יואל גבע או קידום 700?

itia mag

New member
יואל גבע או קידום 700?

אני רוצה להתקבל לרפואה, ומתלבטת מי יותר טובים-יואל גבע או קידום 700? אני צריכה להוציא 740+++.
המחיר שנתנו לי ביואל גבע הוא 7400. הגיוני? להוריד יותר? איך?
והכי חשוב-מי מהם עדיף?
תודה!

thelidncs

New member
הכל אותו דבר, מצטער, אך המחיר מגוחך.

תריצי בפורום חיפוש על ההודעות של היה דייקן כל הודעה יכולה לחסוך לך בערך 740 שקל.

itia mag

New member
קודם כל תודה,

שנית, איך אני מריצה חיפוש של ההודעות שלו בפורום הזה?

הנה בקצרה

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=182&messageid=171402956&r=1

תוסיפי למה שכתוב שם את בחינות ספטמבר 2013 ודצמבר 2013 (האחרונה תפורסם בימים הקרובים) ותקבלי 49 בחינות של המרכז הארצי המכילות כ-6500 שאלות מקוריות מתוך מבחנים של המרכז הארצי.

למרות הכל, אני עדיין מחזיק בדעה שכדאי להשיג ערכת ספרים נוספת בשביל לימוד החומר, תרגול לפי נושאים בכמותי (בבחינות של המרכז השאלות מפוזרות) וכן כדי להתמקד בחולשות שמתגלות (וזה נכון לשלושת חלקי הבחינה).
חוץ מזה, כדאי להשיג מורה פרטי בשביל פידבק על החיבורים והכוונה כללית.

את פוחדת להישאר בעמדת נחיתות מול קורסיסטים של מכונים נחשבים אבל אפשר להסתכל על הקורסים האלה כעל כאלה ש:
1. מונעים ממך למצות את כלל מבחני המרכז הארצי - החומר האיכותי ביותר.
2. לא מאפשרים לך לעבוד כראוי על חולשות. בקורס לא תוכלי לזנוח את החוזקות שלך ולהתמקד בעבודה על חולשות כמו שאת יכולה בלימוד עצמי.
3. משאירים אותך עם הרבה פחות כסף בכיס.

היתרון היחיד (לדעתי) של קורסים הוא הפן החברתי - אין ספק שזה מבאס ללמוד לבד שעות ארוכות בבית.

itia mag

New member
אבל...

אני צריכה להוציא 740 ויותר, ואמנם ניגשתי פעמיים, אך באף אחד מהם לא למדתי בקורס מסודר או ברצינות... אז לא עדיף בכל זאת קורס?

לימוד עצמי לא מתאים לכולם

אם עד עכשיו לא הצלחת להושיב את עצמך אז אולי בכל זאת כדאי לשקול קורס.
אפשרות נוספת היא ליווי של מורה פרטי לאורך כל תקופת הלימוד.

לכי לשיעור ניסיון אצל המורה שעתיד ללמד אותך

ובנוסף, דפדפי ברצינות בחומרי הלימוד ובהסברים, ותנסי לדמיין עם מה יהיה לך קל יותר להתמודד בלימוד בבית שממילא מהווה את מרבית שעות הלימוד גם במסגרת קורס.

עם ובלי קשר - מה הציונים בשתי הפעמים שאליהן ניגשת עד כה?

itia mag

New member
תודה לכל הפונים ועונים.

פעם ראשונה 622 ופעם שנייה 674...
מה אתה אומר?

שיפור מצוין, ואני מאחל לך עוד אחד כזה בהמשך!

אם לא למדת לשתי הבחינות הקודמות כמו שצריך והגעת ל-670 זה מרשים.
כאמור - אם את מתלבטת בין 2 קורסים אז לכי לשיעורי ניסיון ותתעמקי בחומרי הלימוד.
לא משנה מה בחרת ביניהם בסופו של דבר, את חייבת לתרגל גם את חומרי הלימוד של המרכז הארצי לבחינות מתוך בחינות שפורסמו.

למעלה