יום האם... אם אממממ

נו בטח

הגננות שלכם השתמשו באופציה "תגובה מקוצרת" ולא נשאר מקום לתאריך. <קרן רואה את המילה מקוצרת ונכנסת לכוננות על ולחץ ומתח לרבות דיבור בגוף שלישי>

בינתיים התאפסתי

והכנתי פוסטר עם תמונות של בני המשפחה השונים (כולל החתולה וכולל החתונה), מלווה בכיתובים ובמדבקות, לשמחת הילד. מחר ישלח לגן. הוּקלי. הבעיה היחידה כעת היא שכל כך קר, שהרגליים הן החלק החם בגופי.

אכן כן ../images/Emo13.gif

אני חוזרת עכשיו מטקס שעשתה שכבת הכיתות של הבן שלי בביה"ס. איזו תפוסה של הורים! ממש מרשים. אה, ואמא אחת אמרה לי - כשעלתה בעיית צפיפות וקושי לעבור - שאני יכולה לשבת ליד התלמידים, לא ירגישו בהבדל
ועוד אה, בן-זוגי היקר סיפר לי שמישהי שאנחנו מכירים אמרה לחברה שעמדה לידה כשהיא דיברה איתו "את מכירה את אשתו? נראית כמו תיכוניסטית" איזה כיף לי? סתם חשבתי לשתף אתכם
(היו עוד כמה כאלה השבוע, אבל אני אשמור אותם ליום סגריר..)

פחחחחחח

פי אלף יותר נבונה מתיכוניסטית. פי אלף. (זה סוג של חיבוק. אם את מרשה לי.)

../images/Emo32.gif מי פה הייתה בקטע של דני רובס?

רק זוכרת שיחת מסגרות דיסקים וקסטות... "זה לא אני שאורז מזוודה ועוזב, זה לא אני שמשאיר רק מכתב..." למה אני לא מוצאת מילים ברשת? נתקע לי "אם לא אני מי יאהב אותך עד לדמעות... אם לא אני אז מי..." יש עוזר?

הו תודה.

כחלק מהתקפת המיסטיקה שעוברת אותי, אני פתאום, ניצת בי איזה שיר, ולא עוזב אותי כמה שעות. בלי קשר לכלום. ובעיקר היסטוריים כאלה, או כאלה שאני לא באמת יודעת את המילים שלהם וצריכה לחפש אותם. מרתק.

כשזה יקרה לך בפעם הבאה

חפשי בשירונט, אפשר לחפש לפי מילים שמופיעות בשיר. יפתור לך את כל הבעיות בצ'יק.

אה. נתקעתי על האתר ההוא של

MP3 וזה למרות שאני כל הזמן מוצאת שם טעויות. את צודקת. (גם בעניין ההוא של ההם שלא אמרו שזה היום. רשמי לך- ל' בשבט. כל שנה. יום האם. סליחה- המשפחה.)

ככה:

איך שהם חוגגים טו בשבט בגן, רוצי להסתכל על היומן מתי ל' בשבט, כי הוא מגיע צ'יק צ'ק. זה ילך?

אה, זה לא בעיה

יש לי מול העיניים, גם בבית וגם בעבודה, לוח שנה עם התאריכים העבריים. רק צריך לזכור להסתכל עליהם.

גנגי

New member
לא מדויק, זה דווקא כיף

שאפשר לחפש כל תאריך לועזי בכל שנה ולמצוא את המקבילה העברית. מייד ביררתי באיזה יום נולדו הוריי, למשל.

צימעס

New member
צצ

האם נכון שכל 19 שנה יש התלכדות? אצלי לא. כלומר - האם 92-73=19?

למעלה