יום הולדת ל neta2

אולה *

New member
מקסימה שלי, ../images/Emo49.gif

מאחלת לך המון שנה מאושרת, מלאת צחוקים והפתעות.

ש מ י י ם

New member
נטוש אהובתי../images/Emo24.gif

מזל טוב יחיד ומיוחד לילדה המקסימה שבך ולאישה שיודעת להקשיב ולתת מאחלת לך ביום חגיגי וקסום שכזה את כל הטוב שבעולם ואף יותר מכך בריאות, אושר עצום , אהבה והתגשמות הדבר האמיתי - שתהיי אמא הכי מהר שרק אפשר אוהבת אותך מאודדדדדדד
אני

נתנאלה2

New member
מזל טוב ענקי

מאחלת לך שבגינתך ינטעו כמה נטיעות השנה, ושפירות האהבה הרבים שבך יבשילו לכדי עוללים קטנים

מזל טוב לאישה מדהימה

שוב ושוב החיים מוכיחים לי כמה מכל רע יכול לצאת טוב, והנה, יצא לי עוד טוב שזכיתי להכיר אותך. אשה עם נשמה ענקית שיכולה להכיל עולם ומלואו, שתמיד תמיד מוצאת את המילה החמה והחכמה להגיד, שתמיד החיוך על פניה. מאחלת את כל הטוב שרק אפשר, ושבשנה הבאה נחגוג את יום הולדתך במחוזות שהלב כמה אליהם. נשיקות וחיבוקים מכל ה

נטע נהדרת שכמוך... ../images/Emo24.gif

שיום הולדת הזה יביא עמו את כל הטוב שאפשר לבקש, ואם אפשר, גם כמה דברים שלא עלה על דעתך לבקש אפילו... הרבה אושר והרבה הצלחה וכמובן - הרבה בטא חיובית
גדול ואוהב

neta2

New member
תודה לכן חברותי היקרות../images/Emo24.gif

כמה ברכות יפות ומילים חמות. אני ממש נרגשת. תודה לכל אחת ואחת מכן (הייתי כותבת לכל אחת באופן אישי אבל אז אהפוך את השרשור לארוך מדי ולא נעים
) אוהבת אתכם, לא יודעת מאין הייתי שואבת את כל התמיכה אילולא אתם. אני שמחה נורא

neta2

New member
התכוונתי לא נעים לי.. לא לשרשור

לא נעים
מרוב התרגשות

טיפטיפ29

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif המון המון מזל טוב

ושכל מה שאת מאחלת לעצמך, יתגשם.

אמאלולי

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

מצטרפת לכל האיחולים הרבים. שתהיה שנה מלאת כל טוב, מאושרת ופוריה.

kasa

New member
../images/Emo49.gif נטע אהובה ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

כל-כך הרבה דברים יפים כבר איחלו לך, ולא נותר לי אלא להצטרף ולקוות להגשמתם. מאחלת לך שכל הברכות יתגשמו, וכל החלומות יהפכו למציאות, וכל התקוות ימומשו, ושיהיה לך רק טוב, כי מגיע לך ! מזל טוב, יקירה. רק טוב, בריאות ואושר. כל-כך בנאלי. כל-כך חשוב !

נטע מתוקה - יום הולדת שמח ../images/Emo65.gif

לאחת המיוחדת שזוכרת ודואגת לכולן, הפעם איזה כייף לברך אותך!!!! מאחלת לך יום הולדת שמח - שיהיה זה יום ההולדת שתזכרי אותו הכי לטובה... שתחגגי ותהני מכל רגע. הרבה אושר ושמחה ותמיד בריאות... שולחת אלייך זר
ענק וגם כמה
בתקווה שמהר מאוד נוכל לומר עוד מזל טוב מתוק כזה..

ayoosh

New member
יומולדת שמח../images/Emo39.gif../images/Emo77.gif

לא מכירה אותך, אבל לפי כל הברכות, הסופרלטיבים והאהבה, כנראה מפסידה... שתהיה בדיוק השנה שלה את מייחלת!!!!

babywishing

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

לנטע המון המון מזל טוב, אמן וכל האיחולים שנכתבו כאן יתגשמו
ושתקבלי את ה
שלך במהרה

Big Mama 1

New member
../images/Emo140.gifיומולדת שמח נטע

למרות שעוד לא מכירות, בכל זאת ימי הולדת הן המומחיות שלי.

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifמזל טוב נטוש../images/Emo77.gif

שכל המשאלות שאת רוצה יתגשמו (ובמיוחד משאלה אחת גדולה) מכל הלב
דנדוש

חגיתלה

New member
מזל טוב

מאחלת לך שבשנה זו יתגשמו כל משאלות ליבך לטובה ושתדעי מהיום רק אושר שמחה וכל מה שאת רק רוצה

למעלה