מצד אחד זה רעיון הגיוני, אני מאמינה שאם וולדמורט באמת ילך על הרעיון הזה הרי שהוא לא יתן לאינפרי לחסל את הארי משום שהוא לבדו רוצה לעשות זאת, אבל הקמת הגופות של הוריו או של אנשים אחרים שהכיר היא באמת מכשול מצמרר שיגביל את הארי למרות הנחישות שלו וכל מה שלמד מדמבלדור ובמשך שנותיו בבית-הספר, הן בהחלט יכולות להחליש אותו ולהשפיע עליו כך שיהיה חלש יותר בקרב האחרון נגד וולדמורט. כאשר הופיעו דמויות הוריו של הארי, סדריק ועוד כמה אחרים בבית-הקברות, הן היו חיזוק להארי משום שעמדו בצידו ועזרו לו וההלם שלו כתוצאה מהמפגש הוקל, אבל אם וולדמורט ישתמש בגופות הוריו של הארי נגדו, הארי לבטח יוחלש. וולדמורט מבריק מהבחינה שבה הוא מצליח להפחיד ולערער אנשים, הוא משתמש בדבר הבסיסי שהכי מפחיד אותם והוא המוות, (למשל מכשול האינפרי בתוך האגם במערה אשר הוביל להורקרוקס שלו) והשתמשות באינפרי של הוריו של הארי או סדריק או דמבלדור (אם הוא באמת מת) תניב את אותן התוצאות: הארי יבהל ויתבלבל, למרות שהוא יודע שוולדמוט ישתמש בדרך הזאת נגדו, ולמרות שהוא התנסה בזה כבר במערה. אבל מצד שני יש את הבעייה של השבת עצמות הוריו של הארי,למשל, הרי הם מתו לפני המון זמן. אלה אם כן לוולדמורט יש את הכח או הידע כיצד להשיב את עצמותיהם
הפשוטה שמוזכרת המון פעמים בספר החמישי והשישי - מבחינת וולדמורט הדבר הכי כואב והכי מכאיב והכי גרוע שאפשר לעשות לבנאדם, זה מוות , זאתומרת שהוא לא מודע לכך שמפגש של הארי עם הגופות של ההורים שלו יחליש אותו, בכלל שזה משהו נפשי יותר, ולא פיזי. ובספר הרביעי בבית הקברות כשהגופות של ההורים של הארי וסדריק והזקן יצאו מהשרביטים וולדמורט היה משותק מרוב הלם כי הוא לא הבין מאיפה בא להארי הכוח. אני מקווה שהסברתי את עצמי נכון, אם לא הבנתם אז אני אסביר את עצמי שוב (-: