ובפרץ הורמונלי (רגעי בלבד, כמובן)-
אם כבר הוערתי בעל כורחי 3 שעות לפני מועד היקיצה המתוכנן שלי- Sean Maher (שון מאהר? למי לעזאזל איכפת איך כותבים והוגים את שם המשפחה שלו). כן, כעת, אחריי 14 פרקים רוויים באקשן, חדות לשון והרבה יותר מידי מתח מיני בין הדמויות, אוכל בוודאות להגיד שהוא-הוא הדמות הזכרית האהובה עליי (ולגביי הנשית, הממ, זה קצת פחות משנה לי, עמכם הסליחה. ^-^

. התעלמו ממראה נער הפוסטר האמריקאי ומהעובדה שיש לו לסת שניתן לפתוח איתה בקבוקים- אני הצלחתי~~ הדמות שלו (דר' סימון טאם), קרובה לשלמות, יעני, רופא רחום אך מסוקס שכמותו, אני אוהבת את החיוך שלו, ישלו הבעות פנים משעשעות ולא מכוונות- שזה תמיד פלוס, וחוצמזה, הוא נראה נהדר בלי חולצה (פרק 14. ולא, זה לא ספויילר, זה תמריץ להומואים והסטרייטיות שבכם~), באמא'שלי. "Maher reprised his role from Firefly in the film Serenity (2005)... He is to appear in the 2005 Lifetime movie The Dive From Clausen's Pier as Michelle Trachtenberg's new love interest." ועל כך נאמר- בת זונה. היא הייתה צריכה למות כבר ב-'באפי' (ותודה ל-'
וויקיפדיה'). ;; שמישהו יגניב אותי ל-'סרניטי', אנא. אני רוצה לחזות בבחור על מסך רחב, וחוצמזה... לחזות בסופה הראוי של הסדרה היותרמידי מצויינת הזו.