יום הולדת ל-----ענבר?

OFIRB9

New member
שינית חתימה?

בעעעע.....אני שיניתי ציטוט שלא היית (עם לא שמת לב לזה קודם) תודה מון חשבתי שאני בדד...

למה אף אחד לא אמר לי???

מזל טוב!!!!!!!!!(אני לא טוב בזה) יום הולדת שמח!!! עד 120 כבת 20(מישו רוצה ליות בן 120 מקומת כמו מקופלת ולא יכל להוצאי מילה מהפה?) זר של ברכות ואיחולים!! אושר ועושר אור על העניים וחיוך על השפתים(אני אשם שההיתי בזהבן?) שנת סיגסוג ופריחה(אמרתי שאני גרוע בזה) עם הרבה בישים בישים משמים כל היום טיפות המים(אני יודע אני יודע אני גרוע בליכתוב שירים) אמ.... אין לי עוד(איזה תקוע זה?אהה?)

moon flower

New member
כן... 0.0; בכל מקרה בחתימה יש ערך

נפשי הפעם... לא סתם אני לא מגלה למי הקדשתי את השורה ^^

moon flower

New member
אגב, תודה ענקית לחופית-צ'אן שעזרה

לי למצוא את האתר הקדוש- דאיקן לאברס *-* *סוגדת לחופית-צ'אן*

moon flower

New member
אין לי מושג... היא גם לא באייסי...

בכל מקרה כדאי לה שתתכונן (וגם לך כדאי) כי כרגע התחלתי את פיק היאואי (כן אנשים, יאואי) הבא שלי... והוא דאיקן ^^

moon flower

New member
לא_מפריע_לכם_שאני_אשים_פה_כמה

_תמונות_שלייטי-קון_תאהב_נורא_נכון? (אכן כן- אני מתכוונת ליוגי-הו... לא משנה, בינתיים נממש את הדאיקן עד הסוף ^^)

moon flower

New member
בכל מקרה... אני בחיפושים אחר יאואי

טוב =.= ^^ וגם הספקתי להוריד את כל חלקי הרמיקס של גראווי (לא מוזיקה... מנגה... אבל... דיי מחרידה 0.0 אני צריכה להתרגל ליאואי קשה... ראש מלוכלך שכמוני ^^)

moon flower

New member
*אנחה* הייתה לי התעוררות עצבים

עד שסופסוף הצלחתי להירדם אני שוב קמה כי משהיא *מסתכלת במבט מאיים על מאיה-סאן, אתם לא תבינו אבל היא דיי מעצבנת...* החליטה להתקשר ולא לתת לי לישון... אז מפה והלאה קונסידר יורסלף עם הרבה תמונות שונן-איי...

moon flower

New member
לפחות דבר אחד טוב יצא מזה... מצאתי

את קרוס 2000 ^^ ופה באה תמונה אופית של הירו ודאו (דאו... אני עדיין בעד זה שיפרום את הצמה ^^) איייייק! (למי שלא הבין זו קריאת קוואי...) אני מבטיחה לא לשים יותר אופים אלא אם כן ירשו לי!

moon flower

New member
סיימתי לקרוא את קרוס... והפסקתי עם

האופים... אני מתחילה לשקוד על הפיק... ואם אתם רוצים (בעצם זה יותר כמו רוצות) אני יכולה לפרסם... *אבל* זה יאואי, ויאואי מקורב יותר להנטאי וזה מה זעושה את הבעיה, זה לא פורום הנטאי... קיצר, מספיק עם זיבולי השכל... אני עומדת לקרוס פה כי יש לי חוסר מוזה... אבל מה? יש לי תמונות ^^ *הערה מן הכותבת: אני נמצאת בחוסר-שפיות במצב הנוכחי אז אנא, אם אתם יכולים, תרככו את המבטים הפילוסופיים של הישנים המופנים וננעצים בבשרי, חורדים דרכי ושורפים צלקות בליבי הרדום מן הטל הזהוב של הדמיון, אכן-כן... זו הייתה התקפת מוזה!

למעלה