יודעים מי בגמר??

אור 173

New member
../images/Emo58.gifהאחת שתהיה בגמר היא...:

מירית... מירית תעלה לגמר היא מלוד ואני מרמלה ההדלפות נמצאות פה באיזור

AdMish

New member
שמעתי משהו אחר...

מקווה מאוד שמירית תעלה לגמר כי ממש ממש מגיע לה, היא יותר חזקה פיזית מאריק, אמיתית, כנה, לא סכסכנית ולא מליפולטיבית משחקת את המשחק כמי שהיא למרות שאדם כזה אמור ליפול מהתחלה כי חוקיי המשחק................."אין חוקים"

אבל מאיפה אתה יודע שזו שלישית הגמר?

האם זה בוודאות או שאלו פרסומים מטעים של ערוץ 10 או סתם מישהו שחמד לצון.....

TheCandyGirl

New member
אני ממש מקווה שלא!!!!

כי לפחות שניים סתם מגעילים [עידן ונטע-לי] לגיא מגיע להיות בגמר - -

נינייה

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifלגבי שלישיית הגמר

אני לא יודעת מי בדיוק מרכיבים את השלישייה. אני רק יכולה להגיד שעד כמה שאני יודעת, הספוילרים שפורסמו כאן לא נכונים. אז ממישהו שמכיר מישהו שמכיר מישהו וכן הלאה וכן הלאה - מירית בשלישיית הגמר גיא לא בשלישיית הגמר בניגוד למה שמפמפמים לנו פה אל תקחו אותי ברצינות יתרה, אבל באמת זה מה ששמעתי ממישהו שמכיר מישהו וכו'

להפתעתך

New member
../images/Emo58.gif מישהו שיהיה בגמר

ידידה שלי שמכירה מישהי שמאוד קשורה לכל הסיפור טוענת שאריק יהיה בגמר. הלוואי, עדיף על הברית המחורבנת של "בארו". מה שכן, יש מצב שהעיתונאי התבלבל בין גיא ואיגור, ואז זה ממש משעמם.

Upgrade U

New member
אין מצב שזה נכון ../images/Emo58.gif

אני האמת לא מאמין גדול בספוילרים,אבל בעונה הזאת אני די מאמין לסופילרים של שליישית הגמר. שימו לב גם שערוץ10 מפמפם אותנו בפרומים של גיא,עידן ונטע-לי כמעט רוב הזמן. אני בטוח שזה אומר איזה משהו,לא? אבל מצד שני,יכול להיות גם שהם משחקים איתנו הפוך על הפוך ורוצים שנחשוב שהם בגמר - ובסוף בכלל יואב,אנסטסיה ומירית יהיו בגמר (אמן על האחרונה) אז אי אפשר לדעת כלום.

mikoosh25

New member
../images/Emo58.gif לגבי מינם של שלישיית הגמר

אני מכירה מישהו שהתמודד בתוכנית וכל מה שהוא מוכן לספר לי זה רק שמי שיגיע לשלישיית הגמר הם: 2 בנות ובן. שמות הוא לא מוכן לתת. אבל זה ב- 100% . הוא לא היה משקר לי לגבי זה.

להפתעתך

New member
../images/Emo58.gif ומי אלו?

יש אפשרות שנטע לי ואפרת לא שברו מהברית, איגור הודח מסיבה כלשהיא, ועידן ושני הפוסטמות יהיו בגמר-וזה יהיה שעמום המחץ. על דרך השלילה אפשר להגיד שאי אפשר לצפות שאנסטסיה תהיה בגמר. נותרו 3 בנות: מירית, אפרת ונטע לי. הסיכוי שאפרת ונטע לי יהיו ביחד בגמר קיים רק אם הם עם עידן או עם אריק. איכשהוא, יכול להיות שנותרו 4 (איגור, עידן, אפרת ונטע לי) והבנות הצליחו להדיח אותו או שהוא עף קודם לכן באיזה מהלך של הבנות. לא נראה לי שהבנות רוצות את עידן איתן בגמר, הוא מסוכן מדי. את מירית אני לא לוקח בחשבון לגמר, כי זה פשוט מסבך את החישובים עוד הרבה יותר, ואם זה לא ככה אז האפשרות השניה היא שנטע לי ואפרת המשיכו עם אריק בברית שלו. למרות שחייבים להודות, כל זה ממש קשקוש.

ועוד שאלה, מכיל ../images/Emo58.gif

נכון יש את התמונה של ה6-7 האחרונים שנשארו באיחוד? (זו עם איגור מקדימה). יש שם בחור גבוה עם שיער ארוך שזוהה כגיא ומכאן עלתה ההשערה שגיא בשביעיה האחרונה. אבל אולי זה בעצם יואב? <יואב ש'גנב' לבשבקין את המכנסיים, 'גונב' גם לגיא את המקום...>

להפתעתך

New member
יואב זוכה אצלי לתואר המתמודד המשעמם ביותר אי

פעם. הייתי מדיח אותו רק על זה, פשוט מרגיז, יסמן, לא יוזם כלום, אי אפשר לדבר איתו על כלום..

TheCandyGirl

New member
חחח.. לא האמנתי שיהיה מישהו יותר משעמם משחר..

אך... להפתעתי... יש אחד יותר משעמם בגדול .... וזה כמובן - - - - י ו א ב !!!!!!!!!!!!! שחקן כל כך טפל ומשעמממממם... היו חייבים להעיף אותו ולהכניס מישהו יותר מעניין... [כמו בשבקין למשל...]

להפתעתך

New member
לא, זה דווקא משעשע ושחר לא הייתה כזאת משעממת

ממה שהבנתי, מהדברים ששחר אמרה, היה לה כאסח עם ההפקה ובכלל זה עד לפרקים מתקדמים לא שמענו יותר מדי ממנה. בפרקים מתקדמים, שהיא הגיעה לשישיה האחרונה, היא דווקא יזמה מהלכים, הבינה את המשחק ולא הייתה אהבלה כמו יואב. מההתחלה היא לא הייתה בכיס של אף אחד, אצל עידן נראה שיואב נמצא בכיס הקטן של מכנסי הים.

NP16

New member
שביעיה ../images/Emo3.gif

גם לי נדמה כל הזמן משום מה ששחר הגיעה למקום שישי... יעל היא במקום השישי. ואגב, מסכים איתך לגמרי. גם שחר לא הייתה הולכת ומעודדת את כולם למצוא את פסל החסינות בעזרת הרמז שהיא קיבלה.

למעלה