אם היו אומרים את כל הנ"ל ב06/10/23 והיו מקשיבים להם, היו איתנו עוד כמה אלפי יהודים מהלכים בקרבנו היום.
"שלא יישאר שם ילד עזתי" זה לא רק למחבלים, וגם "השמדה מוחלטת" קשה לפרש שרק כלפי המחבלים.אם היו אומרים את כל הנ"ל ב06/10/23 והיו מקשיבים להם, היו איתנו עוד כמה אלפי יהודים מהלכים בקרבנו היום.
אגב הלהיטות להשתמש במונח נאציזם הופכת למעשה את יהודי אירופה של ערב השואה לטרוריסטים. הקריאה של האישים הנכבדים מעלה היא הרי מכוונת נגד מחבלים דווקא (או שטח), לא נגד 'אנשים פשוטים'. הנאצים לא בדיוק ערכו את האבחנה הזאת. כך שאם כעת מדובר בנאציזם שיוצא מפי האישים מעלה, המשמעות לגבי דעת הכותב על ששת (ויותר) מליוני היהודים שנרצחו על-ידי הנאצים ברורה. אולי בכל זאת כדאי לחשוב מעת לעת לפני שמדברים? סתם הצעת ייעול.
זה אומר לסלק משם. מה הבעיה? השמדה טוטלית של ערים וכפרים. מעולה."שלא יישאר שם ילד עזתי" זה לא רק למחבלים, וגם "השמדה מוחלטת" קשה לפרש שרק כלפי המחבלים.
אתה נזכר בערגה בלידיצה?זה אומר לסלק משם. מה הבעיה? השמדה טוטלית של ערים וכפרים. מעולה.
האיש כמו רה"מ שלו ומשיחיו סמוטי ובנגביר איבד את ז\ה לגמרי.אתה נזכר בערגה בלידיצה?
הוא לא אמר שלא יישאר בחיים, אלא שלא יישאר שם. אחרת נקבל את הדור הבא של הנוח'בות. וכל מי שקורא ליהודים נאצים, כמו השמאלני השווייצרי האנטישמי שאף אחד פה לא חוסם אותו נגד ההסתה הפרועה נגד ישראל וצה"ל והתמיכה בחמאס והמחבלים וכנ"ל חנן44 כדאי מאוד שיביטו קודם במראה."שלא יישאר שם ילד עזתי" זה לא רק למחבלים, וגם "השמדה מוחלטת" קשה לפרש שרק כלפי המחבלים.
לא חמוד של אמא, ממתי אמירות הופכות למעשים ?אם היו אומרים את כל הנ"ל ב06/10/23 והיו מקשיבים להם, היו איתנו עוד כמה אלפי יהודים מהלכים בקרבנו היום.
מאחר וכבוד מתקשה להבין, הנה, אני מגיע לעזור לכבודו במסגרת העזרה שאני נוהג לתת למתקשים:אגב הלהיטות להשתמש במונח נאציזם הופכת למעשה את יהודי אירופה של ערב השואה לטרוריסטים. הקריאה של האישים הנכבדים מעלה היא הרי מכוונת נגד מחבלים דווקא (או שטח), לא נגד 'אנשים פשוטים'.
א. שאל את חבריך שטוענים כך.לא חמוד של אמא, ממתי אמירות הופכות למעשים ?
תבין מה שמתחשק לך. לא אחראי על התובנות שלך. לשאלתך, דברי ברורים לחלוטין כמדומני (על אף שבשני משפטי התגובה האלו שלך הראית שאתה אישית לא הבנת מאומה מהם, אבל אינני מוכן לקחת על כך אחריות).אבל ניתן להבין שאתה תומך בכל ההצעות הניפלאות שיצאו מפיות אהוביך, כי לדעתך הן היו "מחיות" כמה אלפי [?] יהודים שנהרגו בארועי ה 7 לאוקטובר , האומנם ?
מודה לך מקרב לב, אבל לא רואה בכך צורך מיוחד. בוודאי לא מפי מישהו שרק בפסקה הקודמת לימד שלא הבין את אשר קרא, ככל שאכן קרא בכלל. ודאי כך כאשר מצאת לנכון משום מה אף לציין באותיות מודגשות את אי-הבנתך את דברי מזהה התהליכים, כשאתה ממציא לו דברים שכלל לא אומר ואשר שונים לחלוטין ממה שאמר במציאות. כמובן המצאה נחמדה כשרוצים להוציא את הנבלה טוב מהסיפור, אבל חסרת כל בסיס ביחס לדבריו כפי שנאמרו.מאחר וכבוד מתקשה להבין, הנה, אני מגיע לעזור לכבודו במסגרת העזרה שאני נוהג לתת למתקשים
לא הבנת, וגם לא תבין. זה משהו מולד אצלך.א. שאל את חבריך שטוענים כך.
ב. כתבתי אילו היו מקשיבים להם, מה שמאיין את הערתך זו.
תבין מה שמתחשק לך. לא אחראי על התובנות שלך. לשאלתך, דברי ברורים לחלוטין כמדומני (על אף שבשני משפטי התגובה האלו שלך הראית שאתה אישית לא הבנת מאומה מהם, אבל אינני מוכן לקחת על כך אחריות).
מודה לך מקרב לב, אבל לא רואה בכך צורך מיוחד. בוודאי לא מפי מישהו שרק בפסקה הקודמת לימד שלא הבין את אשר קרא, ככל שאכן קרא בכלל. ודאי כך כאשר מצאת לנכון משום מה אף לציין באותיות מודגשות את אי-הבנתך את דברי מזהה התהליכים, כשאתה ממציא לו דברים שכלל לא אומר ואשר שונים לחלוטין ממה שאמר במציאות. כמובן המצאה נחמדה כשרוצים להוציא את הנבלה טוב מהסיפור, אבל חסרת כל בסיס ביחס לדבריו כפי שנאמרו.
דווקא המסקנה הקודמת הייתה שאתה לא הבנת, אבל זה בסדר, שיטת הדמגוגיה וההשלכה תמיד מתקבלת כאן יפהלא הבנת, וגם לא תבין. זה משהו מולד אצלך.
לגבי הנבלות, אני מניח שאתה מסתובב בחברתן השכם וערב ....תומך בהן ומוכן לשכב על כל גדר תלתלית למענן ואפילו ברגליים פסוקות.
נ.ב אתה לא היית, לא הווה, ולא תהיה אחד שיש לו את היכולת להבין את מה שאני כותב, קל וחמר, ללהעביר איזו שהיא ביקורת על דבריי.
אמרתי - אינך מבין את מהות הדברים שאתה כותב. המסקנה הנובעת מכך, שהדברים מוכתבים לך מהאן דהוא....דווקא המסקנה הקודמת הייתה שאתה לא הבנת, אבל זה בסדר, שיטת הדמגוגיה וההשלכה תמיד מתקבלת כאן יפה.
רגליים פסוקות ושכיבה וכו', עניינים שבראשך. החיים שלי בריאים מכדי שארגיש צורך לעסוק בהם (או להמשיך לקרוא לאחריהם). עמך הסליחה.
בריאות וצום קל.
שני דברים
גם פייגלין אמר שצריך לרצוח את כל הילדים כמו שנטען בתנ"ך שעשו לעמלקים (הוא לא השתמש בעמלקים) אבל טען לא להשאיר אף ילד חי.אפשר להתווכח על הניסוח אבל בגדול כולם צודקים, גם בשמאל חושבים ככה.
חוץ מברדוגו אף אמירה לא טוענת שיש להרוג את כולם בלי הבחנה , וזה נכון שכל ילד ותינוק בעזה הם אויב אבל לא נאמר שיש לחסלם פיזית ( ולכן הפתרון המתבקש הוא טרנספר )
![]()
ירון לונדון: "אנשי השמאל נזפו בי, אבל צריך לשטח את עזה"
המגיש הוותיק עורר סערה גדולה בישראל כשאמר לפני כארבע שנים ש"ערבים הם פראי אדם". כעת, בתשובה לשאלה הא...www.hidabroot.org
Radware Block Page
www.mako.co.il
אני שמח שגם ירון לונדון חושב שעזה מחוקה היא עזה יפהאפשר להתווכח על הניסוח אבל בגדול כולם צודקים, גם בשמאל חושבים ככה.
חוץ מברדוגו אף אמירה לא טוענת שיש להרוג את כולם בלי הבחנה , וזה נכון שכל ילד ותינוק בעזה הם אויב אבל לא נאמר שיש לחסלם פיזית ( ולכן הפתרון המתבקש הוא טרנספר )
![]()
ירון לונדון: "אנשי השמאל נזפו בי, אבל צריך לשטח את עזה"
המגיש הוותיק עורר סערה גדולה בישראל כשאמר לפני כארבע שנים ש"ערבים הם פראי אדם". כעת, בתשובה לשאלה הא...www.hidabroot.org
Radware Block Page
www.mako.co.il
אתה סותר את עצמךאתה טועה במונח "יהודו-נאצים".
לא כל מי שהורג עשרות אלפי אזרחים, נשים, ילדים ותינוקות, הם יהודו-נאצים.
המונח "יהודו-נאצים", מונח שטבע פרופ' לייבוביץ',
בא להצביע על הבסיסים האידאולוגיים,
ולהזהיר לאן זה עלול להתפתח.
הבסיסים האידאולוגיים של הנאציזם:
1. גזענות.
2. המדינה כערך עליון.
3. שטח מחייה.
הימין הקיצוני בישראל עומד על אותם 3 שורשים אידאולוגיים,
וזו הסיבה שפרופ' לייבוביץ' הגדירם כ"יהודו-נאצים"
הרג האזרחים הוא רק פועל יוצא של ה"יהודו-נאציזם",
ולא זה מה שמאפיין דווקא אותם.
אחזור על עצמי.אתה סותר את עצמך
קודם אתה מפרט מה הופך אותם לכאלה
ואחרכך אתה אומר שהם לא
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.