יודעים משהו?

flutter girl

New member
יודעים משהו?

יש ימים שאני מתפללת שהייתי נולדת למשפחה דפוקה, שהייתי יוצאת בחורה סתומה בלחץ. באמת. זה נשמע מטומטם, אבל נמאס לי כבר שיש בחורים שמרגישים מאויימים כביכול, אם בגלל היכולות וההישגים שלי בחיים (ולחילופין השאיפות) או בגלל המשפחה וה"סטטוס" (איך שזה לא יהיה קשור לעזאזל). כבר נמאס לי מהקטע המסריח הזה, והלוואי שהייתי מאמינה שזה סיפור כיסוי למשהו אחר, אבל אני יודעת שזאת באמת הסיבה. וחלאס! די! נמאס! בא לי להיות איזה פרחולה מטומטמת עם שאיפות להיות מוכרת מסטיקים, אולי אז יהיה לי יותר פשוט להשיג בחורים... וכן, זה נשמע דפוק ופתטי וwhat not, אבל באמת שכבר נטרפה עליי הדעת מהעניין הזה. למה, אבל למה החיים יותר פשוטים כשיש מחסור בזרימת חמצן למוח?

וואלה...

סוף סוף אני מבינה למה לא מתחילים איתי
סתם... עכשיו ברצינות... אני לא מאמינה במה שאת אומרת, לפי מה שאני רואה סביבי התיאוריה שלך ממש לא נכונה. יכול להיות שזה תלוי במה שאת משדרת... אולי בלי לשים לב את משדרת גאווה או התנשאות או סתם חוסר עניין (לי הרבה פעמים אומרים שכאילו כתוב לי על המצח: "אל תתעסקו איתי"), אולי את מראה שאת רוצה מישהו ב"רמה" שלך... אבל בכל מקרה לדעתי עדיף להיות נורמלית ולצאת עם גבר אחד שיקבל אותך כמו שאת ולא להיות איזה פרחולה עם מליוני בנים מסביב... בהצלחה

flutter girl

New member
ממש לא

אני הכי לא משדרת התנשאות או גאווה או חוסר עניין, אני פשוט לא מתביישת בהפגנת ידע וצורת דיבור מסויימת, ובנים מסויימים מרגישים מאויימים כשבחורה מתנהגת בצורה כזאת.

נשמע מעניין... תפרטי...

נראה לי שאם את בחורה אם הספקת חמצן סדירה למוח ורואה את עצמך כבחורה על "רמה" את גם לא מוכנה להסתפק בכל אחד?

PrInCeS LiAh

New member
אם יש משהו שלמדתי בחיים זה...

כל דבר בעיתו , מה שאומר שאם אין לך מערכת יחסים כרגע סימן שאת לא מוכנה לאחת כזו. קחי את זה בקלות אל תנסי לחפש תירוצים קבלי את המצב כמו שהוא.

flutter girl

New member
שטויות

זה ממש לא קשור, זה קשור בראש ובראשונה לעובדה שאני נמשכת (חיצונית ומבחינת התנהגות) לבנים שהם לא הסגנון שמתאים לקשר (איתי)...

שאפולי

New member
לא איפה שאת מחפשת אובייסלי!

ה נ מ י כ י צ י פ י ו ת . ואל תחכי שיתחילו איתך, את אישה! תתחמני ככה שיקרה משו!

שאפולי

New member
טוב נו, את מספיק גדולה לדעת כבר ש...

את אבא הכרתי דרך אתר בשם "דחויים דחויות" אוי הכרטיס שלו שם עורר בי כל כך הרבה חמלה וגועל שהייתי פשוט חייבל לעשות לו(ולאנושות) טובה.. מה יצא לי מזה את שואלת? אותך.

PrInCeS LiAh

New member
הסטטוס שלך?

את בטח מסתובבת עם אנשים בסטטוס שלך ( אין לי מושג לאיזה סטטוס את מתכוונת) את בטח יודעת איפה מסתובבים אנשים בסטטוס הזה אז יאללה!

Cobe Anan

New member
זה מזכיר לי קטע עם ידידה שלי שאמרה:

"אוווף, קובי.. לפעמים הייתי רוצה להיות מכוערת, כדי שאנשים ירצו אותי רק בגלל האופי שלי..." אז כמובן שעניתי לה: "איילת.. אין לך אופי."
מתבקש, לא...?

למעלה