יובש בעיניים

elena20

New member
יובש בעיניים

תמיד הייתה לי בעיה עם היובש בעיניים, אך תמיד זה היה סביר ולא השתמשתי בטיפות. עכשיו אני לוקחת תרופה שאחת מתופעות הלוואי שלה זה יובש בעיניים(אני אקח אותה עוד כמה חודשים, כך שהבעיה לא תיפתר בקרוב). כרגע אני משתמשת בטיפות של ג'נטיל פעם, פעמיים ביום וזה לא כל כך עוזר. יש לכן המלצות לטיפות אחרות? אולי תרופות סבתא?

foofoo77

New member
כמה מים את שותה ביום?

אני הייתי מנסה להוסיף מעט מים למשק המים שלי לפני שהייתי מנסה לפנות לתרופות וכאלו.

elena20

New member
לא מספיק, אני מאוד משתדלת

להכריח את עצמי ותמיד לשים כוס מים לידי, אבל בוודאות לא מגיעה לכמויות הנדרשות לצערי...

miss buttons

New member
אני לא יודעת מה זה הטיפות של ג׳נטיל...

ואולי זו אותו הדבר שאני אמליץ עליו: יש דבר כזה שנקרא דמעות מלאכותיות. זה בא במעין אמפולות חד פעמיות, כמאה בחבילה, וכל המטרה שלהם זה ללחח/לשטוף את העיניים. זה לא כמו ויזין למשל שמכיל חומרים מכווצי כלי דם ומעלימי אדמומיות וכו׳... שוב, אולי ג׳נטיל זה בדיוק זה ואז ההמלצה שלי חסרת תועלת, אבל למקרה שלא, זה מה שאני מכירה.

Wednesday

New member
אני משתמשת בrefresh

זה בא באמפולות חד פעמיות, ואני משתמשת בזה ליובש מעדשות מגע. לא יודעת איך זה במצבים אחרים.
בכל מקרה, אני אוהבת את העובדה שזה חד פעמי והגייני.
קניתי פעם בבית מרקחת של הקופה ופעם בסופר פארם. בערך40 ש"ח לחבילה .

a d i s h

New member
בעיה מוכרת...

את יכולה לנסות את "Hylo comod", אחרי ניתוח הלייזר שמתי המון פעמים ביום.
יש גם את "Refresh" או "Hypo tears"- דמעות מלאכותיות שמגיעות בקפסולות חד פעמיות, יותר היגייני ונוח.
לאחרונה התחלתי להשתמש ב-Tears natural free" בהמלצת רופאת העיניים שלי. (ראי תמונה).
ממש מרגיש כאילו העיניים שותות
מומלץ.

|

זה מה שהרופאי עיניים במחלקה מקבלים דוגמיות ועל זה הם ממליצים. חברה שלי משתמשת בזה קבוע ומרוצה.

האמת שלא

ושתקנה מה שבא לה. אני לא מרוויחה מזה שקל אז לא ממש אכפת לי רק ניסיתי לעזור, מה גם שניסיתי אותן שהיתה לי דלקת והן עזרו לי. ואם אין לך משהו לעניין לכתוב אל תגיבי כדיי שלא מתגובה אחת יהיה שרשורפלצת.

ליצולה

New member
למה לא לעניין?

בעיני זה מאוד חשוב לדעת, שאשת מקצוע מתוך הבית חולים מספרת שהרופאים ממליצים על הדוגמיות שהם מקבלים בחינם.
זה בעייתי בכל כך הרבה רמות.

והשרפים בבתי החולים

זה לא חמור ובעייתי? השחיתות שהתנהלה בהדסה זה לא חמור? זה שרופא עיניים ממליץ על טיפות כי לטענתו הן טובות זה ה-בעייה??? . זה מאוד מאוד מקובל הרצאות של חברות תרופות בביהח וזה כולל קייטרינג וקבלת עטים בחינם ואוכל וכו׳. אז אם בסופו של דבר זאת לדעתך אכן בעיה חמורה אז לא המלצתי ולא אמרתי דבר תשכחי מזה בסהכ ניסיתי לעזור.

קליספרה

New member
את בסדר גמור - !

באמת סוד כמוס שמחלקים דוגמיות חינם - ממש שחררת סוד צבאי - השב"כ בעקבותייך

יש בפורום הזה נטייה לעשות בכל פעם עליהום על מישהו אחר - ואת הקורבן הנוכחי... ליצולה טובה בזה במיוחד

קליספרה

New member
רוב הזמן את מותק

ואני מאוד מחבבת אותך,
אבל תגידי מה שתגידי את גם "צקצקנית על" ומאוד אוהבת את הפוזה של קלרה הקדושה
ומכיוון שאין לי דבר אישי - לא איתך ולא עם רונהדרור - באוביקטיביות אני אומרת לך שאת מובילה עליה "עליהום" חופשי - אולי בגלל שהיא מאותו התחום אין לי מושג - אבל לעיני לפחות זה בולט לאללה.
זאת ממש לא הפעם הראשונה שאת מתנפלת עליה על כלום.
וזה היה אפילו פחות מכלום.

ליצולה

New member
יכול להיות שאני רגישה לתחום

אבל אני באמת חושבת, שברגע שרונה כותבת איפה היא עובדת ובשמה המלא, ואין את האנונמיות של הפורום, יש הודעות שזה בעייתי שהיא כותבת
אי אין מה לעשות, היא מייצגת את מקום העבודה שלה ואת בית החולים בו היא עובדת ואחיות- ולפעמים, בואי נודה על האמת, היא מוציאה להם שם רע.
אז כן, אני קופצת. להגיד שאני מובילה עליהום עליה? זוהי הגזמה פראית. בשרשורים האחרונים של רונה בכלל לא השתתפתי. רונה עושה את רוב העבודה בעצמה.

ואגב, אני לא חושבת שזה היה על כלום. כי אני יודעת איפה היא עובדת ומבעס אותי לשמוע שהיא כותבת בר-גלי שרופאי העיניים ממליצים על טיפות עיניים כי הם מקבלים אותם כדוגמיות חינם.

מה??????????.

אני לא מייצגת אף אחד!!! אז בעצם טושה מייצגת את המיילדות?

ליצולה איפה את חיה שאת חושבת שרופאים וחברות תרופות לא מחלקים דוגמיות לרופאים??????????????
וזהו פורום פתוח ואף פעם לא זיהיתי מישהו בשמו. וכל אחד זכותו לכתוב יותר או פחות על חייו ומה שמעסיק אותו.
ולמי שקורא פה אל תעשו שרשורפלצת!!!!
כולה כתבתי שהדוגמיות של הטיפות הללו עזרו לי בדלקת עיניים ולחברה ליובש בעיניים. לא רוצים המלצה זכותכם לא לקבלה.
וזכות ליצולה לחשוב שהתחום הרפואי מושלם ואין דוגמיות בחינם וכמו כן אין שחיתות והעולם כולו ורוד ומושלם.
ולידיעתך ליצולה הנכבדה אין לך שום זכות שבעולם לכתוב שאני מוציאה לאחיות שם רע!!!!! רק מכתבי תודה והוקרה קיבלתי מאז שהתחלתי לעבוד לפני כמה שנים!!
אני לא באה ושופטת אותך ואת עבודתך מהכרותי עם הודעות מהאינטרנט, נכון?!
מה כבר עשיתי גב' ליצולה??????????? לא פגעתי בחיי במטופל או איש צוות מילולית או פיזית.
ולדעתי את כן מובילה עליי עליהום.
לא אענה יותר בשרשור זה.
החלמה מהירה לכותבות השרשור.

shal0mshal0m

New member
בתור מישהי מהצד

דווקא לא מרגיש לי שהיא מוציאה שם רע. תמיד נראה לי שהיא אוהבת את המקצוע.
אני מניחה שגם (ואולי בעיקר) אחיות צריכות לפלטר. אני מסכימה שאולי הפורום הוא לא המקום לעשות זאת, אבל מאחר ורובינו הגדול לא יודעים מי היא ואיפה היא עובדת, ולמיטב זכרוני הפרטים שסופקו היו די ערטילאים, זה בעיקר נקרא לי מאוד אנושי.

בכל מקרה, הבעיה הפעם היא בטח לא עם זה שהיא כותבת את זה, אלא עם התופעה עצמה. אם כבר, אני חושבת בדיוק הפוך ממך - עדיף לכתוב שההמלצה קשורה לכך שמקבלים דוגמיות, הרבה יותר בעייתי כשמעלימים את זה.

למעלה