יודעים מי בגמר??

tami880

New member
יודעים מי בגמר??

אני יודעת!! אם תירצו לדעת- אפרסם אבל תהיו בהלם, לפחות לגבי מישהי ספיציפית

מי בגמר? כי משהו לא מסתדר לי |ספויילר|

הרי ברור שגיא יודח ביום שבת לאחר שאיתי זכה בשרשרת, אז איך הוא אמור להיות בגמר?

navajo chief

New member
נכון, אני חושב הספוילרים היו לא נכונים

היו הרבה ספוילרים לא נכונים העונה

עוז 61

New member
אל תשכח מה אריק עושה

הרי אופיר בגד בשבעייה ודיבר עם אריק וגם אריק החליט לקחת את מירית לאי הגלות ככה הוא יכול להפוך את השלישייה לחמישייה ובגלל שלאיתי יש את השרשרת זה יכול לתת להם יותר כוח נגד השישייה מבארו ולהוריד את אחד מבני בארו. לכן אני בספק מאוד גדול שגיא יודח בשבת.

עוז 61

New member
שימי לב לעונה 1

חצישיית ג'יבארו מול שישיית סבאנה החמישייה הצליחה להוריד את כל השישייה לפני שהתפרקה

tami880

New member
בקיצור- מי שיהיה בגמר הם:

עידן, גיא ונטע לי. סגור!! עכשיו ברור שתהיה משימה במוצ"ש שלא תעיף את גיא. (בדיוק כמו משימת הריקודים שבה ניצחה מרינה בהשרדות 1 שהפכה את הקערה...)

AdMish

New member
עוד אחת שרוכבת על גבם של ה"גדולים"

מזכיר לי את השרדות 1 שנעמה רכבה על גבם של דן ונועם ובסוף ניצחה, תמיד שברירית, עדינה שכולם מרחמים עליהה, כך יהייה כנראה עם מיס פיגי

sk8er grrl

New member
אם זה מה שיקרה, |ספויילר|

אז המשחק הזה פשוט עלוב.. כל הקטע הוא שאנשים שבאמת מתאמצים ומשחקים את המשחק טוב, בכל ההיבטים, הם אלו שינצחו. ע"ע- גיא, עידן, איתי, אריק (אפילו שהוא התחיל לעצבן, מוציא שם רע לרופאים).

אור 173

New member
אני לא יודע אם אני עובר על החוק של ערוץ 10

אבל אני יודע מי האחת שעולה לגמר,אני מכיר אותה ואני עלול לגלות

אבל אולי הספויילרן טעה? ../images/Emo58.gif

הלוא ההדלפה הייתה ממש בתחילת העונה לפני שהכרנו את המתמודדים, אולי העיתונאי שהדליף התבלבל וראה גיא גיאור שבעצם זה היה איגור (שימו לב אותן אותיות). זה הגיוני שאיגור, עידן ונטע-לי יהיו בשלישיה האחרונה כי הם בברית. אני מקווה שאתבדה כי אני מעדיפה את גיא וגם זה יהיה יותר מעניין לראות איך הבריתות מתפרקות.

למעלה