יווווו.....

LoLo16

New member
יווווו..... ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

האינטרנט שלי דפוק, ואני בקושי יכולה לשלוח הודעות, כנראה בגלל זה אתם בקושי מכירים אותי... אבל אני קוראת את כל ההודעות כל הזמן
מצטערת שאני פותחת שרשור חדש, פשוט רציתי להגיב לכמה נושאים ואני לא יכולה לשלוח כמה הודעות...
קודם כל, הפרק של אתמול
וואו
אחרי LL זה הפרק האהוב עלי.. כמו שגל אמרה, זה באמת מוזר שהוא נישק מישהי אחרת לפני שהוא מת, אבל השחקנית הייתה CB אז אני פוטרת אותו מהאשמה
סחטיין על הנשיקה שדפקו
יחסית לאיזה 2.5 (במקרה הטוב
) פעמים שהם התנשקו בסדרה, הם נתנו נשיקה מדהימה.. ועוד פעמיים
.... הארייט (קוראים לה במציאות קארי, נכון
) הצחיקה אותי בטירוף עם הצחוק הזה שלה
אני חושבת שהדמות שלה הייתה הכי רחוקה מהדמות המקורית שלה.. ת'כלס דייוויד עשה את אותה הדמות, קת'רין גם הייתה בערך אותו הדבר (היא גילמה גם את ג'ני לייק המבוגרת, נכון? זה לא רק הדמיון שלי?..) רק יותר מרוככת.. פטריק בקושי הוציא מילה.. אבל ג'ון שיחק אותה בענק
כל כך מתאימה לו הדמות של החסר ביטחון הזה... ומה הייתה קשורה אישתו של דייוויד עוד פעם?? היא מעלה לי את הלחץ דם כל פעם שאני רואה אותה.. וזה מוביל לנושא הבא..
ננסי.. אני לא חייה באשליות שיש משהו בין דייוויד וקת'רין (ד"א, נראה לי שהם השחקנים היחידים שאין שמועות בקשר ליחסים בינים במציאות... 8-0), אבל הנוכחות של אישתו שם ממש מציקה לי. היא כאילו הורסת את היחסים בין מאק להארם... אני לא יודעת איך להסביר את זה, אבל כשמכניסים את החיים האמיתיים אל תוך הטלוויזיה האשליה מתנפצת. עוד משהו- מהו האתר המרכזי של הפנפיקים של ג'אג? ועוד נושא.. (אחרון, מבטיחה
) הגברים של מאק... לבחורה כמעט אין טעם בגברים... נתחיל עם כריס, שיכור, עבריין, אובססיבי ומפחיד. אני מבינה שהיא הייתה בת 18, אבל מה נסגר מותק? נמשיך עם המפקד המזדקן שלה. אחלה בחור, באמת, רק שהוא לא בחור- הוא סבא. והלאה לדלטון. האמת, הוא מקסים (הוא שיחק את דר. דיטר השנוא בלוסי וקלארק
השנאה שלי אליו באה משם..
), אבל הוא גרם למאק לעזוב את ג'אג, פיתה אותה בכסף ותהילה, ואח"כ עקב אחריה.. מה יש לה עם בחורים אובססיבים?? אבל שינוח על משכבו בשלום
. ו.... באגמי... או לפי הארם גם "בירנבי" ו"ראגבי".. הוא באמת שיפור, אבל הוא מטר ואסימון ונראה כמו בובת פלסטלינה. האמת שאני לא סובלת אותו רק כי הוא מפריע ליחסים של H&M, אבל הוא דוגרי מקסים. היא השתפרה עם כל מערכת יחסים, ונקווה שהיא תגיע לשלמות עם המושלם..
אאאאאאמן.
זהו...
אני מתה עליכם
זה פורום ענק

הרמוני

New member
חחחח את לא מדמיינת

CB אכן שיחקה את ג'ני לייק המבוגרת, אשתו באמת מציקה, ממש! אנחנו מתלוננים על זה אחרי כל פרק שהיא מופיעה. ולגבי הטעם של מאק בגברים את ממש צודקת (חוץ מהארם כמובן אבל בינתיים היא עוד לא קלטה שהיא מאוהבת בו...) חוץ מזה אני חושבת שברמבי הוא אחלה דמות כי הוא רק עוזר למאק והארם להבין שהם מאוהבים... לא ככה?

shipper heart

New member
שלומלום ../images/Emo9.gif

אז ככה...לא הפרק הכי אהוב עלי *אני לא מדברת עכשיו על LL כי זה...לא בליגה של שאר הפרקים* כמו שאמרתי יש לי 3 כריסמס אפיס שאני אוהבת יותר אבל אחלה פרק.... אממממ אנ'לוידעת דפקא לגבי ננסי....זה ממש לא הורס לי זה פשוט אמור להיות הרוס...כאילו המערכת יחסים ביניהם....אמורים לראות את האפקט שהעזיבה של הארם לאקטיב פלייט דיוטי גרמה....אמורים לראות את זה כי זה מוביל לפרק ה-100/1 ולמה שקורה על הגשר בסידני....לוידעת לי זה לא עושה שומדבר...בעיקר בכמה פרקים האלה שבין 505-515 עד הקטע עם הפרי...כי זה פרקים שהם כאילו עושים ריבילד לידידות שלהם, כל הטיסינג- ההתגרויות האלה אחד בשניה חזרו וזה כיף כזה...זה לא מה שהייתי רוצה לראות אבל זה עדיין חמוד...אני מקווה שזה יחזור לזה אחרי AGBF.... יש מלא אתרים עם פאנפיקים...כל אתר כמעט יש בו אבל אני קוראת בעיקר מFF.NET הנה קישור ישיר לג'אג. בואי נראה בקשר לבחורים- כריס היא התחתנה איתו כשהיא הייתה שיכורה אבל היאגם התחתנה איתו לפני שהוא נכנס לכלא....אבל הוא עדיין אידיוט מסריח. פארו-בתכלס מבין כל אלה שהיא הייתה איתם עד עכשיו *הארם לא נחשב....כי היא גם לא ממש הייתה איתו (גרר תסריטאים מטומטמים)* הכי אהבתי אותו...הוא לא איזה יפה או משו אבל הוא פשוט בנאדם מדהים...כאילו ככה נראה מהשלושה פרקים שראינו אותו... דלטון-שנאתי אותו....בעע באגמי- סורי שאני לא מזדהה....לא אוהבת אותו באופן כללי...זה שהוא מפריע בגדול לH/M (אני לא אכתוב H&M כי גיליתי שיש חברה כזאת או משו...המורה שלי להיסטוריה נכנסה לכיתה עם שקית של H&M אני התפוצצתי מצחוק כל השיעור...) אלא גם אני פשוט לא אוהבת את האישיות שלו...הוא נמרח דביק איכסי כזה.... * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** * ווב- אוקיי אז אותו אני הכי אוהבת חוץ מהארם...למרות שכרגע אני שונאת אותו כי הוא ספק עם מאק אבל עדיין בגללו יש לה תירוץ לדחות הצעות של הארם כל פעם מחדש...חוצמזה שהנשיקה בATW פשוט שיבשה לי את השכל...עמדתי להתפוצץ גאד... * ** *** **** ***** ****** ***** **** *** ** *

cjharm

New member
אני ממש רוצה לישון

אבל צילצתי לראש מועצת תלמידים -הוא קבע ישיבה ב7:00 בבוקר!!! זה אומר שצריך לצאת ב6:30 מהבית 5:45 מהמיטה!!!- הבתור סגנית כבר קיבלתי על הראש - כולל מאחת החבות היותר טובות שלי. אז בקיצר, אני לא יוכלה ללכת לישון!!!1 אני כבר חולה יומים - שומעת נון סטופ את הדיסק של דוסון - ועכשיו עולה לי החום!! לפחות אני לא צריך ללמוד צרפתית מחר

הרמוני

New member
ממממ.... נשמע בדיוק הפוך ממה

שמצפה לי מחר: לקום ב 9:30 ללכת לבית ספר ב 10:15 להיות שם בדיוק שני שיעורים ולחזור הביתה ב 12:15 אההה, ימי רביעי... אה אבל אוף שכחתי, ב 16:30 יש לי רופא שיניים. אייייייככככ.

cjharm

New member
רופא שניים..........

באאאאאאאאאאאאאאאא סתם !! משהו רציני או רק בדיקה?? יום של שעתיים??? מצד אחד כיף מצד שני - לא היית מעדיפה עם היו תוקעים את זה ביום אחר ונותנים לך יום חופשי?

הרמוני

New member
לגבי הרופא שיניים

סתם ניקוי שיגרתי אבל עדיין בעעעעעעע! וכן ברור שהייתי מעדיפה יום חופש אבל מה לעשות בית ספר זה בית ספר. אבל האמת שגם ככה אני לומדת ממש מעט שעות בשבוע ואני לא לומדת ביום שישי בכלל.

cjharm

New member
גם אני לא לומדת שישי

כמה שעות אתל לומדת בשבוע? ולמה כל כך מעט?

הרמוני

New member
למה?

כי אני משוגעת! סתם לא...מממ בוא נראה 4 ש' יום א' 4 ש' יום ב' 6 ש' יום ג' 2 ש' יום ד' 7 ש' יום ה' ססימתי עם אנגלית שנה שעברה, מתמטיקה 3 יח' זה רק 4 ש' בשבוע, צרפתית 3 ש, אזרחות 3, ספרות + תנ"ך + ספורט שעתיים כל אחד, תולדות האומנות שעתיים, אומנות מעשית 3, מממ...שכחתי משו? אה חיבור שעה אחת.

cjharm

New member
את לומדת אומנות!

איזה כיף!!! אני באיזה תוכנית מטורפת - 5 אנגלית 5 מתמטיקה בי"א ואני מספיק מטורפת כדי לקחת גם פיסיקה (זה במשפחה!) נורא בא לי ללמוד קולנוע, אבל אומרים לי שזה בזבוז זמן!

למעלה