הצלחת לבלבל אותי
לא הבנתי אם אכלת את ארוחת הבוקר בטרקלין ה-VIP או בבובעס. נראה לי שהתכוונת לבובעס וכתבת בטרקלין.
אז כדי לעשות שוב פעם סדר. הטרקלין (שממוקם ליד הבריכה) הוא מקום מאד נחמד לנשנש בו לאורך כל היום, במיוחד בצהרים כשהבטן עדיין הלומה מארוחת הבוקר ורוצים רק משהו קטן כדי להרגיע אותה עד הערב ואפשר למצוא שם מבחר של ירקות, גבינות, מרק וכו'. כתחליף לארוחת בוקר - הוא לא. ארוחה זה ארוחה. נישנוש זה נישנוש.
הבובעס (שממוקם בתוך המלון בקומה התחתונה) זה מה שנראה לי שהתכוונת. נכון שפחות עמוס שם מאשר בחדר האוכל המרכזי אבל עדיין אתה צריך ללכת וללקט בעצמך, וכיוון הרויאל משתדלים מאד למתג את עצמם כמלון "רגוע" יחסית (אין צוות בידור בבריכה, למשל - דבר שהוא די מבורך מבחינתי כי אני שונא את האומצה אומצה והלהגנות הירודה הזו בשבת בבוקר) אז החדר אוכל שלהם אמנם עמוס אבל לא הרגשתי שם יותר מדי בלאגן יחסית למלונות אחרים, והתור היחיד שם, שגם הוא לא כזה נורא, הוא לחביתה. בכל היתר לא הרגשתי שאני מחכה יותר זמן למשהו מאשר בבובעס.
אם המבחר שיש בבובעס היה ה-best of שיש בחדר אוכל המרכזי להציע, או אם היו מציעים מבחר שונה ואיכותי יותר ממה שיש בחדר האוכל הרגיל (מה שמאד קיוויתי אבל בסוף התאכזבתי לגלות שזה לא ככה) אז הייתי מסכים איתך שיש כאן בחירה של איכות VS כמות. מההתרשמות שלי מה שמציעים בבובעס הוא subset אקראי למדי של מה שיש בחדר אוכל השני כך שהשורה התחתונה מבחינתי היא לא שמדובר על כמות לעומת איכות אלא על גדול לעומת קטן, ואם זה המצב אז אני מעדיף ללכת לגדול ולברור בעצמי את מה שנראה לי טעים יותר ולא להסתמך על הבחירה של הבובעס.
המחיר הוא אכן חדר אוכל הומה יותר. זה פחות או יותר ההבדל היחיד שמצאתי שם. למי שממש ממש מפריע לו לראות הרבה אנשים בעיניים שיילך לבובעס. אני אוותר בשמחה.