יום האיידס הבין לאומי

shellyland

New member
ועוד משהו

דנצ בטח לא יסכים איתי, אבל צערי יש הרבה מאוד גברים שעדיין לא מוכנים להשתמש בקונדום, בטענה שזה פוגם בהנאה שלהם מיחסי המין ולעוד יותר צערי יש עדיין הרבה מאוד נשים שלא מוכנות להתעקש איתם על זה, כדי לא לפגוע בהם. בגלל זה הפרסומות השנה ממוקדות בנשים, ובזכותן להתעקש - וטוב שכך!

אפלת

New member
כמו שרשמתי

למיטב ידיעתי , ומאוד יכול ליהיות שאני טועה בעניין האנטומיה, לגבי שאר הדברים שרשמתי, הכל מנסיוני האישי שבחרתי לשתף וזו הסיבה שבגללה אני תמיד עם קונדומים ולעולם לא מוותרת עליהם (אלא אם עשינו בדיקה ביחד והכל בסדר). ובענין הזין והשכל התכוונתי שלפעמים בלהט העניינים קל לוותר על פרודוקטים מסוימים וזה יכול לקרות גם אצל בנות!! וליצור בעיות, אומנם זה משפט עם קריצה מסויימת אבל לחרמנות הגברית והנשית יש לפעמים השפעה על האחריות ולכן חשוב לחדד להסביר ולדבר כדי שטעויות ורולטות מסוימות לא יכנסו לנו לחיים!

מסכים איתך בהחלט.

לגבי האנטומיה הנשית שמאפשרת הדבקה "קלה" יותר - מעולם לא נתקלתי בתיאוריה הזו. וגילוי נאות - בזמן שירותי הצבאי ערכתי מחקר על נושא האיידס על-מנת שאוכל להעביר הסברה בנושא. האמת, ציפיתי מהמפקדים האחראים על היחידה שלי שיסרבו שאעביר את ההרצאה, אך להפתעתי הרבה הם תמכו ואף עזרו. אפילו הועלתה הצעה לרכוש קונדומים להרצאה ובעתיד להציב קונדומט ביחידה. (וזה לאור ריבוי קיום יחסי המין בחדר המשוב בלילות הקרים). דרך אגב, לצערי, כל חומר המחקר נשכח בבסיס ביום שחרורי

shellyland

New member
תן לי להסביר

ה"חלקים הפנימיים" של האישה הם מאוד עדינים וחשופים יותר לפציעות וחתכים, ולכן קיים סיכוי רב יותר להדבקה (בשל פצעים פתוחים), ממש כמו ביחסי מין הומוסקסואלים (גם שם הסיכוי לפצעים פתוחים גבוה יותר). ולא רק באיידס - המבנה האנטומי של האישה משאיר אותה חשופה למחלות רבות אחרות אשר יכולות להיות מועברות במגע מיני, כמו מחלות זיהומיות, פטריות וכיו"ב. כל זיהום שאצל הגבר הוא חיצוני, אבל האישה הופך להיות פנימי.

../images/Emo41.gif הסקר שהתבקש מפורסם ../images/Emo41.gif

ושוב הקרדיט מגיע לא לי, אלא ללאזארוס, שהגה את הרעיון, ואף טרח והזכיר לי שתי אופציות שלא עלו על דעתי. לאזי, תצביע עוד פעם, שיניתי את הסקר הקודם. ובמקרה של הסקר הזה, אתם רשאים להגיד את אשר בחרתם, ורשאים להשאיר את המידע החסוי הזה אצלכם.

אני בחרתי ב- "כן,תמיד"

אפילו במערכת היחסים הכי ארוכה שהייתה לי (ובינינו, היא לא הייתה *כזו* ארוכה) תמיד הקפדתי על הדבר. אי אפשר להיות בטוחים מדי. מה שמוביל לעוד שאלה - אם את/ה לא יכול/ה לסמוך על בן/בת זוגך/תך - על מי כן תסמוך/כי?

maayan15

New member
ואני בחרתי ב...

"אני לא מקיים יחסי מין"..אבל תודה שטורחים להזכיר לי את זה...
אני מאמינה שכאשר אני יתחיל עם העיניין אני אשתמש תמיד בקונדום...

shellyland

New member
גם אני. תמיד

בלי קונדום זה בכלל לא בא בחשבון מבחינתי. אני אוותר על כל העסק ולא אסכים בלי. שום זיון בעולם לא שווה שאני אמות בשבילו.

shellyland

New member
ועוד משהו

אני מקפידה להבדק לפחות אחת לשנה (אבל בדרך כלל יותר).

אוֹרן

New member
הצבעתי אחד

אולי יהיו כאלה שיראו לזה תמימות, אבל אני עדיין סומך על אישתי שתהיה רק איתי. זה לא נוח, ואם בטוחים מספיק, אין צורך להשתמש בזה, בשביל זה המציאו את הגלולות.

מלבד זאת, קראו לי ילדותית,

אבל הייתי נעלבת עם אחרי 10 שנות נישואין בעלי עדיין לא היה סומך עלי שאני נאמנה לו ורק לו.
שירה

dana2909

New member
אין מה להעלב

השימוש בקונדום הוא גם אבל לא רק בשביל למנוע איידס. יש בחורות שלא רוצות לקחת גלולות ולהכניס הורמונים לגוף שלהן על כל תוצאות הלוואי שהגלולות גורמות, אבל גם לא מעוניינות (או פשוט לא יכולות מבחינה בריאותית) להיכנס להריון, שזה בין השאר, אחד הדברים שמונע שימוש בקונדום.

יקיריי, אינני מזלזלת בחשיבות השימוש

בקונדום. להיפך. ישנם זוגות נשואים רבים שנזהרים באמצעים אחרים, ואם יורשה לי גם בטוחים יותר, מפני היריון. אני חושבת שכאישה מבקשת מבן זוגה לשים קונדום כדי ´להיזהר מאיידס´ אחרי שנים של נישואין, גם אם לא תגיד זאת בפירוש יהיה ברור לו שהיא חושבת שהוא בוגד בה. אי אפשר לזלזל במכה שתינתן לקשר במקרה כזה. ולפני שתטעו, לא מדובר פה בנאיביות של ילדה. אני מודעת לכך שיש זוגות נשואים שבוגדים. אולי אפילו רוב הזוגות הנשואים בוגדים. אבל בכל זאת אני לא יכולה לתהות מהו המחיר לקשר של הזהירות הזו.
שירה

למעלה