יום בספא - מה לובשים?

יום בספא - מה לובשים?

שלום בנות, אני קוראת סמויה בפורום (יש לזה קונטציות של מרגלת...). בכל אופן, פעם ראשונה שאני משמיעה פה קולי. זקוקה להצעות - מה ללבוש ליום מפנק בספא? (לא, לא החלוק והכפכפים, כמובן שאני שואלת על מה כדאי ללבוש בדרך לספא ובחזרה משם :)). קווים מנחים - סקסי, "היי קלאס", נראה נוח (אני רוצה לנעול עקבים ולכן רק "נראה נוח" ולא "נוח" :)) יש לי עור בצבע כהה (חום - מוקה), שיער שחור מתולתל וגזרת גוף רזה, גובה 1.58. הצעות מהצבע של הציפורניים ברגליים ועד לאופן קשירת השיער יתקבלו בברכה. זקוקה לחזון ממבינות עניין.

לי וולף

New member
איזה כיף.....

קודם כל, ברוכה הבאה! אני מבינה מקריאה בין השורות שמדובר ביום ספא רומנטי וזה נפלא אבל בכל זאת קצת קשה לי לענות כי יש כל מיני שאלות- יש תוכניות מעבר למסאג' ולפינוק? למשל- ארוחת בוקר/צהריים לפני/אחרי? או שמסיימים וממשיכים בבית
תחילתה של מערכת יחסים? (כי אז אנחנו תמיד משתדלות קצת יותר/אחרת, לא?
) יום ארוך שכזה, עם מקלחת אחרי כן בספא, אחרי הפינוק? * תראי... אחרי מסאג', כמעט כל סוג של מסאג', את תהיי שמנונית ורחפנית. אם את אוהבת 'לסחוב' ואת סוג של קונטרול-פריק, אז הייתי ממליצה על תיק שיש בו את כל הקרמים לאחרי המקלחת, בגדים שיראו טוב גם אחרי קיפול (כי לא בטוח שהלוקר ארוך מספיק לתלייה), איפור וכו'. אם את קצת יותר משוחררת.... ליבשי משהו נח, שיהיה לך כיף ללבוש גם אם אח"כ אולי יתלכלך מקצת שמן. עקבים יכולים להיות נוחים, רק שוב- שימי לב שאם את עם מעט שמן לא תכתימי את הנעליים..(אז כהות...) טוב, אני יודעת שלא ממש עזרתי אבל בעצם לא אמרת לנו כלום... את לובשת שמלות? את בד"כ מתלבשת נשי? נערי? קזואל? עם מבנה כשלך ופיגמנטציה כזו את יכולה ללבוש כמעט הכל!! אז נראה לי שאם תצמצמי אותנו לכמה אופציות מהארון שלך יהיה קל יותר להתחיל.... סקסי, היי קלאס... יכול להיות המון דברים המחשבה המיידית והקלה ביותר שעולה לי בראש- שמלת קשירה. קל להוריד, קל ללבוש, תוםס מינימום מקום ויכול להיראות קלאסי מאד בשילוב הנכון (וכמובן כל עוד לא מדובר בשמלה עם הדפס זול... צבע אחיד או בד יוקרתי...)

Fun Fair

New member
לא נעים לי להגיד, אבל

כשאני הולכת לספא (ולצערי- לא מספיק
), אני לובשת משהו שאני אוכל להוריד תוך עשר שניות מרגע הגעתי
כמו שלי הציעה, שמלת קשירה זה רעיון מצוין. בנוסף, לטעמי האישי, אין הבדל בין "הלוך וחזור" ליום ספא ובין הלוך וחזור ליום בקניון, כך שאני הייתי לובשת בדיוק מה שהייתי בוחרת בכל יום אחר (+מביאה איתי איזו שמלה אוורירית לסוף היום...אחרי יום מסאג'ים ופינוקים, הדבר האחרון שמתחשק לי זה לחנוט את עצמי בבדקים מחוייטים
) (אגב, לגבי עקבים: קחי בחשבון שיש הרבה מקומות שכחלק מה"עיצוב" מרצפים את המשטחים באמצעות "דק", כך שעקבים יכולים להתקע בחריצים..)

ספא-איזה כיף../images/Emo99.gif

לגבי בגדים-לגמרי שמלה,למי יש כוח להדחס לג'ינס או לבגדים מסורבלים אח"כ,אם יהיה קריר את יכולה ללבוש איזה קרדיגן חמוד מעל. שימי לב לקחת בגדים לא מתקמטים כמו שכבר אמרו לך,בכל הפעמים שיצא לי להיות בספא הלוקר היה ממש קטן. אני לא יודעת על מה נכלל בטיפול שלכם,אבל באחת הפעמים שלי בספא קיבלתי גם עיסוי קרקפת ופנים (לא היה לי מושג שזה יקרה והייתי עם מייק אפ-התוצאה בוצית משהו
)ככה שהייתי מביאה סבון פנים וטיפונת איפור (אם את מתאפרת). והכי חשוב-תהני!

דלעת

New member
עוד דגש

לא משהו עדין ויקר. אם את עושה מסאז', לפעמים יוצאים עם תועפות שמן....

iditush forever

New member
לובשים בגדים קלים ונוחים לספא

כי בין כה וכה את תסתובבי שם עם חלוק כל היום, אז למה להשקיע להגיע לשם עם הופעה מתוקתקת? ממילא ימרחו אותך בשמנים וכו' אז עדיף ללבוש אח"כ איזה טישרט וסתם מכנס פשוט כזה ורצוי מכותנה כדי שהשמן יספג ולא תזיעי בתוכו. או סתם שמלה פושטית כזאת לא מחייבת.

שאפולי

New member
הצעות בסגנון שביקשת- תלויות בארון שלך, אבל

מה הקשר בין זה לבין יום בספא? ליום בספא לובשים שמלה קלילה וכפכפים (סקסי, נוח, פרקטי) לא?

תודה לכולכן :)

ההצעות וההארות היו בהחלט במקום. בסופו של דבר לבשתי שמלה בובתית פשוטה אבל מקסימה, הכל תיקתק כמו שעון :)

MacabreDoll

New member
../images/Emo54.gif קחי אותי איתך~~!

הכי קליל פשוט ונוח- שמלה מטריקו אם את רזה, אשריך, לכי אפילו לפוקס, יש להם שמלה פרחונית עם קשירה בכתפיות, זו שמלה מצויינת לחרישה

למעלה