יובש בדרום

NacroMittler

New member
יובש בדרום

רציתי לשתף אותכם בבעיה גדולה שיש לי בזמן האחרון (כשלושה חודשים
) עם השחקנים שלי. לא משנה כמה אני מתאמץ, הן מבחינה של בניית עולם מערכה מפורט ומעניין ככל הניתן, הן מבחינה של תיאום ציפיות איתם והן מבחינה של "לרדוף" אחריהם בטלפון, אני מרגיש שהמאמצים שלי עולים בתוהו. נראה כי המשחק שלנו מוצא מקום נמוך מאוד בסדר העדיפויות שלהם. זה התחיל בכך שלקח לכל אחד מהם כחודשיים (!!!) לכתוב לי דמויות מפורטות מעבר לשלוש-ארבע שורות. כשהבנתי שהם מתקשים בכך נתתי להם את שאלון השישים וחשבתי שזה יעזור להם ויכוון אותם, אבל עד היום הם לא סיימו לענות עליו. כרגע אני חושב פשוט לזרוק את הכל ולהגיד להם שלום ולהתראות. עם זאת, פעולה כזאת תגרור עמה שתי בעיות. האחת היא שכל העבודה שלי תרד לטמיון. כמובן, אני יכול למצוא קבוצה אחרת ולהשתמש בעולם שבניתי (ואני עדיין בונה). אולם זה מביא אותי לבעייה השנייה: אין לי עם מי לשחק! זו לא הייתה בעייה כמובן אם לא היה לי חשק, אבל אני רוצה לשחק! עברו כבר כמה שנים מאז המשחק האחרון שהשתתפתי בו ואני לא חושב שאי פעם היה לי משחק ממש רציני. לכן, אני משתוקק לקבוצה רצינית ובוגרת שעמה אני אוכל להריץ משחק ארוך, רציני, עמוק והכי חשוב מעניין. מה עושים? האם מישהו פה מעוניין לפתוח קבוצה במסנג'ר (אמנם אני פחות נמשך לזה אבל אין לי ברירה אחרת)?

NacroMittler

New member
בקריאה שנייה

שמתי לב שלא ציינתי גילאים, שיטה וסגנון. עם גילאים ושיטה אין לי בעיה. עדיף הגיל שלי ומעלה, ועדיף חופשיטה, אבל זה ממש לא עקרוני. מבחינת סגנון, חשבתי לכיוון של פנטזייה מו"דית (לפים, אורקים, אלים, קסם וכו...). כמו כן, שכחתי לציין שאני מעדיף כרגע לא לשה"ם מאחר ואין לי נסיון רב, אולם אם לא תהייה ברירה אני מוכן להתגמש.

ננסק

New member
עשוי להביע עניין גם כן

אבל רק כשחקן. אבל אני חושב שיש תוכנות טובות יותר מהמסנג'ר בשביל זה, לא? אין תוכנות תקשורת יעודיות למשחקי תפקידים?

ננסק

New member
יש את זה:

http://www.openrpg.com/index.php?page=install זאת תוכנה מורכבת, אבל אני חושב שאם כבר רוצים להריץ משהו, אולי שווה להשיג לוח משחק נורמלי. אני אישית לא מחפש רק לדבר ולתאר מה אני עושה, אני רוצה מכאניקה.

DDN

New member
אבל אבל אבל

מה רע להשתמש במו"S אם משחקים במסנג'ר? מו"ד זו מכניקה. .. .

NacroMittler

New member
זה לא הולך

קודם כל אני לא מסין מהן שלושת התוכנות שיש להוריד ולהתקין. כמו כן אני גם לא מצליח להתקין אותן. ז"א, התקנתי את הראשונה, הכל טוב ויפה, אבל האחרות לא עובדות... מה בדיוק יש בתוכנה הזאת שהיא יותר טובה ממסנג'ר?

ננסק

New member
זהו שולחן תפקידים מלא

כל המכאניקה של כל שיטה שתרצה, פלוס לוח שמאפשר שימוש במפות או מיניאטורות, פלוס אפשרויות גלגול קוביות, פלוס צ'אט מתקדם. אבל עזוב, אם אתה לא מצליח להתקין את העסק, שכח מזה. מסנג'ר מספיק.

0Pandemonium0

New member
אמנם גם אני מעדיף משחק פנים-אל-פנים

ממסנג'ר, אבל אני בכל-זאת מעוניין

The Evil Rabbit

New member
האמת,

לא נראה לי שיש מישהו שמעדיף משחק במסנג'ר על-פני משחק שולחני. אבל "כשהנסיבות דוחקות"... :)

poozkin

New member
מה לגבי SKYPE

מה לגבי תוחנה שניקרת סקייפ זו תחנה מצינת עם אפשרות לשחות שמע\וידיו http://www.skype.com/download/skype/windows/ זה קישור להורדה תהנו

poozkin

New member
נ.ב

עם משאו מחפש שחקן נוסף למישחק אני יסמח מיזמן לא יצה לי לשחק

NacroMittler

New member
אוקיי

מנחה יש לנו. ארבעה שחקנים יש לנו (אני, DDN, Evil rabbit, ננסק--ד"א, מה השמות הפרטיים שלכם?) תוכנה יש לנו (מסנג'ר, נכון?) עכשיו, כמה דברים שעולים לי כרגע בראש: דבר ראשון, תיאום ציפיות. מה כל אחד מצפה מהמשחק ומה כל אחד רוצה לקחת איתו הביתה כשהוא ייגמר? על מה אתם רוצים לשים את ההדגשים? דבר שני, זמנים. אחת לכמה זמן אתם רוצים לשחק, וממתי? כמה זמן יארך כל משחק (בערך) ובאילו שעות פחות או יותר (אחה"צ, ערב, לילה...)?

DDN

New member
אתה לא יודע שקוראים לי דני?

מי המנחה ד.א?

0Pandemonium0

New member
הוא בטח התכוון אליי, כי הוא לא רשם

אותי עם השחקנים. מבחינתי זה לא אני, בכל מקרה

למעלה