יווו, פיירפליי.

יווו, פיירפליי.

7 פרקים ברצף, הראשון פיילוט של שעה וחצי, 6 האחרים- 45 דקות כל אחד, ואני הולכת להמשיך לצפות, נראלי. זה כלכך... טוב. *מסוממת* איזה... אושר (אני נשמעת מגוחכת לחלוטין, אבל אני פשוט צופה בסדרה כשחיוך על פניי, או הבעה מאודמאוד מודאגת בקטעים המותחים. אעע, כואב לי הראש). תנצל"שו, או משהו, אללה פרק 8~~

DVD rips על 17 אינץ',

יש היאמרו שזה מעט, אבל היי, אני לא צריכה יותרמידי, ובכל מקרה- אני בוחרת את החומרים שלי בקפידה, והם מועברים היטב גם בפורמט הנ"ל, תהיה בטוח. :>

As I Am

New member
ועכשיו, ילדתי, ../images/Emo103.gif

עברי לבאפי, ובאמת נוכל לומר שעברת חינוך למופת. :>

אוה, 'באפי',

עברתי 3 עונות בצורה מכובדת, ועוד דרך הטלוויזיה. אבל ל-'באפי' נדרשה חצי עונה בכדי לגרום לי להתאהב, ואילו 'פיירפליי'... אחריי חצי פיילוט כבר לא יכולתי להתנתק יותר. אמא'שך זונה, ג'וס. אני מזה הולכת לבכות מהסדרה הזו, אני יודעת. ;; (ועוד היצע הבחורים הארור- I'm gonna be a fanslut, for sure- הקפטן הכריזמטי והמושך בצורה מאוד לא מוסברת בעל פליטות הפה הבוטות אך נסלחות, הלוחם הקופיף שדומה בצורה חשודה משהו לבן אפלק, והרופא העדין בעל עור החרסינה שיצא כרגע ממאה שכבר אינה רלוונטית יותר. אמא'שך זונה, ג'וס.)

thebaby

New member
אני מכור לפורום בנות.../images/Emo101.gif

אני חושב שיש לי גידול במוח. ודיי כמה כוסיות מתוחכמות יש שם !!!

גמאני מכורה.

כבר 3 שנים שהן משעשעות אותי בהצלחה ניכרת. ותעיד על כך הכבשה שנמצאת כעת בקורס צה"לי כזה או אחר.

thebaby

New member
אבל זה כל כך ממכר ><../images/Emo101.gif

הן מעניינות מה אני אעשה? והכי מוזר שבשרשורי תמונות הן אשכרה נראות טוב ! בנות - ברשת - שנראות טוב ומעניינות. זה כל כך מעווווות

אנחנו ניקח את זה כמחמאה ../images/Emo12.gif ../images/Emo57.gif

למרות שלכל מי שאינו בפורום בנות (כלומר, אנחנו) זה אינו מחמיא בהחלט
אבל אנחנו חיים את הרגע. או משהו.

למעלה