יוהו

Roxy LB

New member
יוהו

השלם את המשפט: דגנית החליטה שלא לגשת למועד נוסף בבחינה. _________, היא החליטה לצאת לטיול עם חברותיה. 1. בכ"ז 2. כ"כ 3. כיו"ב 4. כנ"ל (קידום, מתקונת 3 פרק 6 שאלה 3 בתחתית הדף :) ) תודה לעונים.

Roxy LB

New member
אז זהו שלא :/

גם אני חשבתי ש3 זאת התשובה, ומסתבר שלא. התשובה היא 2. הם טוענים שכ"כ אומר כמו כן.

Ice1213

New member
שניהם מבחינה

תחבירית ולשונית נכונים. כי כיוצא בזאת מתאר סיבה ותוצאה. והיציאה לטיול יכולה להיות כתוצאה מזה שהיא לא ניגשת לבחינה פעם נוספת. בקיצור- עוד שאלה עילגת של קידום.

ףרמיוםFm

New member
לא נכון

וכיוצא בזאת לא מתאר קשר של סיבה ותוצאה, אלא קשר של הכללה. לדוגמה: הצייר צייר הרים, אגמים וכיו"ב.

johngalt2

New member
אבל מי אמר שכ"כ זה כמו-כן??

אני הכרתי לזה רק שימוש אחד - כל-כך. בחיים שלי לא נתקלתי בשימוש הזה שהם נתנו. מאיפה אני אמור לנחש שדווקא לזה הם מתכוונים? לדעתי השאלה הזאת זוכה בפרס "השאלה המטומטמת ביותר של קידום לשנת 2006".

Roxy LB

New member
אתה טועה

אולי בכוונה הם שמו את השאלה הזאת כדי שנזכור שיש פירוש לראשי התיבות כ"כ שאינו נפוף ושרובינו לא מכירים? כי הפירוש הזה ('כמו כן') כן מופיע בבאבילון למשל. אם לא השאלה הזאת בטוח הייתי נופלת בדבר כזה.

shalt5

New member
אתה טועה -

אני בטוח שצריך ועדת מומחים (פריטטית?) כדי לבחור את השאלה הכי מטומטמת של קידום...

johngalt2

New member
וואלה, זה רעיון לא רע.

אנחנו מומחים, לא? (טוב, לא, אבל לא משנה).בואו נכריז על תחרות "השאלה הכי מטומטמת של קידום". אני מציע את זאת, אבל יש לי עוד כמה מועמדות רציניות.

Roxy LB

New member
ועוד אחת באותו פרק

מילה: סיפור 1. עלה: עץ 2. בית שכונה למה עלה לא מרכיב ענף שמרכיב עץ, אלה בית שמרכיב רחוב שמרכיב שכונה?? (כפי שמילה שמרכיבה משפט שמרכיב סיפור)

Ice1213

New member
אז ככה

זה פשוט עניין של היררכיה: סיפור- מילים. שכונה-בתים. עץ- ענפים- עלים. אז התשובה היא שכונה: בית. ואם תשאלי אותי האנלוגיה הו היא "שכונה" פני עצמה..

Roxy LB

New member
לא ממש הבנתי

למה לא שכונה - רחובות - בתים עץ - ענפים - עלים? כולם זהים למקורי, לא? and relax sugar, they're not that bad. don't exaggerate...

shirinm

New member
עץ לא מרכיב ענפים

יכולים להיות ענפים בלי עלים אבל לא יכול להיות משפט בלי מילים

Ice1213

New member
Don't sugar me, Honey :)

אני יודע שהם לא כ"כ גרועים...אבל יש להם הרבה שאלות עילגות.. בהצלחה:) דיר באלק אם לא תחזרי עם שאלות :p

Roxy LB

New member
well

i can salt or pepper you if you wish... and the questions...i'll try to get out of the blackout a.s.a.p

Ice1213

New member
חחח

No...that won't be necessary :) z אני רואה שלא תהיה לך בעיה באנגלית .. בהצלחה:)

למעלה