יום אהבה מסריח...../images/Emo31.gif../images/Emo93.gif../images/Emo29.gif
גם כן יום אהבה מסריח הגשם הורס אותו למרות שגשם לא יורד אבל קר בחוץ והחברה שלי מעדיפה להישאר בבית... היא מעדיפה שלא ניצא...כבר המון זמן אני בונה על היום הזה אני מחכה לו מלא זמן והנה הוא מגיע....והיום הבנתי כמה האהבה יכולה להיות מסריחה...אני מצטער שקמתי בבוקר אני מקווה שלכם הצליח...
יום אהבה מסריח....../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif
טוב אז אני אסכם את יום האהבה הזה ב...
אחד גדול גשם ירד בבוקר בנתיים הכל התייבש אבל היו כמה טפטופים שנגמרו להם דיי יבש בחוץ אבל החברה שלי מעדיפה שלא ניצא בגלל שקר אז כל מה שבניתי להיום קרס... חיכיתי ליום הזה כבר המון המון המון זמן והנה הוא מגיע...ו... היום הבנתי כמה האהבה יכולה להיות מסריחה ומגעילה....אני מקווה שאתם בניגוד אלי יוצאים היום עם האוהבים שלכם ואני מקווה שתהנו...
יום אהבה מסריח...../images/Emo93.gif../images/Emo31.gif../images/Emo93.gif../images/Emo31.gif
טוב אז אני אסכם את יום האהבה הזה ב...
אחד גדול גשם ירד בבוקר בנתיים הכל התייבש אבל היו כמה טפטופים שנגמרו להם דיי יבש בחוץ אבל החברה שלי מעדיפה שלא ניצא בגלל שקר אז כל מה שבניתי להיום קרס... חיכיתי ליום הזה כבר המון המון המון זמן והנה הוא מגיע...ו... היום הבנתי כמה האהבה יכולה להיות מסריחה ומגעילה....אני מקווה שאתם בניגוד אלי יוצאים היום עם האוהבים שלכם ואני מקווה שתהנו...