יום בחירות...

Cafe Latte

New member
את גרה בטח בעיר של הוריי,

אבל אני ממש אוהבת את צורי

בדיוק היינו אצלם בסופ"ש, ויצא לי להיות קצת ברחוב, וראיתי כרזה שלו ... קצת צבט לי הלב. הוא ראש העיר מאז שאני ביסודי בערך .. ופתאום הוא כל כך הזדקן.

יש עוד כמה ערים כאלה שם הדמוקרטיה "חוגגת"

הבעיה היא שבעוד שנה-שנתיים צורי יפרוש ויעביר את השרביט לסגנו, שכמובן לא נבחר בבחירות. בעוד ארבע שנים כשתהיינה בחירות חדשות, למי יהיה יתרון בלתי הוגן ומכונה משומנת של העיריה לרשותו? לסגן... כמו שאמרתי "חגיגה לדמוקרטיה". כולי תקווה שאתבדה.

d a p h n a

New member
הקטנצ'יק חולה בבית כבר מאז יום ראשון.

היום אבא שלו לקח יום חופש כדי שנוכל להתחלק בשמירה עליו ואני אוכל להכניס קצת עבודה. הלכנו בבוקר להצביע ביחד כולנו.
אחוז ההצבעה הנמוך מדאיג אותי.

שרונית28

New member
אנחנו עכשיו יורדים להצביע ומקווה שמחר נקום

למציאות חדשה. ראש עיר חדש.

© RoNa

New member
יש פה משהו מרמת גן?

יש המלצות למי להצביע?
ממממממש אין לי מושג.

s h i r i 1

New member
ואת מבקשת המלצות בפורום

כמה שעות לפני סגירת הקלפיות? ברצינות?

אני רמת גנית בעברי ועוקבת אחרי המועמדים למרות שאני בכלל לא גרה בארץ. חבל שאת לא מתעניינת ומנסה להשפיע! לדעתי יש מועמדים טובים. הנטייה שלי היא לכיוון ישראל זינגר.

בובסטר

New member
הצבענו לזינגר. העיקר שיהיה שינוי!

העיקר שיהיה שינוי - המועמדים בעלי הסיכוי להיבחר הם זינגר או שאמה- הכהן.
זינגר מעורב בעיר (במועצה לפחות 5 שנים, אופוזיציונר די מוצלח), יש לו נסיון ניהולי, יש לו חזון (הייתי בחוג בית), ובתחושה שלי אין לו יותר מדי "חובות" לעסקנים למיניהם.
לגבי שאמה - הכהן, אני חושבת שהוא יכול להיות ראש עיר טוב, אבל מפחדת שיהיה כמו עם צבי בר - פרשיות נדל"ן מפוקפקות, וחובות פוליטיים לכל מיני ליכודניקים לשעבר -אני מזכירה ששלומי עוז ואיזה אלפרון היו פעילים בסניף הליכוד (היום שאמה כהן לא בליכוד).

הלכתי

הקלפי שלי בתוך מעוז ש"ס. באתי אחרי יום בפגיה+2 ילדים- היה לי חשוב דווקא בגלל המעוז הזה שאני מקווה שלא יתחזק בעיר (ז"א במועצה פחות חשוב לי אבל בגזרת ראש העיר זה מאוד חשוב)

OrlyNL

New member
ווא עינב, איזה סיפור

המון מזל טוב!
טוב שהכל עבר בשלום, ושתעבור לכם הפגיה בקלות ובמהרה

Noich80

New member
וואו. איזה סיפור...

מאחלת לכם פגיה קלה ופשוטה ושתצאו מהר הביתה!!
ומזל טוב!

JewelStone88

New member
לא הלכתי כמחאה!

מאתמולמטרידים אותי באמסמסים ובטלפונים מהמטות השונים.
שיקפצו לי.

londi81

New member
באמת כל הכבוד לך...

אלוהים שתעזור לי...

אני לא מבינה אנשים כמוך, נותנים לך הזדמנות פעם בחמש שנים להשפיע על מי ינהל את החיים שלך, את המיסים העירוניים, את החינוך, הרווחה וכן הלאה.. ואת מעדיפה לעשות דווקא כי שלחו לך SMS... איך זה בדיוק עוזר שאת לא מצביעה? איך תרמת לעיר שלך להיות מקום טוב יותר?

זה לא דמוקרטי לא לממש את זכות ההצבעה, זו אדישות שמתחילה בפן המקומי ותחלחל לרמה הארצית - אנחנו מוותרים על הדמוקרטיה ונותנים לאחרים להחליט במקומנו.. זה מעבר למשטרת הקיטורים, זה פשוט מסוכן...

JewelStone88

New member
זאת ממש לא אדישות ובהחלט תכננתי להצביע

אבל באסמס ה10 היום (בלי לספור את אלה של אתמול) ובשיחה השנייה בשיא הלחץ של העבודה נשבר לי.
הבנתי אתם רוצים שנצביע, אבל אף בנאדם שחודר ככה לפרטיות שלי לא זכאי לקבל את הקול שלי.

למעלה