יובל המבולבל ורינת גבאי בתפוז אנשים

MaStuLa76

New member
אכן תקופה מגעילה \: אבל היא תעבור מתישהו.. |:

אוהבת אותך

../images/Emo141.gifנופר כנסי!!!!

לא רציתי להגיב לךךך בשרשור השנייי מה זאת אומרתתת אני מזהירה אותך מה את חושבת שאת אמא שלי תגידי מה את רצינית???תמיד שאני נכנסת לפורום את מתחילה איתי זה נמאססססס את לא חושבת??אני יגיבבב כמה שבאליי ואני ממש לא יזהר ממך חוצפניתת!!!!! ואני ממש לא ריציתי להגיע למצב הזה שובב לריב איתךךךךך אבלל זה מעצבן!!! מה כתבתי תגובה הגיבוווו שםםם כמה פעמיםםם רק לי ידעת להגיד שזה מיותר כמו תמיד אה???רק לי!!! מה היא הגיבהה על כוכב נולד אז שאלתי אותה משו מה בעיות שלך ווואי=\\\\ ואני לא יזהר ממךךךך עם את רוצה להמשיך לריב בואי לאיסי אני ממש לא רציתי אבל זה את תמיד מתחילה!!!! להית!!

../images/Emo141.gifאת ממש לא מצחיקההההה

ימסכנה ט'חחחחחחחח=\\\ איך רואים שאת מחפשתתת ומתה על ריבים וואייייי רק את הורסת תמידדדד תשרשוריםם רק אני מגיבהה את חיבת להעיר ולקפוץץ יאלה חסרת חייים סאלמתת=\\\אני לא ירד לרמות שלך!!!

../images/Emo214.gif../images/Emo23.gifשמעו משו

נכון עבר עליי יום חרא אבסל קרה משו מאוד מצחיק היום חחחח היום היה לי תיגבורים במטמטיקה חחחח במקום חלבוא בשמונה באתי ב11 עכשיו המורה הביא לנו הפסקה וליד הכיתה יש טלפון ציבורי עכשיו סתם כזה התחלנו להרוד אותו ולשחק בו ואז ילד מהכיתה שלי בא מרים תטלפון ומחייג למכבי אש חחחחחח אחרי שהם עונים הוא עושה להם כזה בצעקות: "נשרף לי התחת!!!!!!!!!" וניתק חחחחחחחחח אח"כ הוא מתקשר למשטרה צורח ומנתק ואז הוא שוב מתקשר עושה קול של בת ואומר: "אנסו אותי!!!!!!!!!!" ואז שאלו אותו איפה הוא נמצא ואז איזה מישהו עושה לו כזה: "נמצא בכוס עמק!!!!!!!!" ואז ניתקנו מהררר אח"כ הם כזה מתקשרים אלינו בחזרה וקורה הדבר הכי לא צפוי שיש!!!!!!!!!!!!!!! אנחנו עונים והם אומרים לנו: "אנחנו יודעים שאתם מבצפר עין כרם!!!!!" ההוא מרוב בהלה ניתק ואז התקשרו שוב כולם השתתקו ואני עניתי וןאז הקול בטלפון עושה לי: "תגידי איפה את!!!!!!!!!!!!!!!!!!" וניתקתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רח"כ בא המורה נכנסנו לכיתה וכל הזמן הילד היה בסרטים חחח שתבינו הוא הציעה לנקות את טלפון מטביעות אצבעות... זהון מכאן היה לי יום חרא ואין לי כח לספר חחח

חן XD

New member
../images/Emo180.gif חח הכל טוב מה איתך מאמי?

אין על הבן אדם הזזה הוא מושלם :] חח אני מוסיפה אותו לחתימה :] חח

../images/Emo141.gifחח כה אה כפרעליו חחחח

מושלםם וואי יפשליי בואי לקומונה שלו מזה כיף שםם תצטרפי=]]יש לי קישור בחתימה תצטרפי יש שם כמה בנות מהפורום=]]] אין עליו מושלם חחח וואי את לא יודעת איך יורדים עליו בפורום כוכב ננולד=\\\

חן XD

New member
../images/Emo180.gif מרוב הפורומים שאני רשומה בהם

אין לי זמן חח אני ברשמי שלו אני יודעת .. אומרים שהוא יעוף הביתה אבל חרא הכל מקנאה הוא יגיע לגמר בע"ה אם לא אז לא נורא אבל הוא יצליח כפרה עליו.

../images/Emo141.gifברור שהוא יגיע לגמר!!!

הוא הכוכב הבא כולם אומרים כפרעליווו כה חבל לך על הזמן הם מזה קנאיםם נו כפרעליךךך בואיי לקומונה מזה צחוקים שםםם איתיי ועם מורן היא גם שם ואוראלל ומיכל ובתאל בואי בואיי כפרלעיךךך=]]]

חן XD

New member
../images/Emo180.gif חח הוא לא יזכה אבל

עם כל הצער שבדבר (
) דורון לוקח השנה מילה שלי

../images/Emo141.gifט'חחחחחחחחחח עאלקקקק

דניאל זה תפור עליו להיות כוכב נולדד הבא חח כפרעליוו איזה דורון ממש לאאאא הם רוצים גם מישו עם חן שנראה טוב והום יודעים שדניאל מתאים לזה דורון רק שר יפה חוצמיזה כלוםםםם הוא לא יפה או משו כזהה והוא שמן אבל חמוד חח לא נראלי דניאלללל יהיה הכוכב הבאאאא!!!

למעלה