יום הולדת ל-----ענבר?

OFIRB9

New member
יום הולדת ל-----ענבר?

כתוב אצלה, היום יש לי יום הולדת אז...שיהיה!!! שירשור פאנגרלז דיג'ימון בשבילה ועם זו טעות פאדיחה ובעיטה בתחת של ספון כי הוא אשם אז זה יהיה סתם שירשור פאנגרל דיג'ימון לא מזיק יאלה שרשרו!!!!

OFIRB9

New member
לא ברור עם זה קן קוג'י או קואיצ'י

אבל מה איכפת לי יש לי את שלושתם! ^^ עוד

OFIRB9

New member
יש לי עוד

חיפשתי באתרים ולא מצאתי הרבה, רק קצת מידע על העונה 5 (שאגב, לא עונה 5 בכלל אלה פשוט מנגה של דיג'ימון, ולא היחידה, יש עוד לפניה, עונה 5 תגיע! גם עונה 4 הפתיעה!) ויש לי כמה תמונות של קן...בעעע בבקשה

moon flower

New member
טופ... אם יש לה ממולדת אז מזל"ט ^^

שתחיי עד 120 עם פאנארטס מדהימים, שבכל צרה בישי יבוא לך לעזרה, שתמשיכי לדבוק בגראווי דיג'ימון ואחרים, ושלא יהיו לך ייבושים מכווולם (ובאיחוד מהמורים ^^;;;) וכן, אני יודעת שזה נשמע כמו תפילת הדרך ^^, בכל מקרה... הנה *כמה* תמונות ^^ (אכן כן יש לי הרבה קוג'יצ'י...)

moon flower

New member
*מתכווצת בצד*

יצאתי מאיפה שיצאתי בצווחה כי נגמר המים החמים... (ואנשים פה יודעים את זה... טופ, לפחות אחד והוא לא פה ^^), אני מקווה שלא יכעסו עליי אם אני אשים תמונה אחת אופית ^^ זה אכן-כן גראווי ^^ בשבילך לייטי-קון ^^ היישר מאתר נידח ברשת- וולפייפר של ריוצ'י ^^ (חיחי *מגחכת למשמע השם ריוצ'י, אני מתה עליו בפרק 10!)

moon flower

New member
מספיק עף האוף, אכן-כן יש לה ממולדת

היום, אז נאחל לה מזל"ט (לפחות אני, לממולדת אשקוד על פיק! אבל זה יהיה פיק פרטי... כי לאנשים אסור לדעת מה אנחנו כותבות... יש ניחושים מוצלחים זה על שונן-איי (ואפילו מעבר 0.0; עזבו... אני גוררת אותה לאופל...) ובכל מקרה זה חמוד ^^) אז הנה לך... הרבה קוג'יצ'ים *מסתכלת על חופית-צ'אן במבט חשדני*

למעלה