NacroMittler
New member
יובש בדרום
רציתי לשתף אותכם בבעיה גדולה שיש לי בזמן האחרון (כשלושה חודשים
) עם השחקנים שלי. לא משנה כמה אני מתאמץ, הן מבחינה של בניית עולם מערכה מפורט ומעניין ככל הניתן, הן מבחינה של תיאום ציפיות איתם והן מבחינה של "לרדוף" אחריהם בטלפון, אני מרגיש שהמאמצים שלי עולים בתוהו. נראה כי המשחק שלנו מוצא מקום נמוך מאוד בסדר העדיפויות שלהם. זה התחיל בכך שלקח לכל אחד מהם כחודשיים (!!!) לכתוב לי דמויות מפורטות מעבר לשלוש-ארבע שורות. כשהבנתי שהם מתקשים בכך נתתי להם את שאלון השישים וחשבתי שזה יעזור להם ויכוון אותם, אבל עד היום הם לא סיימו לענות עליו. כרגע אני חושב פשוט לזרוק את הכל ולהגיד להם שלום ולהתראות. עם זאת, פעולה כזאת תגרור עמה שתי בעיות. האחת היא שכל העבודה שלי תרד לטמיון. כמובן, אני יכול למצוא קבוצה אחרת ולהשתמש בעולם שבניתי (ואני עדיין בונה). אולם זה מביא אותי לבעייה השנייה: אין לי עם מי לשחק! זו לא הייתה בעייה כמובן אם לא היה לי חשק, אבל אני רוצה לשחק! עברו כבר כמה שנים מאז המשחק האחרון שהשתתפתי בו ואני לא חושב שאי פעם היה לי משחק ממש רציני. לכן, אני משתוקק לקבוצה רצינית ובוגרת שעמה אני אוכל להריץ משחק ארוך, רציני, עמוק והכי חשוב מעניין. מה עושים? האם מישהו פה מעוניין לפתוח קבוצה במסנג'ר (אמנם אני פחות נמשך לזה אבל אין לי ברירה אחרת)?
רציתי לשתף אותכם בבעיה גדולה שיש לי בזמן האחרון (כשלושה חודשים