יובש בעיניים

foofoo77

New member
כשבעולם שלנו לאנשים אין במה לקנות

טיפות עיניים והם מקבלים בחינם דוגמית מהרופא. לא מזיז לי בשיט.
אני מכירה רופאים שמנהלים בתי מרקחת מדוגמניות לחולים שידם אינה משגת.
עם כל הרע שיש בעולם הפרמבצטיקה שימשיכו לחלק דוגמיות.

BellA עלמה

New member
צודקת

כל עוד הדוגמיות האלה באמת ניתנות למי שבאמת לא יכול לקנות ולא סתם ככה.. וזה נעשה תחת פיקוח ובאחריות

על מה את מדברת? דוגמיות מחברות תרופות

זה לא סוד. את חושבת שאנשים חושבים שהרופאים משלמים על הדוגמיות? העניין הזה גלוי וידוע.

תודה

סוף סוף עוד מישהי כותבת את מה שאני חושבת על העליהום ואני בסה"כ ניסיתי לעזור....
זה לא שיש שרפים לאחיות.... יש רק סציות וזה לאחר שעות העבודה בכלל.... ולי אין קשר לזה...

a d i s h

New member
חייבת לציין משהו לאור הדיון שהתפתח כאן..

לגבי ההערה שלי שרופאת העיניים שלי המליצה לי על tears natural.. היא המליצה ולא נתנה דוגמיות..

ליצולה

New member
וזו בדיוק הבעיה.

הרופאים אינם משתמשים בדוגמיות כדי לתת לאנשים שאין להם כסף. אלא מקבלים מתנות ובתמורה ממליצים על החברה שצ'יפרה אותם.

שטויות במיץ

אני חייבת להגיב כי את מטעה אחרים. הם כן נותנים דוגמיות גם לאנשים שידם אינה משגת!

נצל"ש קשור - יובש עם עדשות

אחרי כמה זמן (6 שעות בערך) - העיניים מתחילות להתייבש ולהאדים (אני גם מול מחשב המון שעות) - יש משהו שיכול לעזור לזה?

שאלה

היובש/האדמומיות זה כשש שעות אצלך עכשיו? בכל אופן אם זה מפריע לך ושורף/כואב/מגרד תגשי לרופא עיניים בקופח לבדוק שזה לא דלקת או משהו אחר. אם את חושבת שזה מהמחשב אז תלכי לשטוף פנים ותנוחי מהמחשב שעה שעתיים. לסיכום אם כואב לך/שורף ההמלצה שלי לגשת לרופא עיניים ולא לשים טיפות/משחה שעזרו למישהו אחר ואת לא מכירה אותן. לדוגמא- ראיתי הרבה אנשים שרגישים לסינטומיצין .

shal0mshal0m

New member
הטיפות שהמליצו עליהן...

אני משתמשת ברפרש (באופן עקרוני. באופן מעשי אני תמיד שוכחת אבל קונה חבילה חדשה אחרי שפג התוקף של הקודמת...)

למעלה