יום האם

אימם

New member
מזל שיום הולדתו יצא קרוב

כשאני הזכרתי אתמול שזה יום האם, קיבלתי מהבן את מה שאני הכי אוהבת, חיבוק

לאונידס

Active member
טוב לאמריקאים יש גם את יום הבוס ויום המזכירה

כנראה שמגיעה לך עוד חגיגה כי את מזכירה לילדים את יום האב, אבל אני לגמרי לא בטוח שלבעל מגיע יום הבוס, יכול להיות שבתא המשפחתי מגיע לך גם יום הבוס.

אני מציע בישראל להכריז על יום בעל הכפכף ויום נציג הרכש, כי אני אחראי פינוי חרקים וקניות בסופר.
אני גם רוצה את יום המתקשר, אם יש זימון לבית הספר בגלל שמי מהילדים השתובב או יש חשד שיום ההורים לא ילך חלק אז התפקיד שלי לתקשר עם מה שמכונה הצוות החינוכי, בטח אם ילד נפצע או חולה.

365 ימים בשנה, נראה לי שאפשר להתארגן על חגיגה בכל יום, בפו הדב כבר סידרו את העניין.

iris mom of two

New member
על אותו חשבון, למה לחגוג יומולדת?

אישית אני לא רואה רע ביום להעריך מה שאנשים עושים.

ולא צריך את חגיגות הולמארק. אפשר לעשות בקטנה, בלי כרטיסי ברכה, או עם כרטיסים תוצרת בית. עם דברים שעושים בבית. מתנות אני לא צריכה, אם אני רוצה משהו, אני קונה.

לאונידס

Active member
היום הזה לא נועד להעריך מה שאנשים עושים

אין שום קשר בין אותן חגיגות לבין איזושהי עשיה.
יכול להיות זבל של מזכיר או בוסית רודנית נוראית, אוי ואבוי לעובד אם יפעיל שיקול דעת ויחליט שלא מגיעה להם שום מתנה או הערכה.

כאבא אני אשמח לקבל חיזוק חיובי בגלל שהילדים שלי מעריכים אותי, לא כי איזה שר או פקיד או איש שיווק החליטו שהיום זה היום.

ובכל מקרה אני מהצאצאים מוכן לקבל כמתנה רק דברים שהם הכינו או מצאו, לא קנו.

adif11

New member
מזמן שהיום הזה הפך ליום המשפחה

אני לא מקבלת בו יחס אשי. אמנם לפעמים אנחנו עורכים חגיגה משפחתית
אבל הימים הבם בעלי היה קונה לי פרחים והילדים טורחים על ציור או ברכה - נגוזו.

בכל זאת ציינו - בתי הפתיעה אותנו

החמודה הלכה לחברה, שם הן אפו עוגה, ואחרי ארוחת ערב - היא פתאום שלפה את העוגה

כל הכבוד לה גם עם היוזמה, וגם שהיא באמת הצליחה להפתיע - לא יודעת איך היא החביאה ככה את העוגה

חוץ מזה שמגיעות לה עוד נקודות בונוס - על הברכה היא כתבה "יום האם!". (הכינה שתי ברכות שונות. אחת לי, אחת לאבא)

למעלה