יווו כנסו דחוף

לא ניראה לי שייצא עוד אחד../images/Emo95.gif

כאילו זה לא ממש משנה..... כי האלבום יוצא עודד:
3 ימיםםםםם

Twisted Shadows

New member
דעתי על השירים..

שמעתי רק את הדוגמיות...בשמיעה ראשונה הכל היה מזעזע
. אבל בשמיעה רביעית וחמישית... יחפה- אין מה להרחיב, פשוט שיר מושלם. הקול שלה פה ממש יפה, המילים עוד יותר. הוא נושא בכבוד את השם של הדיסק
ימי סליחה- בהתחלה הוא היה מוזר, אבל אח"כ הוא בין היותר טובים לדעתי. בלדת רוק-פופ כזאת.. מזכיר לי את השיר שלך מלך האריות
געגועים- נינט של ים של דמעות
, היא טיפה מתאמצת מידי אבל שיר מעולה. נראה לי שהיא בחרה אותו רק בשביל להראות שעדיין יש לה קול חזק.. איך מרגישים כשזה נגמר- הרבה יותר טוב מהגרסא של Y ב-10. אני ממש מקווה שהוא יכנס בסוף לדיסק. שיר ממש ממש ממש טוב. ידעתי שתחזור- עד עכשיו לא ממש התחברתי אליו..אולי בגלל ששמעתי רק כמה שניות..משעמם כזה...מקווה שהוא יהיה יותר טוב בדיסק. בובה- פשוט שיר מיותר, סתמי וממש לא מתאים לזמרת מהסוג שלה..
. אולי המילים שלו עמוקות...אבל מזה הלחן המגעיל הזה
הלוואי שהיא תוותר עליו..
הכל יכול לקרות וכשאתה כאן- אחלה שירים

ג ב ש ו ש

New member
אני שמח שאהבת את השירים../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

אין סיכוי ש"בובה" ירד,הדיסק כבר מוכן ויוצא לחנויות אוטוטו
[לא מאמין שאני אומר את זה]. אממ לדעתי זה שיר חמוד,נינט אגב הכי אהבה אותו מכל האלבום.היא אמרה שאת כל האלבום היא אוהבת אבל את "בובה" הכי הכי
ודי בצדק. "יחפה" מושלם כמו שאמרת
"ידעתי שתחזור" ממש יפה
,צריך לשמוע את כל השיר ולראות איך נינט מעלה את הקול שלה גבוה כזה יפה..אני מאוהבב
אממ געגועים הם הילדים של הבדידות-אחד הטובים
בקיצור..אלבום שווה ביותר הולך להיות.

ג ב ש ו ש

New member
קודם כל היא אמרה שהיא אוהבת../images/Emo88.gif

את כל האלבום,לכל שיר ושיר היא התחברה והיא מרוצה מהעבודה וכל זה.. כששאלו אותה בפרק השאלות היא אמרה ש"בובה" השיר האהוב עליה מהאלבום,כמובן שגם "יחפה" כי תכל'ס זה שיר ממש עלייה אין ספק שהיא תאהב אותו.

ג ב ש ו ש

New member
מוזר../images/Emo12.gif../images/Emo88.gif

שמעת את כולו
אני דווקא ממש אהבתי,שיר חמוד כזה,סוגר את האלבום..

רון163

New member
אבל הוא סוגר את האלבום...

הוא לא צריך להיות מדהים זה שיר שמעביר לך את המסר שנינט מנסה להעביר בכל האלבום הזה

ORTAL KOREN

New member
טוב,אם כבר אז גם אני ארשום

את דעתי על השירים!! משעממם לי.. יחפה-שיר מדהים,מדהים,מדהים,נינט מבצעת אותו בצורה מדהימה,וזה עוד שלא שמעתי את כל השיר. המילים עמוקות,נכונות הלחן פשוט מדהים.שיר נושא שבהחלט מתאים לאלבום. ימי סליחה-אהבתי את השיר,שיר כזה קליל מתאים באמת לחגים,אני צריכה לשמוע את כולו כדי להגיד אם הוא מדהים או לא. געגועים-השיר אהוב עליי אחרי יחפה-נינט מראה שם את היכולות הגבוהות שלה,והמילים של השיר מאוד יפות,אהבתי את השיר,אני רואה אותי חורשת עליו הרבה וגם את יחפה. איך מרגישים שנגמר-באמת יותר יפה מהגרסא שראינו בוואי בעשר,ואביב מוסיף עם הקולות,שיר עצוב וגם נכון -נינט שרה אותו ממש יפה וברגש. ידעתי שתחזור-לא יודעת אין מה להגיד כי ממה ששמעתי לא ממש התלהבתי,אבל אני בטוחה שהשיר יפה כי הרוב אמרתם ששמעתם אותו ואהבתם ועוד שיר שנינט כתבה-בקיצור עד שאני לא אשמע אותו אני לא אדע כלום. בובה-שיר יפה,אהבתי את הלחן מזכיר בהתחלה ,את הלחן של השיר של הזמרת פינק למי שמכיר אבל אח''כ נהיה יפה-ואהבתי את הביצוע של נינט בשיר הזה ,והמילין ממש עמוקות ויפות-מחה שלמוע את כול השיר ולהתלהב יותר. כשאתה כאן-חח זה ברור שאהבתי כבר מהשמעיה השנייה,שיר עם מילים קשות שקשה להסביר אותם אבל אח''כ מתרגלים,אני כבר חורשת על השיר הזה. הכל יכול לקרות-גם מאוד אהבתי,אבל חסר את היכולות של נינט היא מבצעת אותו רגיל -אבל השיר מאוד חביב ונחמד. היא יודעת-אווח אוחח אני מקווה שהוא יכנס לאלבום,שיר שנינט כתבה והתאהבתי בו משהשננייה הראשונה-שיר כ''כ נכון ואמיתי וגם על נינט,הלוואי שנכנס לאלבום. זהו,יש עוד שני שירים נראה לי אחד שקוראים לו בגלל שקודם,והשני הדואט טוב למות בעד אהבה . ולסיום:אין ספק שהאלבום הולך להיות הצלחה גדולה,אני כבר מתארת לי פלטינה בדרך. שיהיה בהצלחה לנינט!!

ג ב ש ו ש

New member
בע"ה נגיע גם לזה../images/Emo47.gif../images/Emo88.gif

ואכן יש עוד שירים באלבום,אלו לא השירים היחידים.

otollo

New member
../images/Emo180.gifסה"כ שירים טובים.

[שמעתי רק את הדוגמיות] אבל קצת התאכזבתי
ציפיתי למשהו יותר בועט ורוקיסטי... טוב נו, זאת נינט אז אני בכ"ז אקנה את זה
.

ג ב ש ו ש

New member
אתה צריך לשמוע את השירים../images/Emo88.gif

המלאים כדי לגלות את הצד הבועט והרוקיסטי

otollo

New member
../images/Emo180.gifברור לי ../images/Emo3.gif

ולכן אני קונה את הדיסק
מתי הוא יוצא, שוב
בימים הקרובים, לא
יש תאריך כבר

Twisted Shadows

New member
מההההההההההההההההה??

באמת?!?!?!?! הייתי בטוח רק עוד איזה חודש חודשייים אמאאאאאאאאאאא..יום חמישי!!! אני יושן בצליל חולון!!!!!!!

רון163

New member
כנס

יש חנויות שהאלבום יגיע יותר מאוחר אבל גם אני מחולון התקשרתי לצליל ואמרו שלי שזה יגיע אליהם באותו יום!!

למעלה