יוו

יוו ../images/Emo4.gif

תיראו יש לי בקשה אם אפשר... יש לי עבודה באנגלית ועשיתי את הכל ונישאר לי לתרגם ותירגמתי חלק מהתשובות (מה שידעתי) ואני שעה מחפשת מילונים שיעזרו לי או משהו כזה כי אני לא יודעת אנגלית כזה טוב ומישהי המליצהלי על הפורום הזה ואני מבקשת מימכם אם אתם יולים לעזור לי לתרגם כמה מהתשובות.... אני כבר לא יודעת מה לעשות ועד 10 אני צריכה ליגמור את זה ואני בלחץ היסטרי ויש לי מלא טעויות בכתיב והכל ואני חייבת עזרה בבקשההההההההההההה אני יתחנן על 4 אם צריך אני כבר לא יודעת מה לעשות אם משיהו יכול לעזור לי בבקשה תגידו... תודה

פליזז

תיראו היסתכלתי פה בהודעות והבנתי שזה לא מה שהפורום רוצה וזה לא עוזר בלימודים והכל.... אני יודעת אבל אניח בלחץץץ והצלחתי עוד כמה אבל נישארו לי כמה שאני לא יודעת איך להתחיללללל אני עומדת ליבכות יש לי עד היום ב 10 בלילה ואין לי למי ליפנות עם זה בבקשהההה אני יודעת שזה נישמע נואש אבל אני חייבת עזרה ואתם לא יודעים כמה בבקשהההההההההההההההההההההההההההההההההה

AndreaCorr ©

New member
האמת? לא הבנתי.

קודם כל ברוכה הבאה. דבר שני, צאי מהלחץ. זה לא בריא. דבר שלישי, אין צורך למשוך אותיות, חוץ מלהציק בעין זה לא עושה כלום. עכשיו, תפרסמי פה את העבודה ותסבירי לאט וברור במה בדיוק את צריכה עזרה. את צריכה שנעבור על שגיאות ונעזור לתרגם? בשמחה. נעזור לך במה שהתקשית בו, אבל לא נעשה בשבילך את העבודה כי זו לא מטרת הפורום.

יוו איזה הצלה

או קיי אז אלה 2 התשבוות שאני צריכה הטלפון משמש לתיקשורת בין אנשים בצורה קלה ונוחה יותר. האנשים המדברים בשיחת טלפון יכולים להבין אחד את השני יותר טוב ולבטא את עצמם ביותר קלות. בעולם ללא הטלפון החיים יהפכו למסובכים וקשים יותר. המצאת הטלפון הינה אחת ההמצאות החשובות והעילות ביותר שהומצאו.ביל הטלפון דקך ההתקשרות מרחוק היחידה שתהיה לנו היא המכתבים דרך זו ארוכה ולוקחת זמן רב. תודה למתרגמים תודה רבהההה למתרגמיםם

מישהוו

נידפקתי שלחתי את התשובות ואף אחד לא עוזר לי וניכנסתי שוב ללחץ אני מתה פההההההה בבקשה בבקשה מישהו?? בבקשההההההה

LYPD

New member
הנה:

The telephone functions as a communicator between people in an easiest and convenient way. The people, who talks on the telephone, can undestsand each other in a clear way, and express themselves in simplicity. In a world without telephones, life will became entangled and harder. The invention of the telephone is one of the most important and efficient invention ever invented. Without the telephone, the only way people can connect with each other will be with letters which is a long-lasting way.​

snooPPiT

New member
תרשה לי להציע כמה תיקונים ? ../images/Emo39.gif

The telephone functions as a communicator between people in an easier and a more convenient way. [than wot ... ?, you should mention it]. People, who talk on the telephone can understand each other better/clearer [than wot .. ?], and express themselves simpler[.............than wot?]​
תראי, אם את רוצה להשתמש בפעלים של נוחות וקלות, תגידי פשוט - קל, נוח, ולא יותר נוח או יותר קל כי במקרה כזה אני מניחה שעדיף שיהיה מושא להשוואה אז כדי לשנות פשוט תשני את הצורה של תואר השם.. simpler - simply. Better - well in an eay and convenient way המשך
In a world without telephones, life will became entangled and harder/more difficult. Without the telephone, the only way people could communicate with each other from a long distance would be via mail/through letters, which is a slow process and an [check this out ....-->] obsolescent method.​
או שמא, אבד עליו הקלח ? =P סורי רוג הייתי חייבת
וזאת תהיה הבדיחה האחרונה היום, פרומיס

snooPPiT

New member
טוב, תיקונים לתיקונים

The telephone functions as a communicator for connecting people [reminds of any cellular phones' company ?] in an easier and a more convenient way. People, who talk on the telephone can understand each other better/clearer, and express themselves simpler. In a world without telephones, life WOULD become entangled and harder/more difficult. The invention of the telephone is one of the most important and [efficient] inventionS ever invented. לא חושבת שאפשר להגיד על המצאה שהיא יעילה =/ יותר מידי אינבנט אינבנטד אינבנטיון. Without the telephone, the only way people could communicate with each other from a long distance would be via mail/through letters, which is a slow process and an [check this out ....-->] obsolescent method. זהו. לא רציתי לעשות חצי עבודה בע.

snooPPiT

New member
עוד דקה מותק, באמת

אין צורך להקפיץ אף אחד לא מתסייג מלענות לך כדי "לדפוק" אותך רוב הסיכויים שאין פה כרגע אף אחד כי המלאכונים בפורום הזה יותר מידי מקסימים בשביל לא לענות לך תני לי שניה ואני אתרגם הכל

תודהה../images/Emo51.gif

יווווווווווווו איזה תודה מגיע לכם אתם לא יודעים!!!! הצלתם אותי ובגדול אז תודה למי שעזר לתרגם פה תודה רבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה