יודעת שאתן תבינו
פתאום משום מקום החלטתי שאנחנו חייבים לעבור דירה. (לא יודעת למה, אבל ממצב של לא לחשוב על זה בכלל, עברתי תוך יום למצב שנמאס לי לגמרי מהדירה שלנו ואני מתה לעבור). הדירה שלנו קצת צפופה לנו, אבל אפשר לגדל בה 2 ילדים (לא גבוהים
) אנחנו עדיין לא מעיזים לדבר על ילד שלישי אבל ברור לי שנרצה אותו מתישהו. ואז נצטרך לעבור. אני לא רוצה לחכות שיהיה ילד
ואז לעבור, כי אני לא מרגישה שאהיה מסוגלת לעבור את 2 ההתמודדויות האלה יחד(הריון/לידה במקביל למכירת/קניית דירה) אז התחלתי בעבודת שכנוע אינטנסיבית של בעלי, והוא מתחיל להשתכנע. ופתאום נפל עליי פחד: מה פתאום אני רוצה לעבור לדירה עם חדר פנוי? ואם לא נצליח להביא עוד ילד שימלא את החדר הזה? אולי אני עושה לעצמי עין הרע כשאני מדברת עם מתווכים ואומרת להם שאנחנו רוצים להתרחב? מה אתן אומרות? אני משוגעת? (בהזדמנות זו מתנצלת שאני לא כותבת פה הרבה לאחרונה, יש עומס - מכל מיני סוגים - והשתתקתי קצת)
פתאום משום מקום החלטתי שאנחנו חייבים לעבור דירה. (לא יודעת למה, אבל ממצב של לא לחשוב על זה בכלל, עברתי תוך יום למצב שנמאס לי לגמרי מהדירה שלנו ואני מתה לעבור). הדירה שלנו קצת צפופה לנו, אבל אפשר לגדל בה 2 ילדים (לא גבוהים