יום האהבה

יום האהבה

אני יושבת אתמול אם חברה שלי, בבית שלי.. היו עוד אנשים בבית אבל הם ישנו ואנחנו מדברות כמה עצוב זה שאנחנו לא אם מישהו ביום האהבה ובלה בלה.. ואז אני אומרת לה איך שביום האהבה הקודם כל הזמן חשבתי על X וכל השנה כזה תמיד חשבתי על בנים שאני רוצה הלהיוות איתם.. ועכשיו.. אני יושבת ביום האהבה והבן אדם היחיד שעולה לי לראש זו בת.. קוראים לה גל.. והיא פשוט היחידה שהייתי רוצה להיות איתה.. אוף אם זה..

לא נורא

מחר נקנה עוד אבוקדו
|העמותה לעליונות האבוקדו
|

dannnnnna

New member
תתעודדי.. אני ביום האהבה...

הייתי בבסיס עם 82 סטרייטיות וסטרייט אחד.. ולמרות שנורא נורא נהנתי.. היו עוד כמה מקומות שהייתי שמחה לחגוג בהם:0)

סטרייט אחד../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

רגע, את במחווה אלון לא
זה בעצם שאלה טפשית... אבל שאלה יותר חשובה- מה עושה שם סטרייט

dannnnnna

New member
דווקא במחווה אלון יש הרבה סטרייטים

אבל אתה יודע נערי מכ"ם וכאלה..בכל זאת מחווה אלון.. וכן זה באמת מוזר שיש סטרייט בקורס חוי"ה.. האמת שקצת התאכזבתי מזה שהוא סטרייט הוא נראה די אוחצ'ה.. או וול, אני מניחה שהוא נהנה מזה שהוא מוקף בהרבה בנות סטרייטיות שאין להן שום זכר אחר בסביבה להסתכל עליו (טוב נו, הוא לא באמת כלכך נהנה מזה)

dannnnnna

New member
ו2 דברים חשובים ששחכתי...

אני לא נמצאת במחווה אלון בגלל שאני עושה "טירונות מיוחדת" אלא בגלל שזה בסיס חינוך! (ומי שירמוז אחרת יזכה להכיר צדדים אלימים שבי *נזכרת בפעם שהיא דפקה למישהי את הקנה של הרובה בראש:) אופסי* ודבר שני, יום ראשון חוזרים לבה"ד..יאיייי!!!

למעלה