את תראי :] כמה שאני אוהבת את דניאל כפרה עליו חן אין מצב סתם בצל
ח חן XD New member 16/7/07 #69 ../images/Emo180.gif את תראי :] כמה שאני אוהבת את דניאל כפרה עליו חן אין מצב סתם בצל
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 16/7/07 #70 ../images/Emo141.gifחחח הרגת אותי עכשיו../images/Emo6.gif לא חן אהרוני התכוונתי להגידד שהם רוצים מישו עם חן =יופי כאילו מישו עםם חן חתיך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק חן אין מצב חחחחח בצל הוא חמוד אבללללל את תראי חחח דניאללל מתאיםםם תפור!!!חחחח
../images/Emo141.gifחחח הרגת אותי עכשיו../images/Emo6.gif לא חן אהרוני התכוונתי להגידד שהם רוצים מישו עם חן =יופי כאילו מישו עםם חן חתיך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עאלק חן אין מצב חחחחח בצל הוא חמוד אבללללל את תראי חחח דניאללל מתאיםםם תפור!!!חחחח
ח חן XD New member 16/7/07 #75 ../images/Emo180.gif חחחח חן יש לו שם יפה... חוץ מזה כלום אהה והוא שר מדהים נראה לא הכי
מ מיכלוש יוסף New member 16/7/07 #71 ../images/Emo176.gifנו אז מה ... ? , דורון יכול לעשות דיאטה , זאת לא כ"כ הבעיה . יש לו פנים נחמדות - יש מצב שהוא יהיה חמוד + . [:
../images/Emo176.gifנו אז מה ... ? , דורון יכול לעשות דיאטה , זאת לא כ"כ הבעיה . יש לו פנים נחמדות - יש מצב שהוא יהיה חמוד + . [:
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 16/7/07 #72 ../images/Emo141.gifחחח אבל כרגע לאאאאאאא אין עוד הרבה זמןן לגמר חחח ביניתים דניאלי לוקח!!!
ס ספירLOVEגיימבויז6 New member 16/7/07 #54 ../images/Emo141.gifחחחח תחדשי מאמי יפה=]]] אתם עושות לי חשק גם לשנות למרות שלא מזמן שיניתי אבל זה ישן=\חחח
../images/Emo141.gifחחחח תחדשי מאמי יפה=]]] אתם עושות לי חשק גם לשנות למרות שלא מזמן שיניתי אבל זה ישן=\חחח