יוחזר המנדט הבריטי!

חרטושה

New member
../images/Emo45.gif

אני בדרך כלל לא כל-כך אוהבת חנויות כאלה, אבל במקרה הזה - זה היה כמו לבקר במוזיאון הלובר
חויה דתית.

THC MaN

New member
הזכרתם לי משהו

יש איזה קופישופ בהולנד שמוקדש לפינק פלוייד אם אני לא טועה.. Ummagumma... יכול להיות? (עוד לא הייתי שם לצערי). מישהו היה שם?.. יש משהו מיוחד שקשור לפינק פלוייד?

thezanani

New member
הו! העולם הגדול!

אתם חייבים חייבים חייבים לראות! וואו! זה עולם אחר! עולם אחר! תשמע...אין מילים! אין מילים! התרבות! האנשים! לא יאומן פשוט! זה לא כמו פה... פה X.... שמה כל.... הו הו הו! והאנשים... פששש.כבשים. אילולא הייתה איזו תשובה,מליצה,שנינא או מכה נייחת להנחית על ראש המח"ולחלים הפומביים,שינתי הייתה עריבה ומלאה אנשים משופמים נושאים עגבניות. אך לא. אפשר לתמצת את כל הסיבות למה לא להיות פה ל3 אותיות קסומות המלוות בד"כ בהצלחה גדלה של הבן דוד,צ'יזבורגר לעת ערב או משק כנפי ברבורים צחורים ונוגים הדואים להם אל האופק החם והמיוחל-מפספסים הזדמנות נדירה להתגולל למעיי יחד עם סלט ערבי, חמוצים כמה זיתים ובייבי סאלד לזירוז העיכול. אךךך,חו"ל. אוה,האירוניה שוב עימנו. וצליליהם הענוגים של המבצעים הגדולים ביותר שנתן לנו כור ההיתוך משתבללים לאוזני יחד עם הכרה אמיתית בחירבון הגלובאלי המשותף: "איזה עולם חרא, חרא על העולם"

חרטושה

New member
תצחקו תצחקו אנשים

אבל אני.... כששני אנשים שלא מכירים זה את זה מתקרבים זה לזה יתר על המידה ברחוב או חלילה וחס יוצרים מגע אקראי, שניהם יפלטו בתאום מושלם : sorry, כאילו אני מתנצל מעומק ליבי שחדרתי לך למרחב האישי. ומצד שני, ה- BNP ( British National Party( צוברת שם כוח עולה בבחירות המקומיות , הם רוצחים, אונסים ומנהלים רשתות כלל אירופאיות של פדופיליה (אין שום כללי נימוס לעניינים האלה כנראה) , אבל למרות כל זה- התחושה הכללית היא שהם נותנים לך פשוט לחיות. אתה לא חלק מדבוקה קולקטיבית שמסתכלת עליך עקום כי התחשק לך הבוקר לגלח רק חצי פרצוף או לנגן סימפוניה של באך במנהרה של הרכבת התחתית על בטן של כבשה. אתה חופשי להיות אתה גם אם התגלגלת בבוץ עד לפני חצי שעה.

למעלה