טוב,אם כבר אז גם אני ארשום
את דעתי על השירים!! משעממם לי.. יחפה-שיר מדהים,מדהים,מדהים,נינט מבצעת אותו בצורה מדהימה,וזה עוד שלא שמעתי את כל השיר. המילים עמוקות,נכונות הלחן פשוט מדהים.שיר נושא שבהחלט מתאים לאלבום. ימי סליחה-אהבתי את השיר,שיר כזה קליל מתאים באמת לחגים,אני צריכה לשמוע את כולו כדי להגיד אם הוא מדהים או לא. געגועים-השיר אהוב עליי אחרי יחפה-נינט מראה שם את היכולות הגבוהות שלה,והמילים של השיר מאוד יפות,אהבתי את השיר,אני רואה אותי חורשת עליו הרבה וגם את יחפה. איך מרגישים שנגמר-באמת יותר יפה מהגרסא שראינו בוואי בעשר,ואביב מוסיף עם הקולות,שיר עצוב וגם נכון -נינט שרה אותו ממש יפה וברגש. ידעתי שתחזור-לא יודעת אין מה להגיד כי ממה ששמעתי לא ממש התלהבתי,אבל אני בטוחה שהשיר יפה כי הרוב אמרתם ששמעתם אותו ואהבתם ועוד שיר שנינט כתבה-בקיצור עד שאני לא אשמע אותו אני לא אדע כלום. בובה-שיר יפה,אהבתי את הלחן מזכיר בהתחלה ,את הלחן של השיר של הזמרת פינק למי שמכיר אבל אח''כ נהיה יפה-ואהבתי את הביצוע של נינט בשיר הזה ,והמילין ממש עמוקות ויפות-מחה שלמוע את כול השיר ולהתלהב יותר. כשאתה כאן-חח זה ברור שאהבתי כבר מהשמעיה השנייה,שיר עם מילים קשות שקשה להסביר אותם אבל אח''כ מתרגלים,אני כבר חורשת על השיר הזה. הכל יכול לקרות-גם מאוד אהבתי,אבל חסר את היכולות של נינט היא מבצעת אותו רגיל -אבל השיר מאוד חביב ונחמד. היא יודעת-אווח אוחח אני מקווה שהוא יכנס לאלבום,שיר שנינט כתבה והתאהבתי בו משהשננייה הראשונה-שיר כ''כ נכון ואמיתי וגם על נינט,הלוואי שנכנס לאלבום. זהו,יש עוד שני שירים נראה לי אחד שקוראים לו בגלל שקודם,והשני הדואט טוב למות בעד אהבה . ולסיום:אין ספק שהאלבום הולך להיות הצלחה גדולה,אני כבר מתארת לי פלטינה בדרך. שיהיה בהצלחה לנינט!!