יודעים משהו?

flutter girl

New member
אבל אין לי את הבעיה הזאת

יכול להיות שכן?

תראי, יכול להיות שאת באמת מאיימת. אתן לך אנלוגיה קטנה, בן אדם אחד מתפאר בפני סקסולוגית אחת, שהוא תותח במיטה. הוא מפרט, אני מתאושש נורא מהר, בין אורגזמה לאורגזמה אני לא צריך להתאושש, אני יכול להמשיך כל הלילה בלי לעצור. ואז הוא שואל את אותה סקסולוגית, אם אותה מתנה שהוא קיבל יכולה להרעות לו ביום מן הימים. הסקסולוגית ענתה לו: "היא כבר גורמת לך לבעיות, הבעיה היא שאתה חושב על עצמך, לקחת את עצמך, והפכת את "למתת אלים" למין הנשי, בעל יכולת מיוחדת להמשיך כל הלילה, מצידי גם תמשיך 24 שעות רצוף, השאלה היא מה התוצאה, האם המשכת בשלך עד יעבור זעם, או גם נזכרת שיש מישהי תחתך". את חכמה, מוצלחת, בעלת שאיפות, את בטח גם יפה (ואם אני זוכר נכון את באמת יפה). כל אלה שלעצמם, אין בהם שום דבר רע, ואין בהם כדי לעורר פחד או איום בפני אנשים. השאלה היא איך את מציגה את עצמך, איך את מציגה ומטפחת את כל הדברים החיוביים האלה. "גדולתו של אדם נאמדת בענוותו ולא בכמות חתיכות הזהב שיכול להכניס לכיסו". דרבנן.

flutter girl

New member
ממש לא כך הדבר...

דבר ראשון - אני לא יפה. אני לא יודעת את מי או את מה אתה זוכר, אבל לא ראית אותי (ואם אתה מדבר על הפורום השני, לא פרסמתי שם מעולם תמונה). לגבי עניין ההתפארות? אני ממש לא מתפארת בזה. יש לי צורת דיבור מסויימת אבל אני לא משדרת את זה, אני לא מנסה להראות לכולם איזה חכמה ו/או מוצלחת כביכול אני. אני בכלל לא חושבת שאני כזאת, יש לי שאיפות שנובעות מתוך רצון כנה להצליח בתחום מסויים שמעניין אותי בחיים, ולא במטרה לדרוס את כל מה שמסביב. אנשים אומרים לי את זה לא כי הם מקבלים את זה ממני, אלא אם הם באים אליי הביתה ורואים את הבית, את המשפחה, או שהם רואים באיזה דברים אני מתעסקת וכו'. אני בכלל לא מחפשת להראות לאף אחד שום דבר, לא מעניין אותי בשיט שבנאדם יידע אם יש לי כסף או שאיפות או וואטאבר, אבל מה לעשות שדברים כאלה עולים באופן טבעי בשיחה (יותר הקטע של מחשבות על העתיד) וכן, אני מספרת מה אני מתכננת לעשות, או מה התחביבים שלי כרגע וכו'.

אני לא מכיר אותך לכן הויכוח עקר.

אגב, לגביי התמונה, ת'אמת מישהי מהפורום ההוא, הראתה לי תמונה ואמרה לי שזו את (אני לא יודע בבטחה שזו את), בכל מקרה אותה בחורה שכביכול זו את, הייתה דיי יפה ;]

flutter girl

New member
לא יודעת מי הראתה לך מה

אבל לפי התגובה אני בספק שזאת הייתה אני.

PrInCeS LiAh

New member
טוב שהיא לא אמרה...

נמאס לי להיות כזו צנועה, כי לפעמים אני כל כך צנועה עד כדי שאני מדהימה את עצמי.

GOTN

New member
סליחה על הבורות אבל....

על מה את מדברת? איזה הצלחות?

GOTN

New member
"אם בגלל היכולות וההישגים שלי בחיים "

הישגים, הצלחות, מבחינתי זה אותו דבר

flutter girl

New member
לא

לא, הישגים והצלחות זה לא אותו הדבר בהקשר המדובר. זה לא בא ממקום של "תראו כמה הצלחתי", אלא תגובה מפגרת של "את עשית ככה וככה ב20 שנה ואני בן 25 ועדיין לא הגעתי לחצי מזה". וזה מטומטם רצח, לא מבינה מה הקשר לעזאזל...

PrInCeS LiAh

New member
מי הסתום הזה...

הזה? תיסלחי לי אבל את לא אחראית על חייהם של אנשים אחרים, כל אחד והמסלול שלו בחיים ולכל אחד יש שליטה מסוימת על הנתיב שבו הוא הולך כל אחד בוחר לו דרך , נראה לי שאת צריכה להתחיל לחפש בחורים במקומות אחרים ואולי לשנות את הסגנון שבו את מציגה את עצמך.

flutter girl

New member
הלוואי עליי

למצוא בחורים מסוג אחר... באמת שאני רק מחפשת. ומי שאמר שהבחורות האינטלגנטיות הן המחוזרות ביותר טועה ובגדול. כן, אני רואה בחורות מקסימות ומבריקות שהן תפוסות, אבל פי 10 יותר שהן אהבלות ויש להן חברים. יש לי הרבה חברות מתוקות ואינטלגנטיות שגם מחפשות בנרות איזה מישהו שיבין אותן ולא מוצאות. לטעמי זה גם תקף לכיוון השני.

PrInCeS LiAh

New member
א. לא להיות צרת עין

ב. אני חושבת שזו בעיה באיך שאת מציגה את עצמך , את עדיין יכולה להיות אינטלגנטית אבל לא יהירה ומתנשאת. את לא צריכה שאנשים יסתכלו עלייך ויפחדו אלא שיסתכלו עלייך ויתעניינו ואם יש לך ידע מסוים אז ירצו גם ללמוד ממך. חבר שלי ואני אנחנו בני אותו גיל והוא נמצא במקום שונה בחיים , ואני כבר התחלתי את הלימודים שלי אני אף פעם לא באתי אליו בגישה שאני יותר חכמה או שיש לי יותר ידע ממנו, סך הכל נראה לי שאת צריכה להתחיל לדבר עם אנשים בגובה העיניים זה תמיד עוזר. אני מדברת עם חבר שלי על הלימודים שלי אבל אני מנסה לשתף אותו בזה ולא מדברת אליו כאילו הוא תלמיד ואני מורה הכל תלוי בצורת ההגשה. תעשי סוויץ' זה יעזור לך מאוד.

flutter girl

New member
עזבי

את רק מחפשת להבין איפה אני לא בסדר, ומתי אני מדברת בהתנשאות ובצורה מגעילה. אני לא. אני לא מדברת אל אף אחד כאילו הוא ברמה נמוכה ממני, וממש לא מעניין אותי כרגע אם הבנאדם שאני מדברת איתו הוא אינטליגנט יותר או פחות ממני. התייאשתי מהשרשור הזה. אף אחד לא באמת מעוניין לעזור, רק לחפש איפה לרדת ולזלזל ואין לי עצבים לזה. לא כתבתי את ההודעה הזאת במטרה להתלהב על עצמי, וככה כולם החליטו לפרש את זה. אז שיהיה, תניחו שכולם יהירים ודוחים ושחצנים וזהו. והסטטוס המדובר הוא המצאה מטופשת של אנשים, שאם לבנאדם יש סכום מסויים של כסף אז הוא במקום אחר. זה לא סטטוס שאני המצאתי, אלא מקום שאנשים החליטו לתייג אותי בו בגלל המשפחה. אז חלאס, אם מישהו מתנהג בצורה מתנשאת זאת את, כשאת אומרת שאת מדברת עם חבר שלך "ברמה שלו", ולא אני, שאני מנסה להסביר שנמאס לי שאנשים פה חושבים שרק מאחר שאני רושמת משהו שלצערי הרב הוא המציאות, אז אני ממציאה את זה כדי להתנשא. תם הדיון מבחינתי.

PrInCeS LiAh

New member
לא יודעת מה איתך...

אבל אנשים התרשמו ולהיפך נמשכו לשמוע על דברים שעברתי בחיים ולא הרגישו מאוימים, יש דברים שאנשים רואים עלייך מהצד ואת לא רואה על עצמך עצם השירשור הזה מראה עלייך כמה דברים. אני יותר ויותר מתחילה להבין באמת בעיותייך נפתרו כמו שאמר הראשון שהיב לך, סליחה פשוט לא מצאתי משהו יותר הגיוני וחכם להגיד לך אז יאללה צאי להכיר!

flutter girl

New member
מעניין כי

מי שמכיר אותי וקרא את השרשור טען ההיפך, ולא ציין שום התנשאות גלויה, לא בשרשור ולא באופי שלי. אז כנראה שאנשים באמת רק מחפשים איפה בנאדם לא בסדר, ולא רוצים באמת ובתמים לסייע בעת צרה. אבל ניחא, זה הטבע האנושי ולמדתי להכיר אותו במהלך שנות חיי המועטות.

זכוכיות

New member
על מה את מדברת?

כשאני מציצה מעבר לכתף, אני רואה שדווקא הבחורות האינטיליגנטיות, השנונות והמצליחות מחוזרות יותר. מוזר.

למעלה