יוווו היתגעגתייי כמה זמןן לא הייתי פה:P שבת שלוםם לכולללםםם קחו תמונה=]
מ מירי בן צבי New member 30/6/06 #1 יוווו היתגעגתייי כמה זמןן לא הייתי פה שבת שלוםם לכולללםםם קחו תמונה=]
P pinki girl1 New member 1/7/06 #2 מירושששששששששש את חיה באמת?? מושלמתתתתתתתתתתתתת!! מה חדש?? תגידי יש לך שוקס במקרה?
G Gal Nissan New member 1/7/06 #3 ואי בדיוק לפני כמה ימים חשבתי עליךך חחחחחחחחחחח פתאום ניזכרתי בך ולא הבנתי לאן נעלמתתת אל תעלמי לנו שוב מיריי! חח מה חדש איתךך??...
ואי בדיוק לפני כמה ימים חשבתי עליךך חחחחחחחחחחח פתאום ניזכרתי בך ולא הבנתי לאן נעלמתתת אל תעלמי לנו שוב מיריי! חח מה חדש איתךך??...
מ מירי בן צבי New member 2/7/06 #5 יפפהשלי גפ אניייייייייייייייי היתגעגתיי המונמוןן=] אממ שוקס??מזה:/.
J just dandi New member 3/7/06 #14 כי באמת יש לך פוטנציאל. ואנלא אומרת סתם..לפי דעתי את צריכה ללכת לאודישנם או משו,אחרת את יופי מבוזבז
B BiG d15 New member 3/7/06 #15 ../images/Emo25.gifמירי עם יופי כזה לא ניראה לי שאת צריכה למצוא סוכנות דוגמנות הם כבר ימצאו אותך כול פעם שאני רואה תמונה שלך העיניים יוצאות מהמקום תשלחי לי גם תמונות באייסי
../images/Emo25.gifמירי עם יופי כזה לא ניראה לי שאת צריכה למצוא סוכנות דוגמנות הם כבר ימצאו אותך כול פעם שאני רואה תמונה שלך העיניים יוצאות מהמקום תשלחי לי גם תמונות באייסי
מ מירי בן צבי New member 3/7/06 #18 יאאאא איזההה מאמי תודההה ואני באמתתת מנסה אבל זה בעיהה ההורים שלךי לא ממש בעיניין=/
J just dandi New member 3/7/06 #22 בכל אופן אני חושבת שכדאי לך לנסות כי יש לך סיכוי גבוה.מקסימום ההורים יקבלו אתזה אחרזה אבל שיהיה לך המוווון בהצלחה!אוהבת [:
בכל אופן אני חושבת שכדאי לך לנסות כי יש לך סיכוי גבוה.מקסימום ההורים יקבלו אתזה אחרזה אבל שיהיה לך המוווון בהצלחה!אוהבת [:
מ מירי בן צבי New member 5/7/06 #23 חחחח מאמי מתחת ל18 בלי הורים זה בלתי אפשריי:/ הכל עם אישור הוריםם לאנוראא נחכהה ל18 ותודהה מותק באמתת:]
חחחח מאמי מתחת ל18 בלי הורים זה בלתי אפשריי:/ הכל עם אישור הוריםם לאנוראא נחכהה ל18 ותודהה מותק באמתת:]
B BiG d15 New member 2/7/06 #9 התגעגעתייייי מירי מירי י'מושלמת אחת כמה זמן לא דיברתי איתך תתחברי לאייסי לפעמים מווואה