יואל גבע

4maya

New member
יואל גבע

אני עושה קורס פסיכומטרי במכון "אנקורי" דרך הצבא. מישהו יודע אולי אם אני יכולה להשיג גם את הספרים של "יואל גבע" כדי שיהיה לי תרגול נוסף?

dana810

New member
שוב תגובה..

את הספרים של יואל גבע אי אפשר לקנות בחנויות, את יכולה להשיג אותם רק דרך חברים שעשו כבר את הקורס ושמרו על הספרים.. בעיקרון החומר שנותנים לך בקורס אמור להקיף.. למה את חושבת שזה לא יספיק?

nautilus7791

New member
לי יש את הספרים הללו כולל חומר

שנכתב בכיתה.אשמח להיפתר מהם תמורת תשלום

מילונים דקים מידי....

שלום לכולם! לפני כחודש קיבלתי את ספרי ההכנה של אנקורי לקראת הקורס שמתחיל באוגוסט הקרוב. זמן קצר לאחר שקיבלתי את החוברות התחלתי בחרישה ושינון של המילים גם בעיברית וגם אנגלית. במקרה אחותי עשתה קורס הכנה לפסיכומטרי אפריל בקידום וגם היא קיבלה ספרי הכנה לפסיכומטרי כולל את מילון המובי דיק. בהשוואה שערכתי בין המילונים של שתי החברות השונות (אנקורי וקידום) גיליתי שהמילונים של אנקורי דלים מאוד לעומת המילונים של קידום. כשאני מתכוון דלים זאת אומרת בכ-60 מילים לכל אות בעיברית ובאנגלית עדיין לא ספרתי אבל יש.... השאלה שלי היא האם אלו המילונים היחידים שנקבל או שבתחילת הקורס נקבל עוד? ושאלה נוספת היא האם כדאי ללמוד את כל המילים שמופיעות גם באנקורי וגם בקידום או שזאת הסחפות פראית? מקווה לקבל תשובה במהירות, לוטם.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אממ ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

לא מקבלים עוד. זה המילון שיש. מקבלים את פסיכופלוס <נראה לי שככה זה נקרא> יש שם תשבצים וסיפורים שזה נורא נחמד ועוזר לזכור מילים... אבל לא מילים נוספות. אם יש לך כוחות נפשיים וזמן, תלמדי משני המילונים... קחי בחשבון שחלק נכבד מהמילים יהיה משותף ל 2 המילונים. וסתם שאלה, כמה מילים יש בקידום ???? נגיד- כמה עמודים זה המילון ? פשוט- לי המילון של אנקורי היה נראה מספיק ארוך, ואת אומרת שהוא קטן לעומת קידום...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif אויש אתה בן ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

סליחה על ההתייחסות בנקבה....

תודה על התגובה...

תראי המילון של קידום למילים בעברית הוא בא בכרטיסיות אז אני לא יודע כמה עמודים.... אבל כפי שאמרתי יש הפרש של כ-60 מילים לכל אות.... אז תעשי את החישוב לבד.... אמממתודה על התגובה.....

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo79.gif זה נשמע לא ../images/Emo15.gif../images/Emo18.gif

הגיוני. אולי המדידה שלך לא נכונה דווקא בגלל ששם זה כרטיסיות ופה זה מילון ?

למעלה