יודעים על מה חשבתי...

J Halliwell

New member
יודעים על מה חשבתי...

נכון הזכירו כמה פעמים בספר השישי את האינפרי אבל בסוף לא קרא איתם הרבה. מה אתם אומרים על זה שוולדמורט יהפוך את הגופות של אנשים כמו לילי וג'יימס וסדריק סיריוס ודמבלדור (אם הוא באמת מת!!) לאינפרי כדי לערער את הארי בקרב האחרון???

קקטוסץ

New member
הממ.

אולי לא ניתן להפוך כל גופה לחיז"ל. בכלל, לוולדמורט יש מספיק כוח קסם ועורמה כדי לגבור על הארי בלי חיז"לים. הרי ידוע שוולדמורט רוצה לגמור את הארי בעצמו בלי עזרה מאף גורם חיצוני.

mjlk

New member
לא...

לא שהם יהרגו אותו, זה פשוט... תאר לך שאתה בא להילחם עם מישהו על זה שהוא רצח ת'הורים שלך (חס וחלילה) ואז אתה רואה את הגופות שלהם עומדות בצד שלו.. אתה כזה ב... "עה"
וכל הכוח כאילו נוזל ממך ואז הוא יכול לגבור עליך ביותר קלות...

קקטוסץ

New member
לא.

הגיוני שוולדמורט יירצה לגבור על הארי כשהוא במצב הפיזי החזק ביותר שלו. בספר הרביעי וולדמורט יכל בקלות להרוג את הארי כשהוא קשור למצבה אבל הוא לא עשה את זה, הוא גם צעק לאוכלי המוות שהוא שלו ושלא ייגעו בו. לא רק שהוא רוצה לגמור את הארי בעצמו, אלא שנראה לי שהוא רוצה לעשות את זה כשהארי במצב פיזי כשיר כדי שוולדמורט יוכיח לכולם (אבל בעיקר לעצמו) שהוא חזק מהארי. לא יודעת מה איתך, אבל הארי יוצא מחוזק מכל מפגש עם ההורים שלו ושום כוח לא "נוזל" ממנו. אגב, אני בת. חג שמח.

ToryMaster

New member
אבל זה מפגש מסוג שונה

אני מסכימה איתך בנוגע לוולדי, ואני גם מסכימה עם כל מי שאמר שהגופות קצתאיך לומר... לא קיימות. אבל אני כן חושבת שמפגש מהסוג הזה עם הדמויות של ההורים שלו יהיה שונה מכל מפגש קודם, ולכן לא יהיה מחזק כמוהם, אלא להיפך.

mjlk

New member
מממ....

הגופות של ההורים של הארי נמצאות 15 שנים בתוך הקבר.. הם לא יתפוררו לדעתך? ואם הן לא התפוררו, אז זה ייהיה ממש אכזרי ומרושע (
) ומבריק מצידו של וולדי...

J Halliwell

New member
כן..חשבתי על העניין של ריקבון

אבל אני מסביר לעצמי שלקוסם כמו וולדמורט לא תהיה בעיה להתגבר על זה ולשחזר אותם!!!

לא, לא תראה...

יש דברים שאי אפשר לעשות אותם...כמו שאי אפשר בקסם לזייף כסף..אז גם אי אפשר לשחזר גופה שהתפוררה... הרי תחשוב על זה: כשגופה מתפוררת אז נשאר רק גל עצמות שדופות ואני מאמין שגם בקסם אי אפשר לשחזר את הגוף.

City Of Angel

New member
זה יכול להיות קטלני...

אבל קשה לי להאמיו שרולינג תעשה דברים כאלה

דנקי

New member
אבל תגידו..

אני יודעת שלאינפרי אין רגשות (ובגלל זה קל להגיד להם מה לעשות..), אבל בכל זאת, אם וולדי ישתמש בגופות של ג'יימס ולילי למשל.. אז הם אולי יתנגדו? כי בכל זאת.. הם ההורים שלו!!! *בוכה...* אבל אולי רק לילי תוכל אולי לתהנגד.. כי היא נתנה להארי את כוח האהבה.. אז אולי זה משפיע?.. יש די הרבה אפשרויות..!!

Pr0NgS

New member
הם לא בעמדה של להתנגד ממש.

זה שהם זזים זה כמו להזיז בובה עם חוטים.

yoavj1

New member
זה כמו

שהשרביט של וולדמורט לא יפעל כי פוקס יתנגד [כי הנוצה בשרביט שלו היא מהזנב של פוקס]. זה רק הגופות שלהם, רק הבשר. אין שום נשמה.

dairy milk

New member
הו. זה נשמע מעניין.

זה אפשרי, כמובן, השאלה אם רולינג תחשוב על זה

חחח...חמוד

אבל זה לא נראה לי...כי הגופות של ג`יימס, לילי וסדריק כבר נרקבו אז אין ממה להפוך אותם לחיז``לים...כשרוצים להפוך מת לחיז``ל, צריך מיד לאחר שהוא מת להפוך אותו..כדי שהגופה לא תירקב...

למעלה