יווו כנסו דחוף

lahav100

New member
יווו כנסו דחוף

שיחקתי בפון וממש בטעות נכנסתי להומפייג` של אורנג`.. מה אני רואה? כל שירי האלבום יחפה להורדה! שיו איזה כיף כל השירים להורדה בדור השלישי באורנג`!

lahav100

New member
השירים הם:

יחפה, ימי סליחה(?!) ידעתי שתחזור איך מרגישים שנגמר בובה כשאתה כאן הכל יכול לקרות......

lahav100

New member
זה מה יש בינתיים הורדתי את יחפה מי

שרוצה תמילים-למסרים!

A v i S H a G i

New member
השירים בדיסק לשמיעה/הורדה.

היי, קראתי הודעה שנכתבה כאן לגבי הורדת חלק מהשירים מהדיסק באורנג'. רציתי לומר לכם שבאתר יש אפשרות לשמוע כמה שניות מכל השירים שניתנים להורדה (כמובן שזה רק חלק מהשירים בדיסק ולא כולם). כדי להגיע לעמוד אתם צריכים להיכנס לעמוד של נינט באתר: http://www.orange.co.il/web/obox/MiniSiteCastupHomePage.aspx?nodeId=829814 ואז ללחוץ בתפריט בצד ימין על שירים להורדה, לבחור את אחד המכשירים מהרשימה (לא משנה איזה) ואז העמוד מופיע לכם ואתם צריכים ללחוץ על הסימן של השמיעה בצד ימין של כל שיר. השירים שמופיעים: יחפה, ימי סליחה, געגועים, איך מרגישים כשזה נגמר, ידעתי שתחזור, בובה, הכל יכול לקרות וכשאתה כאן. תהנו:)

געגועים ובובה הכי יפים../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif

אבל כמובן הכול יפה

עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif

יייייייייייאייייייייייי
שמעתי את כל מה שהיה שם
איזה שירים יפים
הכי אהבתי את "געגועים הם הילדים של הבדידות" ואת "בובה" ואתם הכוללללל
יאייי רק שתדעוו שזה אומר (ניראה לייייי
) שהאלבום יוצא בטוחח ביום חמישי או שישי
כי יש כבר שם את רוב השירים

כמו שאמרו בטלויזיה..

כבר הפלאפון נהפפך להיות כמו חברת תקליטים מגיע אליהם שירים שתורידו עוד לפני שיוצא האלבום חחח מגניב, השירים יפים? תהני/תהנה

lahav100

New member
חח השירים מעלפים.. הורדתי שלושה...

תנקס מאמי. ואכן, אני מתכתב מהפלאפון ולא מהמחשב אז תחשבי איך עידן הפונים מרקיע שחקים..

ג ב ש ו ש

New member
את רוב השירים כבר שמעתי דרך../images/Emo88.gif

הסדרה נינט טייב לייב,אבל יש כמה שלא השמיעו והיום שמעתי,הם מדהימים
השיר,ידעתי שתחזור זה מה שקראו לו "דאב" כל הזמן,אני לא בטוח לגבי זה אבל כמעט בטוח. את בובה לפי מה שאני זוכר נינט כתבה
יחפה שיר מדהים אמרתי כבר מזמן..כנ"ל גם געגועים הם הילדים של הבדידות,גם איך מרגישים כשפתאום נגמר מדהים,ימי סליחה שיר יפה ומתאים לתקופה של חגי תישרי
הולך להיות דיסק פצצה בע"ה...שיהיה בהצלחה. חשוב להגיד שאסור להעלות פה קטעים של השירים כמו שיש באתר של אורנג',אסור מילים של שירים,הכל תעבירו במסרים וכאלה..

למעלה