יום אחד , היה לילה

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
יום אחד , היה לילה

יום אחד היה לילה.... הרגשתי שאני תקועה במקום ושום דבר לא קורה, אז הלכתי לחפש תשובה והסבר... למצב. קודם כל הלכתי לפותחת בקפה. היא מיד ראתה בקפה שמשהו לא תקין. היא ניחשה שיש לי בעיות בריאות ובעלי בוגד בי (אני לא נשואה) "כל הבעיה תפתר ברגע שאני אנקה לך את העין רעה"... הסבירה. ואם היא אומרת, מי אני שאתווכח. היא לקחה בדיל והתיכה לתוך קערית קטנה ומלמלה תפילות ולחשים אמרה לי לשטוף את הבית במי מלח הישר מהים.... קצת שום בפינות החדר, ספר תהילים קטן בכיס, תפילת הדרך במיטה... וקמיע קטן בחזיה. - היא גבתה 400 שקל לשיחה. אותן התנסויות היו גם אצל הפותחת בשמן.... 300 שקל אצל הרואה בכף יד - 350 שקל אצל הרואה באוזן - 250 שקל אצל הרואה בעירית העין - 400 שקל הרואה בציפורניים היה צנוע - 200 שקל הרואה בלשון ממש צדיק - 150 שקל הרואה בשושנים נתן לי פרח עם קוץ......כואב.... כולם טענו שמשהו לא בסדר איתי.....ולא ידעו מה, ואיך לעזור. כלום לא השתנה....רק הכיס שהלך והתרוקן, אז הלכתי לנומרולוג, שהציע מיד לטפל אצל הרופא בבעיות הבריאות, אבל לא לפני ששאל לשם אימי כדי לחשב את המספרים בתאריך הולדתי ושמי. הוא טען שהמספר 7 לא טוב. לשבע אין בן זוג ... כמו למספרים הזוגיים. "אז איך מחליפים מספר?" שאלתי. "להוולד בתאריך אחר? הוא נתן לי קמיע קטן עטוף עור ושרוכים ומשהו שהסריח בפנים, ואמר לי שהוא כבר יעשה בליל ירח מלא, כמה תפילות עם כמה מקובלים ויסיר מעליי את הכשוף. - הוא גבה 800 שקל לטיפול. אבל צריך לפחות 7 טיפולים כי 7 זה מספר טוב לטיפולים. כלום לא השתנה, אז הלכתי לעוסק בגלגול נשמות שאמר לי שבגלגול הקודם הייתי צועניה במזרח אירופה, לכן הנטיה לריקודים, מוסיקה ואמנות וגם הנפש החופשית והמופרעת.. טוב, הוא צדק, אבל לא ידע להציע פתרון למצוקה.... ואמר שאמשיך לרקוד ולצייר וגבה ממני 600 שקל עבור הייעוץ. כלום לא השתנה אז הלכתי למתקשרת עם יצורים עליונים. היא מיד זיהתה שיש בעיה באחד האיברים הפנימיים. היא חזרה וטענה שהיא עצמה רק צינור לשלושה רופאים שיושבים בחלק האפל של הירח והם אלו המעבירים אליה מידע על האנשים המאכלסים את העולם שלנו. והם ראו את הבעיות. הם מוכנים לעזור לי בטיפול רפואי שלא אחוש בו בכלל, שיתבצע דרכה.... ובהדרכתם המלאה.... וכל טיפול יעלה רק 800 שקל..... רצוי כחמישה טיפולים רצופים.. כלום לא השתנה אז הלכתי..... לאישה שעורכת סיאנסים. היא מיד ראתה שהיתה לי ילדות קשה ושאני מתגעגעת לאמי. מה שנכון. עצמה את עיניה ומיד קראה לאמי שהגיעה מיד כדי להמשיך ולחנך אותי ולהגיד לי שאני ילדה לא טובה ולא ממושמעת ושאני לא שומרת מספיק על אחותי הקטנה. ולמה אני מורטת גבות בניגוד לרצונה ... וגם נשיקות מבנים זה דבר אסור. הסיאנסית הבטיחה שאוכל לפגוש את אמי פעמיים בשבוע כדי שלא אתגעגע אליה, מה שגורם לי לתחושה של החמצה, ולכן אם אגיע אליה היא תעלה אותה באוב כשיבוא לי....... וזאת רק תמורת 2000 שקל למפגש...... כלום לא השתנה אז פניתי לקבליסט שמיד זיהה בעיני הרנטגן שלו שנשמתי חוטאת. גם בעבר גם בהווה ובטח שזה יימשך אל תוך העתיד ורצוי מאד וכמה שיותר מהר, להגיד תפילה בכל בוקר, ראשית דבר את "מודה אני", כמה פרקים בתהילים בארוחת עשר, ואיוב אחר הצהריים. בערב לקרוא מ"שיר השירים" בהטעמה ליטאית... ואז אולי..... בנוסף לשמור נידה וכשרות, שבת וצניעות.... אולי יימחלו לי שם למעלה . עדיף לענוד על הצואר איזה קמיע קטן מעור בופאלו שבתוכו ערלה של עולל נוצרי בן יומו, לגירוש השדים והשטנים שמסתובבים חופשי סביבי, כי אני מושכת אש של אנרגיות שליליות ואנשים רעים וקנאים. הקמיע היתה בחינם, און דה האוס, כי התחלתי לבכות מרב יאוש... אבל הייעוץ עלה 650 שקל וכל ייעוץ נוסף ילווה בהנחה משמעותית ויעלה רק 550 שקל... בתנאי שאני מתחייבת על עשרה טיפולים אצלו במיטה. הוא יודע לשלוף את השדים באמצעות אברי גופו בלבד מה שמקשה על הטיפול שלו, מי שעושה זאת באמצעים אחרים , גובה תשלום נמוך אבל המטופל לא זוכה לישועה המצופה. כלום לא השתנה אז הלכתי לקורס למחפשי עב"מים.. האנשים נראו די שפויים אבל בלילות בילו בשדות עזובים או על הרים בגליל כדי לאתר עב"מים... שום דבר לא שיכנע אותם שאין. כל מטוס שעבר, נרשם במחברת כיצור חוץ ארצי. כל בלון מטאורולוגי, כל בלון שברח לאיזה ילד בקניון......היה חוצן. כל אור ... חללית בדרך אלינו....... עבור הטיולים האלה וההרצאות התחייבנו לא לספר לאף אחד את ממצאינו פלוס הוצאות המדריך , המרצה, והנסיעה לשום מקום באמצע הלילה..... נאסר עליי למסור את סכום הקורס....שנמשך שנים. הובטח לי שרק אחרי שאזהה בעצמי עב"ם ואחטף פעם אחת אחזור אדם אחר. מאושרת יותר ועם גישה חדשה לחיים ולעולם.

magy

New member
סוף

כלום לא השתנה אז הלכתי לקורס לתזונה נכונה - משהו שמשלב בין רפואה טבעית, אוכל נכון בריא ומזין, תרופות הומאופטיות פרחי בך, תחבושות מצמחי מרפא. נאסר עליי ללכת לרופא או כל מרפא שלמד רפואה במוסד מוכר. נאסר עליי ליטול כדורים, טיפות, זריקות, סירופים....ובראש האיסורים "אסור לעבור ניתוח בבית חולים קונבנציונאלי, רק אצל המרפאים שלנו, כדי לא להרוס להם את העבודה הקשה שאנחנו עושים עליך". הייתי צריכה לעבור דיקור סיני (אוקופונטורה) כדי להגמל מעישון, קיבלתי כמה מכות חשמל ממכשיר לייזר שיפסיק לי את ההתמכרות, מה שלא הצליח, בלעתי מסטיקי ניקורט, מדבקות על הגוף, נוזל צימחי שמגעיל את הנשמה כשהוא מרוח בפה כדי לא לצרוך סיגריות.........ולהגעל ממנה. ואז התחלתי להנביט זרעונים על צמר גפן, שתיתי תה צמחים בלבד.. לא הרתחתי את המרקים אלא אדיתי על גבי מסננים.... לאוכל היה טעם של קש כמו שאוכלים הסוסים, אבל רציתי להיות בריאה. גולת הכותרת היה מיץ עשב נבט חיטה, שמרפא לפי גירסתם, סרטן ואיידס ואת היתר הדברים הקטנים......בטח שבטח...... כשכאבו השיניים או האוזניים טיפטפתי שמן זית או מיץ משן שום..... הקורס היה ארוך וממושך.... וכל הזמן שמעתי כמה רעל אני דוחפת לגוף, אז עברתי למזון אורגני ויקר.... האורז היה מלא, גם הסוכר, ורק הכיס היה ....... לא מלא, בגלל מוצרי הפלא המבריאים שלו. שילמתי רק 3000 שקל עבור הקורס... ומדי פעם קיבלתי לאכול איזה גרגיר חדש, וצמח חדש.... או נבט חדשני.... שעושה נפלאות לגוף המורעל. והרבה תה בבונג... פיכססססססססססס. כלום לא השתנה וגם נמאס לי..... אז פניתי לפאנג שווי. שיניתי גישה והלכתי על משהו מהמזרח הרחוק. נו ושם באמת..... כבר דיברו על דברים הגיוניים... דווקא מהמקום הרחוק ההוא שאני לא מכירה ולא ביקרתי בו, הגיעו העצות הממשיות. קודם כל הוא הציע שאלך לסדנאת רייקי, ואחר כך לסדנת ויפסאנה. ואחרי שאסיים קורס יוגה ומדיטציה טראנסנדנטלית, אחזור אליו נקיה וצחורה מכל משקע וזוהמה חיצונית ופנימית ונתרגל ביחד את אורח חיי הלקוי. ברור לו לחלוטין למה אני לא ישנה בלילות. המיטה שלי אינה פונה לצפון ופה הפאק הגדול שלי. הבית עמוס מדיי בחפצים, שאינם משאירים לי מקום לנשימה. אמנם יש בביתי כמעט את כל האלמנטים המרכיבים את הפאנג שווי... שהם : מים כאויר ונשימה, אש לחום וחיטוי, עץ כהתחברות לטבע , אדמה, בצורת אבנים או עציצים,,,,,, ומתכת.......לעצמה.... אני מדליקה נרות שאני עושה, מרכיב האש, יש רהיטים מעץ שזה טבע יש לי אבנים שזה אדמה, ויש לי חפצי מתכת.....והמון המון ג'אנק שמקשט את הקירות הקרים...... אבל אמבטיה לא מספיקה בבית.... צריך מזרקה קבועה כי מים הם מקור החיים ומפזרי אנרגיה טובים . כעת הוא מבין למה רע לי. למה הכל תקוע. אין לי מזרקה. הוא מוכן להכין לי מזרקה, להזמין אינסטלטור שיחבר אותה, להביא אבנים גדולים מההרים, לסדר משאבה......מסנן,,, תמורת סכום סימלי של 7000 שקל .... ולהכניס אל חיי קצת אור ושינוי... שלוות נפש ושלמות פנימית. הוא טען שזה יגרום לי לנשום עמוק יותר...... נקי יותר (טיעון די משונה וטפשי באזור הקריות והמפעלים פולטי העשן והכימיקלים). בנוסף הציע לי להצטרף בדחיפות לקורס קטן בנושא, בעלות זעירה וסמלית של 900 שקל לחודש על מנת לתקן את דרכי ששרכתי עם השנים והעליתי בעשן הסיגריות..... כל בעיותיי תפתרנה ברגע שאסיים את הקורס ואת בניית המזרקה.... ולא לשכוח, "מיד כשתגיעי הביתה את מסובבת את המיטה לכיוון צפון"... אז באתי הביתה ....... וסובבתי את המיטה.....ואת עצמי וככה נהייתי מיסתובבת....... (רשימה שחלקה הגדול נובע מידע אישי, וחלקה נוגע לא נוגע בהתנסות ואמורה לתאר את תחלואי המאה הנוכחית... וחיפוש מזור למצוקה, הריצה אחרי דת חילונית - אמונה במשהו........מישהו.... של אלו שאינם נוהרים כעיוורים אחרי הדת המקובלת. וכיצד אנו תולים את יהבנו בהבטחות כוזבות /או נשענים על קנה רצוץ כדי להרגיש טוב יותר....).

כנראה שהאמונה במשהו.....

או הפחת תקווה במצבי ייאוש עושה המון למי שזקוק לזה. כמובן שיש ניצול חולשות ,כאב של אנשים למטרות כספיות.ולא חסרות דוגמאות:אנשים שיקירהם נעלמו ילכו לכל מיני קוראי קפה.מעלים באוב וכו'. אנשים שמישהו במשפחתם חולה במחלה אנושה. הורים שדואגים לבת/הבן שנשאר רווק וכו'. לפני שנים כשעברתי לדירה הנוכחית שלי ליד כביש סואן.נעצרו מכוניות בכדי לשאול היכן רחוב........לא הבנתי מה יש ברחוב ההוא שדווקא אותו מחפשים.לימים הסתבר לי שגרה שם קוראת בקפה או חוזה בעתידות מוכשרת ופופולרית.והיו מגיעים אליה אנשים מכל הארץ חלקם מפורסמים. בשנים האחרונות כבר לא שואלים אותי ההיכן הרחוב ההוא....... החוזה בעתידות עברה דירה.

גאיה ק

New member
מגי~תענוג לקרא!!

גם אני רק בשלב מסויים הבנתי שמדובר ברעיון ולוא דווקא בחוויו/התנסויות אישיות...בטוח שלא הכל.... רק טוב!!!!

אלמרה

New member
WY WY WY

רק מסיכום פעם אחת של כל הסכומים שהוזכרו לעיל הגעתי ל 7,450 ש"ח... מה שאומר שי מי שעושים "מכה" ובלי לשלם מע"מ כחוק, או חלילה מס על הכנסה... מוציאים מכיסיהם של אנשים טובים באמצע הדרך הון עתק... כפרה מאגי היקרה: אל תלכי שולל
האושר שלך נמצא כאן מתחת לחלונך... צאי הציצי מבעד לחלון... זה שמנגן לך סרנדה? זה אני.

magy

New member
הלווווווווווו

לא חוויה אישית.........התרשמות מקריאה, סיפורים, כתבות וכו.... בבלוק שלי הכנסתי גם את סדנאות ה- IM כתוספת....... פתאום נזכרתי גם בזה....... אתה יודע שאני יודעת לכתוב .......קצת.......
אז זו התוצאה......... http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=mandarina

אלמרה

New member
אני יודע מאגי.. תחלואי המאה...

אולי לא של המאה אלא של האנשים... שצריכים דברים להיתלות עליהם... צר לי... שרלטנות לעולם ועד תימצא כל עוד יש ביקוש ממש אבל ממש כמו עם הפראיירים...

מגי........אל דאגה ../images/Emo9.gif

היה ברור לי שזה לא מנסיון אישי .אלא צירוף חוויות של אנשים. בתוך עמנו אנו חיים ושומעים על רבים שהולכים לקוראי קפה למינהם אם ממצוקה אישית או סקרנות לשמה ואולי......משיעמום ועודף כסף. לפני 4 שנים הלכתי פעם ראשונה לקוראת בכף יד.הייתי בשיא משבר אישי.ולמדתי מאז שגם "מכירת" אשליה או מילות עידוד בטוחות נתנו לי המון כוח. פעם נוספת הלכתי למישהו "יותר מומחה" קורא כף יד ונומרולוג-שכחתי כרגע את השם המדויק(גם הרבה יותר יקר).נדהמתי כמה קלע בתיאור מה שעבר עלי בזמנו ובניתוח יחסי הכוחות בין הוריי.וייעץ לי משהו שידעתי ולא יכולתי לבצע.אבל בעזרת הייעוץ הצלחתי גם לבצע. אגב......כשנודע לנו שבעלי המנוח לקה במחלה ממארת ואין תקווה.עשינו דברים שונים ומשונים.ביקשתי מהילדים לשתף פעולה גם אם זה נראה מטופש. מאז.......אני מבינה מה מניע אנשים ללכת לכל מיני ידעונים.האמונה והתקווה עוזרות להתמודדות היומיומית במצבים קשים.

mamaWitch

New member
מגי, אני לא מבינה אותך../images/Emo70.gif

לא ניסית את הדרך הבדוקה של לפזר שכבת חול צח על ריצפת הבית ולנטוע ברוש בסלון
ברור למה כלום לא הצליח
וברצינות פעם כולם הלכו לרב. מה שהוא אמר - היה קדוש. לא היו אופציות אחרות. מכסימום התפללו יותר. היום יש יותר מידע, יותר הכרות עם האופציות ובמסגרת של מלחמה של אדם בגורלו והוויתו - הוא מחפש תשואה, פיתרון... עצוב אבל בכולנו יש את קצה הקצה של איזו אמונה "טפלה" כשמחפשים ישועה במקום לא הגיוני - חבל שיש המגזימים בכך.
ו... שיעשעת אותי ביותר, החיוך התרחב לי עוד ועוד. עם זה שהנחתי שלא את הכל עברת בעצמך, בכתיבתך העברת את הרעיון נהדר. נהניתי לקרוא

magy

New member
חבל שראש הממשלה

שרון, לא הלך לאיזה רב או מושיע אחר....... מצבו רע מאד........... יש להניח..... שלא יחזור לתפקד כל כך מהר......אם בכלל...... זה מעציב אותי מאד...................מאד כל הדיווח בשעה האחרונה...

למעלה