יודע שדנו בזה הרבה

יודע שדנו בזה הרבה

אבל שואל שוב הפרש שנים (מעל 10) ורווקה אומנם בוגרת אמיתית לפעמים להכאיב וכוונות דמות לשלי יכול להצליח???

אחחחחחחחחחח...

אני אוהבת ככה מתי באים לי בפיצוי מקדים... זה משחק לי יופי טופי ת'סקס
רשמתי! עוד משו ששכחת להוסיף?

קטי30

New member
אין מתכון/נוסח/פורמולה../images/Emo88.gif

יש רצון
יש נכונות
יש הבנה
יש אהבה
יש משותף
אם יש לך לפחות 4
וגם אם פחות לך על זה תנסה מה כבר יכול להיות ??????? חושבת, שכדאי לתת לדברים טובים צ'אנס מאשר אח"כ לטחון מה היה קורה אילו .......

יש הרבה

ממה ששאלת אבל...מה הלאה כאילו אני נושא על הגב חבילה לא קטנה השאלה אם למרות מה שיש האם ההבדלים לא יהוו מכשול קדימה כי גם אם נקודת הפתיחה שווה עדיין יש נפילות

קטי30

New member
מסע של אלף מיל מתחיל בצעד אחד

- לאו-צה - אם לא תנסה איך תדע ?

קטי30

New member
חשבתי על זה ....

הפחד שלנו מזה שזה לא יצליח יכול לגרום לנו לפסיד הרבה דברים בחיים . נכון שהוא קיים, ונכון שיש לו הצדקה ובכל זאת... יש הרבה תאונות דרכים לא עלנו האם בגלל זה לא נעלה על ה
אני אמרתי לך ואני אחזור על זה לא פעם בחיים אנחנו יוושבים ו"מדפדפים" אחורה ואומרים לעצמנו אם הייתי שם עכשיו הייתי עושה ככה או ככה אולי אם הייתי עושה אחרת זה היה נראה אחרת או הופך למשהוא אחר זה רץ בראש אז- אפשר למנוע את זה ולנסות ולתת לזה צ'אנס והזדמנות עם רגליים על הקרקע עם מחשבה עם ראיה ממוקדת יותר ולאט לאט בלי חיפזון לראות לאן זה מוביל ... אתה יודע מה , גם אם זה לא יצליח תמיד תרגיש שעשית את המעשה הנכון נתת לזה את ההזדמנות הראויה היית שם חווית נגעת הרגשת וזה שווה
. בהצלחה טלה

אתמול...

ישבתי עם חברה ושאלתי אותה מה בעצם מונע מאיתנו לנסות עד הסוף למה תמיד במכוון או שלא אנחנו מפנצרים לעצמינו את הגלגלים (אצלי זה קורה הרבה במכוון) איך מסתדר הרצון לזוגיות עם זה שאנחנו בורחים ממנה נראה לי שעלית על הנקודה ומדהים שזה כל כך פשוט שרק הפחד הטנטן הזה גורם לנו לעשות כל כך הרבה שטויות. תודה שחשבת

פברואר68

New member
היי טלה ובהצלחה

תאמין באינטואיציות שלך, אל תפחד לתת את כל כולך במערכת יחסים לתת אמון ולפתח תקשורת אמיתית וכנה מגיע לך את כל הטוב שבעולם

מצוטטת

New member
יש ב'יה האמת.........

{{[לי אישית בע3ם}}} עם המונח הזה בוגרת אמיתית.... אז קשה יהיה לEך כאן לקבל ולי לתנת את ה....... ~לדעתי~

למעלה