכו לכיוונים הנכונים בכל מישורי החיים. אוהבת מאוד

מיכל25אב

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב נטע

אני מצטרפת לברכות ולמחמאות של רוני... כל האושר שבעולם, והלוואי שיתגשמו כל משאלות ליבך לטובה,ועכשיו!!! שלך מיכל

sigal78

New member
../images/Emo49.gif חברה,

מאחלת לך שנה של התגשמות חלומות... ובהזדמנות זאת מודה לך על כל העצות והעזרה שלך בפורום! מקווה מאוד שאנו סוגרות את שנת 2003, משאירות אותה לאחור ומתחילות עוד מעט שנה חדשה 2004 - שנה שתביא איתה
... באהבה סיגל

נועה 35

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif!

מאחלת לך שזו תהיה השנה שבה תשיגי סוף כל סוף את ההריון המיוחל!

בבוצי

New member
מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב שתזכי להגשים את חלומך במהרה, ושנשמע בשורות טובות ומהר...

קינמוני

New member
../images/Emo124.gifנטק'ה המקסימה-../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

אז גם אני אקדים את ברכתי ב-30 דקות אבל מבטיחה לאחל לך גם מחר... שיהיה לך יום הולדת הכי הכי נפלא שיכול להיות
מקווה שאת הולכת לחגוג מחר בגדול
שמחה שיצא לי להכיר בחורה מקסימה וחברה נפלאה שכמוך
(אפשר להגיד שזה באמת אחד הדברים הטובים שיצאו לי מהטיפולים) שתמשיכי להיות פשוט כמו שאת
מאחלת לך שהשנה תקבלי כל מה שאת רוצה ואפילו יותר
והכי חשוב--- שהשנה הזו תזכי להיות אמא
כי מי כמוך ראויה לכך ממני שמתה עלייך

hyb

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב ../images/Emo65.gif

מאחלת לך את כל הטוב שהעולם מקווה שתקבלי השנה את ה-
המיוחל כ"כ יום הולדת שמח!

נועם@בת

New member
יומולדת שמח אשה יפה ../images/Emo65.gif

מאחלת לך שהשנה תזכי להיות גם הריונית יפה ואמא יפה
. ואם כבר בשוונג אז גם שמחה, אהבה, צמיחה והרבה אוכל טוב
.
נועם

chompi1

New member
נטע יקרה, יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

רוצה לאחל לך יום הולדת שמח ומאושר
. מהיכרותי הוירטואלית איתך, את בחורה רגישה ונהדרת שתמיד תומכת ועוזרת. אני מאחלת לך שנה נפלאה עם הרבה הצלחה ואהבה שייתגשמו בה כל משאלותיך וחלומותייך ועיקר, שנה בה תהפכי לאמא... הרבה מזל טוב!

bapi

New member
../images/Emo79.gifHAPPY BIRTHDEY ../images/Emo79.gif

יום הולדת שמח
ומי יתן ותזכי השנה להגשים את כל חלומותייך
או לפחות את החשובים ביותר

נרי כ

New member
ועכשיו כברק ממש היומולדת

אז הלוואי שהיא תהיה משמחת מאוד, ושתסמן התחלה של שנה נפלאה, של הגשמת חלומות, בריאות ותחושות טובות ועוד ועוד הנאה מהחיים.

רומי^^

New member
../images/Emo23.gifמזלטוב חברה אהובה שלי../images/Emo23.gif

רואה באיזו שעה אני כותבת??? ועוד חשבתי שאהיה הראשונה...
יפתי - ברכה כבר כתבנו לך, אז רק רציתי להוסיף שאני שמחה על שזכיתי להיות חברה שלך
מאחלים לך את הכי-טוב-בעולם - רק אושר, אהבה והגשמת החלום הגדול של האמהוּת. אוהבים המון המון המון
(מכל אחד במשפחה) נדבר.

debby12

New member
מנהל
מזל טוב לנטע ../images/Emo77.gif

לנטע המתוקה, שפע ברכות ואיחולים טובים ליום הולדתך. אני מקוה שבקרוב, גם אם קצת באיחור, תגיע אליך מתנת יום ההולדת שאת כה ראויה לה ושתזכי להמון שנים מאושרות לחגוג בהן יחד עם ה"מתנה"
דבי

שווערצה

New member
מזל טוב ../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo168.gif

יקירתי מאחלת לך את כל מה שאת רוצה לאחל לעצמך...
וגם - שנה הריונית
ומאושרת
שנה שבה יהיה מה להשיב לדודות הנחמדות (אחת במיוחד
) ששמות בכל מפגש משפחתי את היד על הבטן ושואלות בהגיית שלמה ניצן פולנית-טיפוסית - נו..???

רומי 007

New member
נטע

הכרתי אותך רק לאחרונה בבליינד דייט (והתאהבתי ממבט ראשון....) מתוקה שלי - שחייך ימשיכו במסלול לינארי תמידי של הצלחות בכל המישורים ובראש ובראשונה שתגשימי את משאלתך לילד משלך שיגיע לקן החמים שלכם , שתגשימי את עצמך לימודית ומקצועית בתחומים החדשים והישנים גם יחד ושתמשיכי להקרין סביבך טוב ואהבה כל החיים. וכמובן, כל שאר הברכות גם כן.

למעלה