יוזמה פרטית משלי

juliChan

New member
יוזמה פרטית משלי

שלום חבריי הקוספליירים נוכחתי לדעת שישנם המון צלמים שניתקלים במון בעיות עם העלאת תמונות באיכות טובה וברוב המיקרים האתרים והשרתים החינמיים לא מספיקים והם דיי מוגבלים רובכם מכירים אותי כבן אדם שלא זורק סתם מילים באויר עזרתי לכמות לא קטנה של קוספליירים בתחילת דרכם ועכשיו היגע המון לתת את תרומתי הצנועה למען הפורום שלנו בימים אלה ממש אני פותח בפרוייקט לא קטן אני בתהליך רכישה ניסיונית למשך שנה אחת של שרת שיהיה שייך לכל קהילת הקוספליי הישראלית שלנו שבו תוכלו הצלמים והקוספליירים הנפלאים שלנו את עבודותיהם במהירות וללא הגבלה ברגע שאני אסיים את רכישת השרת במידה והפרוייקט יצליח אני אפתח בשלב 2 שבו בעזרתם יבנה אתר קהילת הקוספליירים הרישמית

akane

New member
בהצלחה~ ../images/Emo140.gif

המממ, זה משהו שאור ניסה להעלות בעבר (הקמת אתר לקהילת הקוספליי הישראלית בנוסח קוסקום) ואני חייבת לציין באופן פסימי למדיי שזה דורש צוות תפעול, מערכת בניית אתרים מסודרת והמון אחריות. אז אני מקווה שאתה מוכן לזה ;) ובהצלחה כמובן! בינתיים אני לא ממש מבינה מה התלונות של הצלמים, כשיש אין ספור אתרים המציעים העלאה מאסיבית, גם אם לזמן מוגבל. כמו כן, יש הרבה אנשים בקהילה שיש להם שרתים לשימוש פרטי (זכור לי השימוש הנפוץ בשרת של דרור XD) אז עוד אחד זה בהחלט מבורך~

XannieChan

New member
השרת של דרור D:

לחשוב שעדיין יש לי חלק שם מתקופת הבלוג

SunsRequiem

New member
מערכת בניית אתרים זה לא כזה סיפור

בהתחשב בעובדה שיש מתכנתי ווב בקהילת הקוספליירים P: בכל אופן, יוזמה מבורכת.

juliChan

New member
זה רק בשלב ממש התחלתי

אני כרגע יש איתי שניים מחבריי שאיתי בעבודה בתעשייה האוירית שהם בעלי תואר למחשבים המערכת תהיה בריצת ניסיון ראשונית בסיסית בכנס פורים ובמיפגש פוטושוטס הקרוב רק בשביל לבחון אותה אחרי זה נעבור לשלב הבא

למעלה