יוזמה קטנטונת

יוזמה קטנטונת

אני יודעת שמידי פעם פותחים פה שרשור איפור שבו מאפרות הפורום מעניקות טיפים אבל רציתי לדעת אם יש נושא ספציפי באיפור שאתם זקוקים / זקוקות להרחבה בו בכל סוף חודש אני מעלה מאמרים חדשים לאתר שלי ועת העדכונים הגיע וחשבתי אולי לכתוב גם לכם מאמר. יש לי כמה רעיונות אבל אני מעדיפה לשמוע ממכם מה מעניין אתכם.

L e n a K o n

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

ואיזה צבעי צלליות מתאימות לעיינים חומות...או כל צבע עין והצללית שלו=]

ביקשת קיבלת

לאחר כמה שעות עבודה סיימתי לכתוב לך מאמר בנושא מאמר על איפור מעושן יעשה בהמשך אך כרגע הנה מאמר שמסביר לך את כל התורה שבהתאמת צלליות לגוון העין שלך מקווה שזה יעזור מעט

1Unicorn1

New member
שחרולי ../images/Emo13.gif

יופי של מאמר! כל הכבוד! כתוב כהלכה

אני אשמח אם יהיה הסבר איך

אפשר להתאפר כמו בתמונה כמו שאיפרו את תמר עם העיפרון שחור והצללית באמצעים רגילים שיש בבית

את האמת זה ממש פשוט

אז ככה מבחינת בסיס אני יודעת שזה לא מספיק לרשום מייקאפ פודרה וסומק בובתי אז הנה מאמר על בסיס נכון והנה מאמר על התאמת סומק ומורפולגיה - 3 מאמרים מובילים שלי ועכשיו לגבי העינייםכל מה שאת צריכה זה עפרון שחור וצללית בהירה מבריקה מרחי את הצללית הבהירה על כל העפעף עד לעצם הגבה ותחמי את קו הריסים התחתון והעליון בעפרון שחור , כעת קחי קיסם אזניים ומרחי בעזרתו את העפרון למראה מטושטש ומעושן יותר הנה מאמר על איפור טבעי שפחות או יותר מסביר יותר לעומק, זה אמנם לא אותו מראה בדיוק אבל העקרון אותו דבר אני מקווה בהמשך לכתוב לכם יותר מאמרים שיעזרו , אבל לאט לאט :) מקווה שזה עוזר בנתיים

שכחתי קישור אחד

אז הנה הוא : http://www.hapetek.co.il/sg/articles/?id=1116 מה שכן חשוב לזכור שיש פה עבודת פוטושופ וכמובן ריסים מלאכותיות.

למעלה