יוטה ג'אז - מה עכשיו?

rapgamer4ever

New member
קודם כל, אם היית קורא את מה שכתבתי

היית רואה שאני אומר שהם יהיו במרחק החתמת מיד לוול אחת טובה מלהיות קונטנדרית אמיתית. בוזר סחיר ועוד איך, בדיוק בגלל שהרבה מנג'רים לא מתלהבים לבזבז כסף הם יוכלו להעדיף להשיג אותו בתמורה לחוזה אחר. סיין אנד טרייד מתבצע בידיעה של השחקן לאן הוא עובר, זה לא הימור שלו של "אני אחתום ונראה לאן יחליטו להעביר אותי". מה לדעתך עדיף לקבוצה בינונית (דטרויט, שיקאגו)- להוסיף את בוזר ולסתום את התקרה או להוסיף את בוזר, להעביר שחקן שכרגע אפשר להחליף אותו בצורה סבירה (ריפ, סלמונס) ולשמור את המקום בתקרה לשחקן שיפתור טוב יותר את החסרונות שלהם?

קוראים לזה סיין אנד טרייד

יוטה יכולה להציע לבוזר יותר כסף למשך יורת עונות מקבוצות אחרות ולכן היא מסוגלת להחתים אותו וישר להעביר אותו לקבוצה אחרת, לפי מה שהוא יבקש... אם הוא לא רוצה הוא לא חייב להסכים לחתום על החוזה שיוטה מציעה לו מראש...

88nothing

Active member
אם כבר מדברים על טרייד

למה שממפיס יסכימו לקחת חוזים ענקיים ולהרבה שנים כמו של בוזר או קירילנקו ולוותר על גיי שהוא באמת אחלה שחקן! לדעתי אם כבר מעבירים את קירילנקו אז זה רק לגולדן סטייט או לניקס! נתחיל מגולדן סטייט קבוצה שכל הזמן רצה שהגבוהה הבולט שלה היא ביאנדריס ומה משחק שם בעמדה 4?? קודם היה הרינגטון ומה עכשיו?? כלום ומי מתאים יותר למשחק מהיר מקירילנקו ועוד מהעמדה 4 הממוצעים שלו יחזרו ישרלמה שהיו וגולדן סטייט תשפר פלאים את ההגנה שלהם!! ויוטה יקחו מהם את קרופורד או את סטיבן ג'קסון 2 חברה בעיתיים אבל סופר מוכשרים שיורידו עומס מדרון ויליאמס בקו האחורי!! גם לניקס קירילנקו מאוד מתאים ישפר גם להם את ההגנה וגם מיהם אפשר לקחת שחקן מעניין לקו האחורי! עם מהלך כזה יהיה אפשר להשאיר את בוזר שהרבה יותר טוב ממילספ בכל קטגוריה ואם לא אז להעבק על אודום!!

lirandr

New member
אני לא מבין מה זה "תוספת אתלטיות" :)

יש דרישה כזו בכדי לקחת אליפות ? מה זה מוסיף ?

הכפפה

New member
באמת הסיפור הוא החוזים

בוזר בריא הוא כוח בלתי רגיל, ועדיין יחד עם דרון הם מהווים את אחד הצמדים הטובים בליגה. נראה שמילסאפ הגיע פחות או יותר למיצוי הפוטנציאל שלו (פוטנציאל לא רע בכלל, כן?) ואם הוא מבקש סכומים מוגזמים (בהנחה שבוזר נשאר), באופן אישי הייתי נותן לו ללכת. בלי ועם קשר, על יוטה עברה עונה מוכת פציעות (כמו חצי מהליגה), הייתי מעריך שהם לא היו רוצים לפרק את החבילה שנבנתה כבר עכשיו אלא לתת לה לרוץ עוד עונה באותה מתכונת.

rapgamer4ever

New member
לדעתי למילסאפ יש עוד לאן לגדול

הוא בן 24 שזה די צעיר, הוא שיחק רק 3 שנים בליגה שזה מעט מאוד. בשתיים מהם הוא היה שחקן של 20 דקות בקאפ, ככה קשה להתפתח. בתור סטארטר השנה (38 משחקים, לא מעט) הוא רשם 16,10 שזה יפה מאוד לשחקן בגיל ובותק שלו. לדעתי הוא נהנה מהנוכחות של דרון שקצת משפרת לו את כמות הנקודות אבל מצד שני זה נכון גם לגבי בוזר. אני חושב שאם יוטה תמשיך במתכונת הנוכחית (ואני לא רואה את זה קורה כי בוזר לא רוצה להשאר), היא תגיע למיצוי מוחלט שמשם הדרך היא בד"כ למטה. מאוד לא ממליץ להם להמשיך עוד עונה (כמה.. רביעית?) של קבוצה טובה-אבל-לא-קונטנדרית.

Orenseg

New member
מילסאפ לא שחקן חופשי לגמרי

הוא שחקן חופשי מוגבל וזה אומר שהוא יכול לחתום על כל הצעת חוזה שיקבל ולג'אז יש שבעה ימים להשוות אותה. לא פחות מתשעה שחקנים יהיו או עשויים לעזוב את הג'אז הקיץ: בוזר, אוקור, קורבר, מילסאפ, הארפרינג, ג'ארון קולינס, ברווין נייט, רוני פרייס, מוריס אלמונד וקירילו פסנקו. השחקנים היחידים שהחוזה שלהם סגור ומובטח גם בעונה הבאה הם דרון, ברואר, מיילס, קירילנקו, קופוס והבחירה ה20 בדראפט (אם ישתמשו בה). הכל מתחיל ונגמר בחוזים של בוזר, אוקור וקורבר. אם הם יחליטו לממש את האופציות הקבוצה תמשיך לרוץ במתכונת הנוכחית (פחות או יותר) גם בעונה הבאה. אם הם יוצאים עכשיו, הם שחקנים חופשיים לא מוגבלים והג'אז יוכלו להחתים אותם על חוזים ארוכי טווח או ללכת על שחקנים אחרים. ההיט לא יוכלו להחתים את בוזר הקיץ בגלל הטרייד על ג'וניל (מישהו באמת רואה אותו מוותר על 23M$ ומנסה לחתום בקבוצה אחרת?). הפיסטונס והגריזליס מסוגלים להציע לו סכומים משמעותיים.

Wiiwa

New member
הכל טוב ויפה אבל כשמנתחים את יוטה

צריך לזכור שמדובר בקבוצה עם הסבלנות הגדולה ביותר בליגה. מספיק לראות את ג'רי סלואן כדי להבין את זה ,לא? ביוטה, אוהבים לבנות , לא לפרק. להוסיף חלקים לפאזל ולא לשבור ולהתחיל מהתחלה. זאת הסיבה שקירי עדיין שם, זו הסיבה שיוטה לא עושים טריידים על שחקנים גדולים . זו גם הסיבה שהבסיס ישאר כנראה אותו הדבר. דרון סגור, קירי יקבל לדעתי את המפתחות מחדש ( אני אופתע מאוד אם הוא יעבור בקיץ ) לעמדה ארבע. לא רואה את יוטה מחפשים חיזוק בעמדה 2. הם מרוצים מברואר ואין סיבה שלא. בהנחה שהשוק של אוקור קטן מהשוק של בוזר, להערכתי אוקור ישאר לשנה האחרונה ( יממש את אופציית השחקן ). בוזר כבר הודיע שיצא מהחוזה וזה חבל, אבל מצד שני אני לא רואה הרבה קבוצות שיתנו למילסאפ יותר מMLE ובסיטואציה כזו הוא בטח יעדיף להשאר ביוטה. אני הייתי הולך חזק על גורטאט. אני לא אוהב את קורבר , אבל אני מבין את הראציונאל בהשארה שלו. בכל מקרה לא הייתי מוכן לשלם לו הרבה, הם חייבים אבל איום מ3. בכל מקרה, כמו שהרבה אמרו פה לפניי, יוטה לא צריכים יותר מדי ויש להם את הסבלנות לחפש את החתיכה החסרה. מלון וסטקוטון שיחקו בסבלנות 11 שנים עד שקיבלו הזדמנות לתואר. גם דרון ואוקור ילמדו סבלנות, אם בוזר ילך, זה יעשה טוב לקירי ומילסאפ- והחתיכה החסרה תבוא בעמדה 2-3. ( בן גורדון? ) יוטה , לטוב ולרע היא קבוצה שלא מכירה את התחתית ויודעת רק להלחם בצמרת. היא עושה את זה כבר 20 שנים מצויין ואין סיבה שהיא תפסיק עכשיו.

88nothing

Active member
מסכים איתך כמעט לגמרה!

מילספ באמת הגיע למיצוי כי הוא לא שחקן מספיק גבוהה למשחקי לואו פוסט וגם לא פיזי מספיק, לא קלעי מספיק טוב מחצי מרחק בפייד אווי מה שבוזר כן!! מבחינת הריבאונד היתי מגדיר אותם כדי שווים! אם בוזר באמת בורח להם והם משעירים את מילסף בסכום סביר ממש לא נורא מבחינתם!! כי הפקק בעמדה 4 יפתח וקירלנקו יוכל לחזור לקבל שם דקות מה גם שקוסטה קופוס השתפר מאוד השנה ויוכל לתרום יותר שנה הבאה!! למרות שבאמת עדיף להם לשמור את בוזר ושוב לא בכל מחיר!! או סיין אנד טרייד על אחד מהם כשנחתימים את שנייהם! עם כמה שהם מרוצים מברואר הוא עדין לא שחקן ברמה מספיק גבוהה כדי באמת לעזור לדרון ויליאמס(שהוא שחקן ענק) הם חייבים סקנד גארד יותר סולידי שיהיה גם סטופר הגנתי יותר+ סמול נורמלי!! לגבי הסמול אריזה מסיים חוזה הקיץ! וסקנד שילכו לגולדן סטייט ויבחרו להם(כמו שכתבתי תמורת קירילנקו יקבלו משם כל דבר). אם בן גורדון יגיע ליוטה+בוזר ישאר יהיה ללייקרס בעיה נורא רצינית איתם!!

דרוש כדורסל אחר

עם כל הכבוד לסלואן, הגיע הזמן לעשות שינוי ביוטה. מעבר לכל, פשוט נמאס מהכדורסל השבלוני והמשעמם. רכז דומיננטי, 4 שמסוגל לקלוע מחצי מרחק. חבל רק שבוזר לא מגיע לקרסוליים של מלון, ועם כל הכבוד לדרון, הוא לא סטוקטון. אם בוזר יוצא מהחוזה, להגיד לו שלום ולא להתראות. אם הוא נשאר, לחפש עליו טרייד. בכל מקרה להחתים את מילסאפ ולתת לילד יותר דקות, מגיע לו. גם לקירילינקו (באותה מידה שלקירי דרוש מאמן חדש). לבנות מחדש סביב דרון ומילסאפ.

ynvgi

New member
יש לי הרגשה שהם פשוט תקועים איפשהו

יוטה קבוצה מעולה ושנה שעברה נתנה פייט קשה הרבה יותר ל LAL. אני פשוט משום מה לא סופר את בוזר. פציעות לא פציעות, הוא לטעמי לא ALLSTAR, בטח אם דרון לא שם. הוא לא ברמה של נוביצקי או משהו כזה, והוא לא באמת יכול לסחוב קבוצה. הוא אחד הבכיינים שיש, ולא קשוח מספיק לפלייאוף. שים ביוטה סנטר מצויין יחד עם דרון ואז בוזר יעשה את הדברים שלו בשקט ויותר טוב (לדעתי משהו יותר ברמה של לאמאר אודום - שיסלח לי - למרות שהוא נתן סידרה עעענננקקית מול יוטה). עכשיו שאני חושב על זה הייתי מת לראות את נוביצקי ודרון וויליאמס משתפים פעולה. סתם מחשבה.

88nothing

Active member
הם מאוד תקועים איפשהו!

הכל פשוט נופל על דרון ויליאמס! אין שחקן חוץ ממנו שיכול לעבוד מישהו ב1על 1!! ומצפים ממנו חוץ מזה גם למסור ולשלוט בקצב! הוא פחות או יותר השחקן היחיד בחמישיה שיודע לשים כדור על הריצפה בצורה סבירה!!(רק לשם השוואה לליקרס יש 3-4:קובי,פישר,אודום ואולי גם אריזה). כנ"ל לגבי בוסטון,אורלנדו כבערך כל קבוצה רצינית ויסלחו לי ברואר ומיילס. אני לא מסכים שצריך לבנות על מילספ! הוא לא מספיק גבוהה,פיזי וטכני כדי באמת להתמודד עם גבוהים רציניים! הוא פצצת אנרגיה שיכול לעלות למספר דקות לקחת הרבה ריבאונדים ולהתפוצץ לאורך זמן לא היתי הולך איתו!! לעומתו לבוזר יש את כל החבילה! אני עדין לא חושב שהוא צריך להיות אולסטאר או משהו ובטח שלא לקבל חוזה מוגזם אבל... הוא עדין שחקן הרבה יותר טוב ושלם ממילספ! יוטה לא יתקדמו עד שלא יביאו עזרה רצינית לדרון ויליאמס בקו האחורי! ועם כל הכבוד לגבוהים שלהם הוא זה שמחזיק אותם!!

the mnm factor

New member
קבוצה לא מתחברת ולא יציבה

גם לטעמי זמנו של סלואן עבר. השחקנים של היום כבר לא מתאימים לשיטה המדוקדקת של סלואן. הוא לא מתאים לגישת המשחק החדשה, המפוזרת אך זריזה יותר. הוא בהחלט מנסה לעשות מבוזר איזה קארל מלון ומגלה שהוא גם שחקן שונה לחלוטין וגם מגוון הרבה פחות. הנסיונות הללו עשו לבוזר עוול במהלך השנה וחצי האחרונות. דרון רכז מעולה, לטעמי קצת מוערך יתר על המידה ולא מסוגל להוביל קבוצה לשום מקום כרגע. הג'אז צריכים לשנות גישה עם מאמן חדש ועם בנייה סביב דרון, ברואר ומילסאפ (שהוא לא יותר משחקן משלים טוב)- צריך לבוא טרייד של בוזר על SF שיודע להוביל כדור וליצור לעצמו מצבים. כמה חבל שהיום יש כל כך מעט כאלה.

QuickSilverAviv

New member
אפשר שאלה?

מה הסיכוי לטרייד של קירילנקו - בראנד? אני לא בקיא במשכורות של שניהם(אני רק יודע ששתיהן מנופחות מאוד), אבל מבחינת כדורסל נטו, זה הטרייד ששתי הקבוצות צריכות: פילי תקבל שחקן שמתאים מאוד לשיטה שלה - אתלטי בטירוף, עוזר הגנתי מעולה, 4 שיכול להוריד כדור לרצפה ואפילו לנהל התקפות, ויוטה תביא לסלואן את השחקן הכי קארל מאלון מאז קארל מלון עצמו, מה שיאפשר לה לוותר על בוזר ביתר קלות(להוריד מתקרת השכר...), ואולי אפילו על מילסאפ - בסה"כ לתת לה יותר מרחב בתקרת שכר. אפשרי?

לאוס

New member
המאמן כותב לבראנד מהלכים בארמית

פשוט כי הוא לא כל כך שיחק מאז ימי בית שני. וברצינות, על הנייר זה אכן רעיון טוב, אבל בראנד עובר פציעה אחרי פציעה, וכבר מזמן לא זכור כאותו דומיננט רחבות שהיה. תמיד יש סיכוי שיחזור לעצמו, השאלה אם דווקא עיר המורמונים תביא לו את החשק, שזה עוד עניין חשוב. קירילנקו ישתלב יופי כמעט בכל קבוצה.

QuickSilverAviv

New member
זה מצוין!

כל התרגילים של סלואן כתובים בארמית, כי הוא כתב אתם עוד לפני בית ראשון D:

Orenseg

New member
פילי לא צריכה את זה,

יש לה את איגי ואת ת'דאוס יאנג כפורוורדים פותחים. הג'אז לא צריכים את זה, כי בראנד הימור גדול מאוד עם חוזה גדול מאוד לארבע עונות נוספות. זה מסוכן מדי. לקירילנקו יש רק שנתיים בחוזה...

למעלה