יווו, פיירפליי.

As I Am

New member
נראות טוב? ../images/Emo103.gif

בחיי, אתה באמת חסר סטנדרטים. >.>

AGENT SHESH

New member
../images/Emo6.gif

דווקא השירשורי תמונות משעממים. מעניין הדיונים שלהן שם, לראות קצת את התפיסה הנשית לגבי דברים שלא חשבתי עליהם..

thebaby

New member
לרוב הן לא מפתיעות אותי.../images/Emo101.gif

אבל לפעמים זה קצת מוזר. לחשוב שהן באמת חושבות ככה. לפעמים בא לי לבעוט בהן אבל אל נורא XD

As I Am

New member
בנאדם, ../images/Emo103.gif

אם יש לך ולו האשלייה הקלה ביותר שאת תמצית התפישה הנשית תמצא בפורום בנות, אנחנו בבעיה רצינית כאן. [ואם מישהו יעז לתקן אותי על שגיאת הכתיב הלא שגויה כלל הזאת, יכאב לו.]

thebaby

New member
תכאיבי לי =]../images/Emo101.gif

אבל מה? הן כוסיות מתוחכמות. דיי לנפץ אשליות ><

As I Am

New member
בהזדמנות, אני מבטיחה. ../images/Emo103.gif

ומה די? לנפץ אשליות זה הכי כיף~ :>

gp53

New member
ג'וקים ג'וקים ג'וקים ../images/Emo110.gif

אני מרגישה רעה עכשיו

As I Am

New member
אל תרגישי, יקירתי, ../images/Emo103.gif

פשוט חכי לביקור הבא שלך בדירתי הקטנה. אם את כלכך מסמפטת את חיות הפרא הקטנות הללו, יהיה מעניין. >:)

הממ.

בדר"כ, כשאני רואה את אחד מהיצורים המופלאים הללו, אני נצמדת לזכר הקרוב ביותר וקולי עולה לטונים גבוהים במיוחד, כאלה שלא ידעתי שעומדים לרשותי בכלל. עכשיו, כאשר אופציית הזכר שלי הייתה סלאביק (או פרסומות, הממ), גיליתי אומץ רב, ובכוחות אדירים לא נצמדתי לגופו של הבחור המסוקס וצווחתי שיציל את חיי. איכס, ג'וקים (תדבירו, אני מפחדת, והרוסי הבלונדיני עם המפרצים לא באמת יציל אפאחד בשעת צרה~).

ובפרץ הורמונלי (רגעי בלבד, כמובן)-

אם כבר הוערתי בעל כורחי 3 שעות לפני מועד היקיצה המתוכנן שלי- Sean Maher (שון מאהר? למי לעזאזל איכפת איך כותבים והוגים את שם המשפחה שלו). כן, כעת, אחריי 14 פרקים רוויים באקשן, חדות לשון והרבה יותר מידי מתח מיני בין הדמויות, אוכל בוודאות להגיד שהוא-הוא הדמות הזכרית האהובה עליי (ולגביי הנשית, הממ, זה קצת פחות משנה לי, עמכם הסליחה. ^-^;). התעלמו ממראה נער הפוסטר האמריקאי ומהעובדה שיש לו לסת שניתן לפתוח איתה בקבוקים- אני הצלחתי~~ הדמות שלו (דר' סימון טאם), קרובה לשלמות, יעני, רופא רחום אך מסוקס שכמותו, אני אוהבת את החיוך שלו, ישלו הבעות פנים משעשעות ולא מכוונות- שזה תמיד פלוס, וחוצמזה, הוא נראה נהדר בלי חולצה (פרק 14. ולא, זה לא ספויילר, זה תמריץ להומואים והסטרייטיות שבכם~), באמא'שלי. "Maher reprised his role from Firefly in the film Serenity (2005)... He is to appear in the 2005 Lifetime movie The Dive From Clausen's Pier as Michelle Trachtenberg's new love interest." ועל כך נאמר- בת זונה. היא הייתה צריכה למות כבר ב-'באפי' (ותודה ל-'וויקיפדיה'). ;; שמישהו יגניב אותי ל-'סרניטי', אנא. אני רוצה לחזות בבחור על מסך רחב, וחוצמזה... לחזות בסופה הראוי של הסדרה היותרמידי מצויינת הזו.

תראו~ הבעת פנים משעשעת~!

(הוא כלכך חמוד כשהוא נראה כמו ילד בעל קשיים, הממ, כאלה ואחרים. ^-^;)

Kuroi Tenshi

New member
מצטער לאכזב...

אבל עיןדג מדווח ש"סרניטי" לא יוקרן בקולנועינו. החברה האחראית למחדל הזה הבטיחה למהר עם הדיוידי, אם זה איכשהו מעודד.

הוא אכן חמוד ^______^

אני לא ראיתי 14 פרקים אלא רק את פרק 2 ואמשיך מפה הלאה, אבל אני חושבת שהוא מתפתח להיות גם הדמות האהובה עלי.

למעלה