יום האם... אם אממממ

יום האם... אם אממממ

דוח חניה של 100 שקל. זה מה ששווה יום האם בגן. אה. נכון. הם קוראים לו יום המשפחה. הם גם שרים שירים על אמא מבשלת ואבא מתקן עם הפטיש. באמת פלא שהילדה שלנו הייתה בשוקה טוטאל...

לא, זה באמת היה היום.

כשחזרתי הביתה חיכה לי על דלת הכניסה, מבחוץ, דף המפאר אותי ומתאר את מעלותי הטובות, כפי שבני רואה אותן.

גנגי

New member
טובות מעלות טובות משמן מכונות

ואצלנו יום האם התבטא בהתרוצצויות בבית חולים סביב אמי, כמו בכל יום בשבועיים האחרונים, ובהתעלמות מוחלטת של בנותיי, שאני סבורה שאינן יודעות כלל שהיום יום האם (מעניין שבאמריקה חגגו את זה הרבה יותר יפה מאשר כאן, ולהם יש גם יום האב! בנפרד). רק לדעתה של ג'ינג'ר כל יום זה כנראה יום האם.

גם אמא שלי התלוננה שלא ציינו בפניה

את היום. באמת לא חשבתי על זה, אלא רק מכוון הילדים שלי. אבל ההפתעה הגדולה של היום היתה כשבעלי נכנס הביתה עם 2 זרי פרחים. ורק מי שמכיר אותו יודע עד כמה ההפתעה גדולה.

גנגי

New member
והאישה השנייה, גם היא הגיבה בשמחה?

את זוכרת נכון.

(אלא אם זה כבר השתנה, יחד עם זה שיום האם
הפך להיות יום המשפחה
) לפחות כשהייתי ילדה, זה נחגג ביום אחר מזה שבו שאר המדינה ציינה מה אנחנו שוות..

איזה פאדיחה

קיבלתי בשבוע שעבר פתק מהגן שעלי להכין בריסטול עם תמונות של המשפחה. לא היה עליו תאריך אחרון להגשה, ואני דחיתי את זה מיום ליום. היום ממש התכוונתי להכין (אתמול אפילו רכשתי בריסטול). אבוי לי, איזו אמא.

אמיתית כזו....../images/Emo24.gif

(גמני דחיתי. אבא הדפיס תמונות בסוף והביא לגן. נו?)

אחותי את.

גם אנחנו קיבלנו פתק שכזה - תמונות של המשפחה, תמונות מהחתונה... כמובן שתכננו לעשות את אתמול ושכחנו, והיום אמרתי לה "יו! זה היום!" אז היא אמרה לי: "לא נורא אמא, אפשר גם מחר". נשמה שכמותה.

למעלה