ופה באה דעתי- בוגד בקרמבו ><
G Goggle Girl New member 26/10/03 #45 טאקוג'י?! טאקוג'י?!?!?!?! זה היה אולי אחד מרגעי הקוג'י\ג'ונפי הגדולים בסדרה!
M moon flower New member 26/10/03 #51 קוג'י/ג'ונפי? 0.ם מאיפה זה?! זה טאקויה שהולך שם גאד-דאמיט >< אני לא התעוונתי לתמונה שבה הם מקגדגים אותו עם המרפקים (0.0;;;?!), בכל מקרה עדיין הפפי-בירט'דיי ^^
קוג'י/ג'ונפי? 0.ם מאיפה זה?! זה טאקויה שהולך שם גאד-דאמיט >< אני לא התעוונתי לתמונה שבה הם מקגדגים אותו עם המרפקים (0.0;;;?!), בכל מקרה עדיין הפפי-בירט'דיי ^^
M moon flower New member 26/10/03 #52 מה?! אוי... *הולכת לתלות את עצמי* באקה שכמוני... אני באקה יחד עם תפוז! *מוציאה שלט גדול שבו אני מחזיקה תפוז ביד ולמה כתוב באקה*
מה?! אוי... *הולכת לתלות את עצמי* באקה שכמוני... אני באקה יחד עם תפוז! *מוציאה שלט גדול שבו אני מחזיקה תפוז ביד ולמה כתוב באקה*
G Goggle Girl New member 26/10/03 #54 זה מאוד קוג'י\ג'ונפי! זה כשראנאמון מענה את טומוקי ואיזומי וקוג'י לא עושה דבר, אבל כשהיא מענה את ג'ונפי הוא קורא בשמו ומשתנה לוולפמון בכדי להציל את אהובו! 0.0
זה מאוד קוג'י\ג'ונפי! זה כשראנאמון מענה את טומוקי ואיזומי וקוג'י לא עושה דבר, אבל כשהיא מענה את ג'ונפי הוא קורא בשמו ומשתנה לוולפמון בכדי להציל את אהובו! 0.0
M moon flower New member 27/10/03 #55 או יופי... קודם מעללים עליו שהוא עם קואיצ'י ועכשיו ג'ונפי?! מאיפה השיפינג הזה?! אגב, אני עדיין חושבת לנסות ולמצוא שיפינג של צפרדעמון (רנאטמון בשבילכם רנא=צפרדע ביפאנית) ומרקורימון... חח
או יופי... קודם מעללים עליו שהוא עם קואיצ'י ועכשיו ג'ונפי?! מאיפה השיפינג הזה?! אגב, אני עדיין חושבת לנסות ולמצוא שיפינג של צפרדעמון (רנאטמון בשבילכם רנא=צפרדע ביפאנית) ומרקורימון... חח
M moon flower New member 27/10/03 #59 בערך ^^;;; הוא דיי מראתי כזה מאוהב בעצמו... *מהרהרת* לא!!! אני לא אעשה אותו עם הקייזר! X____X מוח מעוות שכמוני! ><
בערך ^^;;; הוא דיי מראתי כזה מאוהב בעצמו... *מהרהרת* לא!!! אני לא אעשה אותו עם הקייזר! X____X מוח מעוות שכמוני! ><
G Goggle Girl New member 26/10/03 #46 מזלט ענבר ^_^ אם אכן הייתה לך יומולדת ^^; מצטערת שזה באיחור, אתמול היה יום מטורף x_X ותמונות? ...הן בבלאגן ואין לי כוח לחפש דאיקן בין 3000 תמונות ;;
מזלט ענבר ^_^ אם אכן הייתה לך יומולדת ^^; מצטערת שזה באיחור, אתמול היה יום מטורף x_X ותמונות? ...הן בבלאגן ואין לי כוח לחפש דאיקן בין 3000 תמונות ;;
L lori4 New member 26/10/03 #47 מזל טוב ענבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מצטערת על האיחור. שיהיה לך יום הולדת שמח ועד מאה ועשרים.
מזל טוב ענבר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מצטערת על האיחור. שיהיה לך יום הולדת שמח ועד מאה ועשרים.
ו ווילו רוזנברג New member 26/10/03 #49 מזל-טוב ענברי!!!!^________^ עד 120 ויותר!!!!^___________^ אני מאחלת לך את הכי טוב שבעולם :]
O OFIRB9 New member 26/10/03 #50 חה!!! בסוף עוד יתברר שזו הייתה טעות בתפוז... תחשבו מה יהיה אז... פאדיחה ^^;;;
S Seto¥Girl® New member 27/10/03 #56 ...*GLUP* לא היה לי מומולדת X_X שלי ב15.11 ..... אמרתי לספון שאין לי! >< תודה לכם^^ איזה נחמד מצדכם^^ עוד חודש ועוד שרשור^^; איזה כייף, תמונות בישים!!!
...*GLUP* לא היה לי מומולדת X_X שלי ב15.11 ..... אמרתי לספון שאין לי! >< תודה לכם^^ איזה נחמד מצדכם^^ עוד חודש ועוד שרשור^^; איזה כייף, תמונות בישים!!!
M moon flower New member 27/10/03 #57 אהא... מה שאומר שעד אז אני צריכה למצוא תמונות חדשות... לא משנה... יש לי כבר שתיים או שלוש אז אני משערת שיהיה לי מספיק עד התאריך האמיתי ^^
אהא... מה שאומר שעד אז אני צריכה למצוא תמונות חדשות... לא משנה... יש לי כבר שתיים או שלוש אז אני משערת שיהיה לי מספיק עד התאריך האמיתי ^^
D Dark SpaWn New member 27/10/03 #61 אופס... *מסמיק במבוכה* *אהם* *עושה צילצולים אם הפה שלי ומסתיר אותו אם היד* זה הסלולרי שלי ! חייב לזוז ! *בורח*
אופס... *מסמיק במבוכה* *אהם* *עושה צילצולים אם הפה שלי ומסתיר אותו אם היד* זה הסלולרי שלי ! חייב לזוז ! *בורח*