יודע שדנו בזה הרבה

משהו..

שלמדתי על החיים בכל דבר אם יש לי יותר שאלות ותהיות למה להתחיל בכלל למה לנסות למה להיות שם... יותר מאשר תשובות ותובנות מכל מה שלמדתי וניסתי עד עכשיו למה כדאי להתחיל למה לנסות למה להיות שם.. זה מלכתחילה מיועד לכישלון...מלכתחילה לא מתאים לי..לא שלי.. בדר"כ..אם כבר יש שאלה לפני..זה למה כדאי להיות שם. מה גם..שבזוגיות יש עוד המון פרמטרים שבם יפול דבר..

דגנייה

אצלי יש דפיקות מסויימת בכל דבר ולא משנה כמה פעמים בחיים עשיתי אותו תמיד מלווה אותי החשש שלא יצליח לי אם זה עבודה אם זה כל דבר אחר תמיד מקנן בי הפחד של הפעם הראשונה

שרשירית

New member
דפיקות?? מה פתאום

זה נקרא רגישות... יש חשש וזה טבעי, יש פחד והאדרנלין מבעבע - כמו אצל כולם. הכי טבעי בעולם. מי שלא מרגיש וחושש לפעמים הדפיקות היא בו. לא הייתי רוצה להיות עם בן זוג שלא מפחד, לא מתרגש ומתנהג כמו מכונה. *** ב ה צ ל ח ה ***

ספרתי לך שהגרוש שלי נשוי למישהי

שגדולה ממנו ב-20 שנים?! וניראה שהם מאושרים!!! עכשיו (אחריי זה )- כלום כבר לא יכול להפתיע אותי. ולך...בהצלחה

תגיד

זו הדרך שלך להשיג פה עוד זיונים יש מישהי שלא זיינת עד עכשיו????????????רק בחצי שנה האחרונה היית פו עם כמה די כבר נמאס לך לפורום אחר

../images/Emo3.gif

אתה או את.... עקבתם אחרי? וחוץ מזה משפרטי שלי זה שלי שבת שלום ושלווה.... שבת בכייף

bellab21

New member
את אולי לא אבל האחרות מלקקות השפתיי

שפתיים לפי האלם

בלבלה...

משאירה לך את מתק שפתיו של הזקן בן התישעים..חמישים....שישים:}} {ותפסיקי לעגוב אחריי מלל שפתיי ומקלדתי... :}}...את עלולה למצוא את שפתייך בנק' מאוד לא נעימה }

bellab21

New member
למה העלמה בת 22 ?

אני מעדיפה מבוגר שידע לגרום לי להנות מילד בן 22 שכל מבוקשו לפרוק אונו

שרשירית

New member
הרווח שביני לבינו

ביני לבין בעלי לשעבר יש הפרש של 9 שנים, בן הזוג הקודם שלי הפרש של 10 שנים, ואפילו אחד במשך שנתיים וחצי עם הפרש של 14 שנה. והמסקנה שלי שהפרש הגילאים לא משנה אלא הקשר שיש ביניכם. האם יש דברים משותפים? דברים ששניכם אוהבים לעשות ביחד. יש על מה לדבר. היא מאתגרת אותך בשיחות שלכם. מעניינת. מצחיקה. האם לשניכם יש שאיפות דומות. איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים. האם אתה מרגיש סבאל'ה לידה כי היא עדיין אוהבת ומחפשת ריגושים או שאתה מרגיש צעיר לנצח? במידה ואתה מוצא דברים משותפים וכייף לך ... לך על זה. אנשים יכולים להשתנות גם אם אין ביניהם הפרש בגיל. אין ערובה להצלחה וזה מה שיפה בזוגיות.

ברור שיכול להצליח, אבל...

יש דברים מעבר לדברים שציינת, אם השאר מתאים, אז... למה לא. בהצלחה!

לא על הגיל יפול דבר

ושום דבר לא צפוי מראש.... המילה הצלחה,לא ממש מתאימה ברגע זה, פשוט להנות מיחסים טובים,מחברות ,לבנות ולהיבנות יחד,לחיות את הרגע,כאילו אין מחר(ומחשבות על "להצליח"). מחר תדע אם הצלחת היום,נכון?

למעלה