יום הולדת ל-----ענבר?

Goggle Girl

New member
טאקוג'י?! טאקוג'י?!?!?!?!

זה היה אולי אחד מרגעי הקוג'י\ג'ונפי הגדולים בסדרה!

moon flower

New member
קוג'י/ג'ונפי? 0.ם מאיפה זה?! זה

טאקויה שהולך שם גאד-דאמיט >< אני לא התעוונתי לתמונה שבה הם מקגדגים אותו עם המרפקים (0.0;;;?!), בכל מקרה עדיין הפפי-בירט'דיי ^^

moon flower

New member
מה?! אוי... *הולכת לתלות את עצמי*

באקה שכמוני... אני באקה יחד עם תפוז! *מוציאה שלט גדול שבו אני מחזיקה תפוז ביד ולמה כתוב באקה*

Goggle Girl

New member
זה מאוד קוג'י\ג'ונפי!

זה כשראנאמון מענה את טומוקי ואיזומי וקוג'י לא עושה דבר, אבל כשהיא מענה את ג'ונפי הוא קורא בשמו ומשתנה לוולפמון בכדי להציל את אהובו! 0.0

moon flower

New member
או יופי... קודם מעללים עליו שהוא עם

קואיצ'י ועכשיו ג'ונפי?! מאיפה השיפינג הזה?! אגב, אני עדיין חושבת לנסות ולמצוא שיפינג של צפרדעמון (רנאטמון בשבילכם רנא=צפרדע ביפאנית) ומרקורימון... חח

moon flower

New member
בערך ^^;;; הוא דיי מראתי כזה

מאוהב בעצמו... *מהרהרת* לא!!! אני לא אעשה אותו עם הקייזר! X____X מוח מעוות שכמוני! ><

Goggle Girl

New member
מזלט ענבר ^_^

אם אכן הייתה לך יומולדת ^^; מצטערת שזה באיחור, אתמול היה יום מטורף x_X ותמונות? ...הן בבלאגן ואין לי כוח לחפש דאיקן בין 3000 תמונות ;;

lori4

New member
מזל טוב ענבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מצטערת על האיחור. שיהיה לך יום הולדת שמח ועד מאה ועשרים.

OFIRB9

New member
חה!!!

בסוף עוד יתברר שזו הייתה טעות בתפוז... תחשבו מה יהיה אז... פאדיחה ^^;;;

Seto¥Girl®

New member
...*GLUP*

לא היה לי מומולדת X_X שלי ב15.11 ..... אמרתי לספון שאין לי! >< תודה לכם^^ איזה נחמד מצדכם^^ עוד חודש ועוד שרשור^^; איזה כייף, תמונות בישים!!!

moon flower

New member
אהא... מה שאומר שעד אז אני צריכה

למצוא תמונות חדשות... לא משנה... יש לי כבר שתיים או שלוש אז אני משערת שיהיה לי מספיק עד התאריך האמיתי ^^

Dark SpaWn

New member
אופס...

*מסמיק במבוכה* *אהם* *עושה צילצולים אם הפה שלי ומסתיר אותו אם היד* זה הסלולרי שלי ! חייב לזוז ! *בורח*

למעלה