יווווו.....

shipper heart

New member
את באמת מטורפת....כאילו אנגלית פסדר

אבל גם גם וגם?! חברה שלי לוקחת שנה הבאה כנראה פיסיקה כימיה ובגלל שהיא טל"מ היא עושה משו כמו 2 יחידות מ"מ כבר בי'...

הרמוני

New member
ממממממ.......

אני ממש אוהבת אומנות אבל יש לנו חרא מורה אז זה קצת מקשה... בגרות באנגלית 5 יח' עשיתי שנה שעברה בי"א (94-כבוד!), בכל מה שקשור למתמטיקה אני דיסלקטית לחלוטין אז אני ב 3 יח' אבל אחי התאום והגאון לומד פיסיקה 5 יח', מתמטיקה 5 יח', ביולוגיה 5 יח' וקולנוע 5 יח' בנוסף לכל המקצועות הרגילם ועוד הוא מוציא 100 בהכל!!

Dark Storm

New member
חחח... בית ספר (2)

אני עשיתי 5 יחידות אנגלית (ציון 100 טנק יו ורי מאץ') 5 יחידות מחשבים (אתם רוצים את הציון האמיתי או את זה ששיניתי אחרי שפרצתי למערכת של הבי"ס ? )
וזה כל ה 5 י"ל שיש לי... לגבי שאר המקצועות... אהם... לא משנה... אבל יש לי 100 בספורט - זה גם משהו נכון ?

Dark Storm

New member
להההה.... בקושי היו מחשבים

בבי"ס המסכן הזה, הכל עשו על נייר ולצערי את כתב היד שלי היה ניתן לגלות מייד

Nushi G

New member
אם זה מעניין מישהו...

אני עושה 5 יחידות ביולוגיה, 5 כימיה, 4 מתמטיקה, עשיתי 5 באנגלית שנה שעברה ועוד את כל הרגילים- 2 היסטוריה, 2 לשון, חיבור, 2 ספרות, אזרחות וספורט...

Nushi G

New member
מאוד!!! לעומת כימיה שאני מקללת את

היום שבחרתי ללמוד את המקצוע המגעיל הזה...

המממ אני בטח אקבל תגובות כמו

"מה
אתה דפוק
" "אתה על תרופות
" אני עושה 5 מתמטיקה, 5 אנגלית, 5 מחשבים, 5 ביולוגיה (ממילא חובה בביצפרי 3 יח' אז להמ לא להשלים
), ונעבר לצעקות - ערבית 5
אוי ערבית זה טוב
מודיעין עוד יותר
... ויש את 3 חקלאות (נו ביצפר חקלאי חובה), והרגילים תנ"ך, ספרות, אזרחות והיסטוריה, לשון, ספורט וכהנה וכהנה..

shipper heart

New member
חזרתי...פיינלי אמא שלי למדה להיכנס

לאינטרטט אתמול אז עכשיו היא משתלטת לי על המחשב... לנו גם יש חובה חקלאות...זה בעיקרון מתבטא במשק שזה שלוש שעות...אבל אם עובדים באורווה אז זה ממש כיף כי מברישים את הסוסים ומטפלים באים וכאלה... ואני כרגע עוד לא עושה כלום...חחח ואני כוכך שמחה שאני נפטרת מערבית שנה הבאה..אני לא מבינה מילה *לא שזה מנע ממני לקבל 100 בשני המבחנים שהיו אבל חפיץ כן?!*

cjharm

New member
גם קולנוע!!!

אפשר לשלב??? NOTE TO SELF-לברר את זה !!! הבגרות באנגלית קשה???? במתמטיקה המורה שלי קשורה איך שהוא לאניברסיטה הפתוחה - אז היא כל הזמן רוצה שנרשם לקורסים...... בראבו לאחיך!!!!! - המדריכה שלי עושה פיסיקה ביולגיה

הרמוני

New member
אצלנו אפשר לשלב...

חוץ מזה שביולגיה ופיזיקה זה באותם שעות! על תשאלי אותי איך הוא עושה את זה.... ממש כמו הרמיוני בהארי פוטר חחחח...... לי הבגרות באנגלית לא הייתה קשה בכלל....

shipper heart

New member
בנדוד שלי עושה פיסיקה ביולוגיה....

ואני הולכת לעשות....לוידעת מה...חחח אין לי מושג קלוש ביותר.... ואצלנו אי אפשר כוכך לשלב....ואין קולנוע יש תיקשורת או תיאטרון...נדמה לי לפחות

shipper heart

New member
בואי לכדורי...חח

אבל יש לך מלא מקצועות יחסית לי"ב! אני יודעת שלרוב ס"ז יש משו כמו 5 מקצועות אחרי הבגרויות חורף (אנגלית וחיבור)...חיבור הם סיימו ואנגלית הם מסיימים יומחמישי...

למעלה