יוטה ג'אז - מה עכשיו?

ynvgi

New member
מה עם אנדריי קירילנקו?

אני לא מבין למה הוא נחלש בצורה דרמטית כל כך? הוא הגיע כבר לעונות של 15-16 נק, 8 ריב, 4 אס, 3 חס'... כבר 3 עונות רצופות שהוא מאוד נחלש. דווקא אהבתי לראות אותו משחק טוב.

Orenseg

New member
סלואן והמערכת שלו...

AK47 עבר לעמדה 3, קיבל פחות כדורים, לא יכל לרוץ כמו פעם וממש מתבזבז שם. לצערי, עם החוזה הענק שלו הוא כנראה לא יזוז משם בזמן הקרוב. חבל.

Or Amit

New member
יוטה ג'אז - מה עכשיו?

אני לא ממש טוב בזה, אבל אני אתחיל ואני בטוח שאתם תמשיכו. יוטה בעצם עומדת במקום קצת בעייתי, מצד אחד היא קבוצה כשרונית עם מנהיג (דרון) שאמור להיות אחד משחקני העלית של הליגה בשנים הקרובות. מצד שני עושה רושם שהיא תקועה דרגה מתחת לגדולות באמת, עם לא מעט כסף שתוקע אותה בגג המשכורת (בעיקר החוזים המוגזמים של AK47 ואוקור) יוטה עומדת בפני קיץ די משמעותי. בוזר, אוקור וקורבר מחזיקים באופציות שחקן על החוזה שלהם. בוזר כבר הוכיח בעבר שאי אפשר לסמוך עליו אך למרות זאת יש לו ביקוש ברחבי הליגה (מיאמי תשמח לקלוט אותו) קורבר ואוקור ככה"נ יממשו את האופציה שלהם, כיוון שאני לא רואה קבוצה שתרוץ להחתים אותם העונה. הם יסיימו את החוזה שלהם בעונה הבאה ויחפשו קבוצה שבנתה את עצמה ל-2010. בנוסף ליוטה יש על הראש את מילסאפ. מילסאפ סיים עכשיו חוזה והוא שחקן חופשי לכל דבר. כרגע הוא יושב על משכורת של 800 אלף דולר וזה צפוי לקפוץ בכך וכך אחוזים. אמנם סיום העונה החלש הוריד את המניה שלו, אבל לא יחסרו קבוצות שישמחו לקפוץ על המציאה. יוטה יודעים שבמצב הנתון אין להם מספיק כשרון בקבוצה לקחת אליפות. אופציית S&T על בוזר והחתמה מחדש של מילסאפ נראית כמו אופציה הגיונית. בנוסף, במקומם אני מתחיל לחפש מישהו שיהיה מוכן לקחת את החוזה הענק של קירילנקו (אולי סן אנטוניו?) תמורת חיזוק או חוזה נגמר לטובת חיזוק פוטנציאלי ב-2010. סלואן הבלתי נגמר נשאר בלתי-מעורער על הקווים. אך גם הוא יודע שהקבוצה שלו צריכה חיזוק משמעותי. הרבה שנים יוטה לא עשו טרייד רציני (למעשה אני לא מצליח לחשוב אפילו על אחד, אבל אולי זה רק אני). אם הג'אז רוצים לדבר חזק בשנים הקרובות הם צריכים להביא עזרה לדרון. אשמח לשמוע את מחשבותיכם.

go lakers go

New member
לדעתי יוטה עדיין קבוצה מספר 2 במערב

הבעיה הכי גדולה של יוטה זו הלייקרס . כמו שבמזרח כל הקבוצות בבעיה בגלל לברון . את סלואן הייתי שולח הביתה לא בגלל שהוא מאמן חרא אלא בגלל שהוא כבר יושב שם 25 שנה ! די מספיק , צריך לרענן . אפילו ראשי ממשלה לא מקבלים יותר משתי קדנציות ( 8 שנים ) . במצבת השחקנים לא הייתי נוגע יותר מדי , אולי שיפוצים קלים , אבל לא מהפך . כל עוד דרון שם הם יהיו בפלייאוף. להצליח בפלייאוף זה כבר סיפור אחר כי הלייקרס תקועים להם שם לפחות לעוד 3/4 עונות . מבחינתי , אם יוטה לא הייתה פצועה חצי עונה הם היו מסיימים 2 במערב והיו מגיעים עד לגמר המערבי . ואז לא היו דיבורים על צורך בשינוי מהותי .

Or Amit

New member
לא יכולתי לא להסכים איתך יותר

דרון הוא מספר אחד שם, והרכז השני בטיבו כנראה בליגה. אבל מספר 2 במערב? אתה באמת חושב שיש רק 3-4 קבוצות טובות יותר ממנה בליגה? גם אם בוזר יישאר שם (מה שאומר שמילסאפ לא) הם יהיו כמו שנה שעברה - במקרה הטוב. בוזר בעונת חוזה, אוקור בעונת חוזה, קירילנקו מתוסכל, אין שחקן נורמלי בעמדה 2 (ברואר הוא רול פלייר נחמד, לא יותר). אם אתה אומר שהלייקרס סוגרים את המערב לשלוש שנים הקרובות אז צריך לוותר על בוזר עבור שחקן שאפשר לבנות עליו לטווח הארוך, אולי גם על אוקור.

go lakers go

New member
דרון הוא בין 10 השחקנים הטובים בליגה

שחקן ELITE . הוא בטח הרכז השני בטיבו בליגה אם לא הראשון שבהם ( מדהים שהוא עוד לא היה באולסטאר ) . וכן יוטה מספר 2 במערב לדעתי . מי לדעתך במערב יותר טובה מהם נכון לאפריל 2009 ? ( ואני מדבר על קבוצות בריאות ) . הלייקרס סוגרים את המערב כל עוד אין פציעה אקוטית לאחד הכוכבים קובי או גאסול . אני רואה את יוטה/דנבר/פורטלנד/יוסטון מנסות ב3/4 העונות הקרובות להוריד את הלייקרס ,אני מקווה ללא הצלחה . עדיין קשה לי לראות קבוצה אחרת מנצחת את LA במערב כמו שקשה לי לראות קבוצה אחרת במזרח מנצחת את קליבלנד ( וקליבלנד עוד תתחזק ) . יוטה צריכה שינויים מינורים בעמדת השחקנים , ולהחליף מאמן . זהו . אני בטוח שכרמלו יוכל ליצור לך כמה טריידים יפים עבור יוטה . אני די בטוח שאפילו לא אחד מהם יעשה את יוטה לקבוצה אלופה שיש את LA במערב ולברון במזרח .

Oxycodone

New member
בעקרון

חסר ליוטה גו טו גו גאי , אין להם שחקן שיכול ללכת לסל ולעשות נקודות יש רק את דרון שמסדר אסיסטים. הם צריכים sf טוב. יוסטון יכלו להתמודד טוב עם הלייקרס עם טרייסי ומוטמבו לא היו נפצעים. סה"כ ללייקרס יש נקודת תורפה אחת זה שיש להם רכז חלש , ואפשר לנצל את זה ולקלוע הרבה על הרכזים שלהם + צריך קבוצה שתסתדר עם גאסול ותשלח את ביינום הרבה לקו. סה"כ יוסטון מסוגלים לעשות את זה ואולי גם דנוור אפילו בפלייאוף הנוכחי. הם פשוט צריכים לתת לקובי לקחת זריקות ולהגביל את שאר השחקנים לנסות לנטרל את גאסול. שוב דבר עוד לא סגור במזרח ולא במערב , במערב דנוור דאלאס ואח"כ יוסטון ביכולת טובה ובמזרח לברון עוד צריך לעבור שלבים.

go lakers go

New member
דרון הוא הגו טו גאי של יוטה

הוא עשה את זה במשחק 3 מול הלייקרס . ובוזר עשה את זה 3 פעמים רצוף לפני הפוזישן האחרון של דרון במשחק 3 . הפציעה של טרייסי רק עזרה ליוסטון . מאז שהוא נפצע הם רק בעליה ואוטוטו יוסטון עוברת שלב בפלייאוף שזה דבר מדהים לכשלעצמו . צריך הרבה דברים לעצור את LA מודל 2009 , לכן רשמתי שהבעיה הכי גדולה של יוטה זו הלייקרס ולא מאמן או שחקן כלשהו . ואם לא מספיק LA במערב יש את לברון במזרח . ולברון לדעתי תוך גג שנתיים משתלט על הליגה סטייל ג'ורדן בשנות ה 90 . תוסיף לקליבלנד מודל 2009 עוד שחקן אולסטאר אחד והם בלתי מנוצחים . נקודה . ושחקנים מצויינים שאין להם טבעת ירחרחו ללברון ולקליבלנד תמורת סכום פעוט יותר אך ורק בשביל טבעת . וברור ששום דבר לא סגור/נעול . זה ספורט ובספורט הכל אפשרי . בטח שיש פציעות חדשות לבקרים . תראה מה קרה למעמד של בוסטון בעקבות הפציעה של גארנט .

בטח שבעליה כי מקגריידי שיחק פצוע לפני

נכון, כשהוא פצוע עדיף שלא ישחק, אבל כשהוא ב100% (אם יצליח להיות ב100% וזה אם ענקי כי הוא שחקן פציע בצורה קטסטרופלית וחסרה לו המנטליות להתגבר על הפציעות) יוסטון הם קונטנדרית לכל דבר. יש להם סנטר מצוין, 2 שומרים אישיים מהטובים בליגה, גו טו גאי שיכול לקלוע לך כמעט בכל מצב (מקגריידי) והרבה רול פליירס טובים כמו ארון ברוקס, וון וויפר, לואיס סקולה, קארל לאנדרי, צ'אק הייס, קייל לאורי...

rapgamer4ever

New member
דנבר נראית לי יותר חזקה מיוטה

נראה לי שגם יוסטון. ובאופן כללי גם ס"א בריאה יותר חזקה.

rapgamer4ever

New member
שתעשה טרייד עם שיקאגו בתמורה לבוזר

סיין אנד טרייד. סלמונס יהיה טוב ליוטה. לא נראה לי שיוטה תאבד הרבה. הם ירוויחו את קירילנקו בעמדה הטבעית שלו ממנה הצטיין לפני 3 שנים (נדמה לי זה היה לפני 3 שנים). הוא לא שכח לשחק כדורסל והוא הוכיח את זה במדי הנבחרת. קירילנקו יוכל לספק להם נקודות במידה מסוימת מהצבע. את השאר ישלים מילסאפ שהוא אנדרייטד... למרות הנומך הוא ריבאונדר מצוין, בטופ 5 בליגה מבחינת כוח ואתלטיות וזז יפה בלי הכדור. שאר הנקודות שלו מגיעות גם מהאקטיביות שלו בריבאונד התקפה. בקיצור- החסרון של בוזר לא ימנע מהם לעשות נקודות בצבע. הם ישתפרו בהגנה (סופסוף קירי בעמדה הטבעית שלו), כולל בהגנת החוץ כי סלמונס סטופר יותר טוב מברואר ומדרון. בהתקפה סלמונס יתן להם סופסוף את הסווינגמן הסקורר שהם מייחלים לו... עוד שחקן שמסוגל לחדור לסל ולעלות לג'אמפר מכדרור. יוטה עדיין לא תהיה אלופה בזכות הטרייד הזה אבל היא תשתפר ותהיה במרחק החתמת מיד לוול טובה מקונטנדרית אמיתית. צריך לזכור שהקבוצה היא בסה"כ צעירה (דרון, ברואר, מילסאפ) והם יכולים להרשות לעצמם לחכות עוד שנה. אם טרייד כזה לא יצא לפועל, לדעתי צריך להפרד מסלואן. שינוי חייב להגיע, והמאמן המיתולוגי מיצה את עצמו עם הסגל הקיים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אתה מוכן להפיק להציע הצעות?

לא רוצה את בוזר לא רוצה את אמרה ולא רוצה את בוש תפסיקו להדביק אותם לבולס

rapgamer4ever

New member
דונט פוש איט

בסוף אני אענה לבקשתך, אפסיק להציע את בוש, אמארה ובוזר ואתחיל להציע את שיד

דונקי8

New member
שאלה טובה והצעה לפתרון

יוטה צריכה לוותר על בוזר (תחסוך כסף) ולנסות לייצר טרייד כלשהו על קירילנקו תמורת גבוה משמעותי שיצטרף לצמד אוקור את מיסלאפ , כמו-כן לנסות להביא שחקן אמיתי בעמדה 3.

Or Amit

New member
הצעה שלי לטרייד

שניים, האמת. הראשון - יכול להיות מתבקש להעביר את ריפ ובוזר ראש בראש (וכמובן להחתים מחדש את מילסאפ). באופן הזה דטרויט מקבלת שחקן פנים סולידי, אחד כזה שהוא ספק נקודות מוכח. יוטה מקבלת שחקן עם רזומה פלייאוף רציני שיכול לעזור מאד לדרון בעמדה 2. השני - לשלוח את בוזר או קירילנקו לממפיס עבור רודי גיי ודארקו. דארקו הוא חוזה נגמר ב-2010, וגיי יתן להם אופציה התקפית מצוינת בעמדה 3, ותוספת אתלטיות. יחד עם ברואר ומילסאפ תהיה לג'אז קבוצה אתלטית, גם אם אפורה.

rapgamer4ever

New member
קירילנקו לא ממש סחיר

בגלל החוזה הענקי שלו. הטרייד האפשרי עם דטרויט יכול להיות מעניין. הוא די דומה להצעה שהעליתי על סלמונס. בשניהם יוטה מקבלת שחקן טוב יותר בעמדה 2-3 מכל דבר אחר שיש לה (אני הייתי מעדיף את סלמונס בגלל הגיל והחדירה שחשובה ליוטה יותר מקליעה טהורה) ונותנת אינסייד סקורר לקבוצה שמשוועת לכזה.

go lakers go

New member
נניח שהטרייד ששניכם מדברים עליו יתבצע

אתם חושבים שהוא ישפר את מעמדה ? יהפוך את יוטה לקונדטרית יותר משהיא עכשיו ? ריפ/סלמונס ליוטה פחות בוזר , יעשה את יוטה מועמדת לאליפות ? ואגב , גם בוזר לא ממש סחיר . הוא סיים חוזה עכשיו והוא לא מחוייב ליוטה . מה הוא יחתום עם יוטה על חוזה בידיעה ששבוע אחר כך היא תעביר אותו לאן שהיא תרצה ? למה בוזר צריך את יוטה כמתווכת ? הוא ילך לאן שהוא יחליט בקיץ ,הוא לא יתן ליוטה להחליט עבורו איפה לשחק. או כסף גדול בקבוצה שלא תיתן לו צ'אנס לטבעת או חוזה נמוך בחצי בקבוצה שתיתן לו סיכוי ריאלי לטבעת .

למעלה