מגניב? Oם
ר רווותמיי New member 17/7/07 #85 כן.../images/Emo99.gif שירק אני מאוהב בדילן, כל היום מביט בתמונותייו.. קטןןןןןןןןןןןןן.
ר רווותמיי New member 17/7/07 #87 ממה להיזהר? דילן לשילטון! $%# איזה חבל שלא תוכלי לראות את עברי עם ילד על הידיים, את לא מבינה כמה זה מרגש ! .____. או שכן?
ממה להיזהר? דילן לשילטון! $%# איזה חבל שלא תוכלי לראות את עברי עם ילד על הידיים, את לא מבינה כמה זה מרגש ! .____. או שכן?
M MaStuLa76 New member 17/7/07 #90 חחחחח בדיוק חשבתי על זה D;;;;; אלדד אלדד, תן לי יד, ונלך לאכול ברד, אלדד אלדד, תן לי כיף, אל תהיה כזה קופיף
חחחחח בדיוק חשבתי על זה D;;;;; אלדד אלדד, תן לי יד, ונלך לאכול ברד, אלדד אלדד, תן לי כיף, אל תהיה כזה קופיף
ר רווותמיי New member 17/7/07 #95 כי גל נכנסה לרישמי לקרוא על בן דוד של שרון, והייתי צריכה שהיא תשלח לי משהו מהמחשב שלה, וראיתי ת'אשכול שלך . אני לא יודעת מה קרה, אבל אל תהיי עצובה :[
כי גל נכנסה לרישמי לקרוא על בן דוד של שרון, והייתי צריכה שהיא תשלח לי משהו מהמחשב שלה, וראיתי ת'אשכול שלך . אני לא יודעת מה קרה, אבל אל תהיי עצובה :[
M MaStuLa76 New member 17/7/07 #96 אז אם תקראי את כל האשכול אותי תביני קצת \: אבל עזבי כבר מישהי עודדה אותי אז זה קצת עבר [:
ר רווותמיי New member 17/7/07 #98 קראתי רק מה שאת כתבת. והשורה האחרונה.. גם אני מרגישה בדיוק כמוך ! ><"