יום בחירות...

Noich80

New member

זו הסיבה שהלכתי בסוף

Noich80

New member
הצבעתי...

הצבעתי לראש העיר המכהן כי לא ראיתי איך המועמד שמולו טוב יותר.
לא הלכתי בשביל אגנדה מסויימת, אלא כי לא רציתי להכלל בין הלא מצביעים.

yoyo10

New member
המעמד מולו זאת בדיחה

אחד האנשים ההזוים
גם הצבעתי למכהן כי אף אחד ראוי לא התמודד מולו

Noich80

New member
לפחות היה מישהו מולו

אין לי איזו דעה עליו. אני מרוצה מהעיר באופן כללי. אין לי מספיק מושג לגבי מה קורה בגני עריה ובאופן כללי בחינוך לגיל הרך.

yoyo10

New member
עצוב מאוד מה שקורה שם

יש גננות נפלאות באמת אבל הרבה ההורים צריכים לשלם יש צפיפות האיומה אין תגבור של כוח אדם כמו בערים אחרות בשכונות מזדקנות במקום לרווח קצת הם נותנים מבנים לכל מיני דברים אחרים בקיצור לא חסרה עבודה ותקציבים בתחום
חוץ מזה אני גם בסך הכל מרוצה ממה שקורה כאן

Noich80

New member
כן... אפילו שיפצו את הגני משחקים העבשים ברעות

ליד ההורים שלי היה מגרש שהיה פשוט מפגע תברואתי- חול, צואת כלבים, גיפת על. לא שיפצו את המתקנים אבל שמו דשא סינטטתי ועכשיו ממש נחמד שם.

yoyo10

New member
גם כאן שיפצו גינה שהייתה ג'יפה לגמרי

שפצו את המתקנים הוסיפו חדשים שמו דשא סנטטי פתאום המקום פורח מלא חיים הרבה גינות עברו שיפוץ גם הוסיפו כיכרות בצמתיים בעייתים יאמר לזכותו שזה בכל הקננציה ולא רק לקראת הבחירות

mereng

New member
תיכננו להצביע, למרות שאין לנו איזה פייבוריט

המועמד הותיק עשה פה עבודה מצויינת מבחינתנו בשנים האחרונות, מצד שני השלטון משחית ואנחנו בעד ריענון השורות....

אבל האדם מתכנן והלו"ז צוחק.

הוא יצא מהבית בשש בבוקר, אסף את הטף מהגנים אחה"צ ולא הצליח לצאת איתם אחה"צ לקלפי.

אני יצאתי עם הטף בשבע ורבע וחזרתי הביתה רק בעשר בלילה, מעולפת מעייפות ועצבנית כי מישהו חצוף חניה בחנייה הפרטית שלי (מזל שהשכנה המהממת אישרה לי לחנות בחניה שלהם).

בקיצור- רצינו מאוד, באמת לא יצא.

yulinka

New member
גם הצבענו וגם קיבלנו שני מנדטים במועצה

אין מאושרת ממני הבוקר
טוב נו אולי הנציגים שלנו במועצה וכל פעילי הרשימה

הכי מאושרת שהצלחתי חהשפיע על בעלי ולהחזיר לו קצת את האמונה בדמוקרטיה , שכנעתי אותו להצביע לנו שעה לפני סגירת הכלפיות ובבוקר הוא גילה שאכן הרשימה החדשה שאף אחד לא הכיר עד לפני חצי שנה זכתה בשני מנדטים בעיר שלנו שזה המון יחסית לרשימות המוכרות שגם קיבלו ק2-3

Indie62

New member
היה לי יום חסר מזל מלבד בדבר אחד

ההצבעה.
הכל לא הלך אבל פתאום ווייז העביר אותי ממש בלי כוונתי ממש ליד הקלפי. אמרתי לעצמי טוב, זה כבר גורל.

yoyo10

New member
הצבעתי

בבוקר שכל הילדים היו במסגרות כרגיל
כנראה שיש פלוסים בלהיות מובטלת

krina

New member
הלכנו, אבל לחינם

עד הרגע האחרון לא היה לנו מושג למי להצביע וזה הרגיש יותר כמו הטלת קוביה.
כל אחד מהמועמדים היה נאלח בעיננו ובסוף הצבענו לזה שהיה לו את הסיכוי הכי גבוה לנצח ונראה שיעשה הכי הרבה למען האזור שלנו.
מעבר לכך שעכשיו יש סיבוב שני (!!!), ההתנפלות של כל הפעילים בכניסה לקלפי, כולל דחיפות ואלימות פשוט מוציאה את החשק להשתתף בקרנבל המגעיל הזה.

למעלה