יודע שדנו בזה הרבה

מצוטטת

New member
koko יותר טובה

בידע הזה של מה וכמה צ"ל ה- average מה נחשב לכ....בוגרת אמיתית ת'שאל אותה הכי טוב

יערית

New member
זה לא "הכמה שנים הבדל" בעיה בכלל

זה מה שבינהם. ז"א ניסיון חיים שלך האם עומד מול שלה? (לא לא זו הכוונה
) האם יש יכולת לתווך הרחוק <לא הקצר> להכיל את "החבילה " היפה שלך בעוד שהיא בטח תרצה "חבילה" משל עצמה, בדמותה ודמותך מבלי לש'ות חוצץ לשלך. זוגיות....האם היא בשלה לזוגיות לא מהסוג שעברנו בעבר, לזוגיות אמיתית אחרי שכבר למדנו על בשרינו מטעויות העבר, מה נכון שיהיה בקשר ומה לא נכון שיהיה בקשר?. ועוד כהנה וכהנה שאלות ותהיות.... שבת מקסימה וקרירה בלי מגבת שרופה

בטח עומד לי!!!!!!!

כן למדנו על בשרינו אבל אני אישית תמיד נופל בקטעים מאוד מסוימים מנסה להבין אם אני בא "נקי" מהעבר אם הנקודת פתיחה שונה תהווה מכשול

כל אחד מגיע עם החבילה שלו....

כל אחד ואחת מגיע/ה עם נקודת פתיחה (שונה) משלו גם בפרק ב'- נקודות הפתיחה (של 2 בני הזוג) הן שונות- כיוון כל אחד מאיתנו חווה את זה אחרת, ניפגע במקומות אחרים ולמד את הלקחים שלו... קח בחשבון שהיא תירצה גם "חבילה" משלה....ותחשוב עם עצמך- אם בא לך.... כי על זה יקום או ייפול דבר- ולא הגיל ולא הסטטוס. בהצלחה!

../images/Emo9.gif

מי שמכיר אותי יודע שאני אוהב ילדים חולה על שלי....אוהב אותם כי הם העולם שלי ובלעדיהם אני באמת כלום ומצד שני היום ממש לא רוצה ילדים נוספים אבל...אם ביום מין הימים תהיה לי זוגיות שאהיה בטוח שלא תתפרק יציבה לחלוטין!!! לא חושב שתהיה לי בעיה להביא לדים נוספים

ועוד משהו

"נקודת פתיחה"? לא הבנתי מה זה המושג הזה.... לא ניתקלתי מעולם ב-2 אנשים שבאו מאותה "נקודת פתיחה" אין כזה דבר!

מצוטטת

New member
תקרא ת'עצמך שוב

בחיי , כל פם אותו סיפור אני ממחזרת תמיד ולנ3ח לכל סיפור יש 3 צדדים עד כאן אתה איתי? תמיד יהיה זה הצד שלה יהיה הצד שלך ובבאמצע העובדות
מעבר לזה שהצלחת מבלי להרגיש לענות בע3מך לעצמך כאן.... על שאלה קודמת ששאלת באחת מתגובותיך.... ^^האם אתה מגיע על "נקי" מהעבר.....עם נק' פתיחה שונה.... איך שונה אם אתה עודך טוען ל.... זוגיות בה תהייה בטוח שלא תתפרק, יש מצב כזה? בחייאתק לא גיל ולא בגרות פונק3ייה פשוטה של כולו מזל כל השאר תאוריות של בגדר של הספקולציות.... (:)

Rinattt

New member
זוגיות בטוחה שלא תתפרק?

שום דבר לא בטוח... במיוחד לא בזוגיות.

לא דיברתי על החבילה

המשקשקת.... הייתי עוזרת לך למצוא תחליף..... אם הייתי יודעת...

טלה טלה

כל זמן ששניכם יודעים לאן אתם הולכים ומאין באתם..והצפיות מהחיים והמטרות דומות.. אין סיבה שלא יצליח.. ותאר לך שאני אולי..בעתיד הלא רחוק..אלך אם אחד שיהיה צעיר ממני ב 13 שנים... SO.? מה שחשוב בקשר הוא איכותו של הקשר הזוגיות שלכם ובהחלט לא הגיל....הגיל היה משמעותי אם היית בן 90

למעלה